Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rettegek minden nap, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek minden nap, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Röviden a történet. Van egy 8 éves kapcsolatom, de nem vagyunk házasok. Született egy kisfiunk is, aki most 3 éves. A párom 2 éve kezdett el megváltozni, fura alakokkal mászkált, fekete autókban és titkolózott. Nem avat be a dolgaiba, azt mondja jobb így nekem és a gyereknek is. Biztos, hogy valami alvilági ügyletei vannak. Kicsit agresszívebb is mert régen nem volt az. Persze nem ver minket vagy ilyesmi egyszerűen a régi türelmes énje nincs már és mindig ideges. És gyanúsan többet keres, mint régen. Jóval többet.

De soha nincs velünk itthon és mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó kezd ellaposodni a kapcsolatunk. Nem is mondhattam tovább mert dührohamot kapott és azt mondta, hogy soha nem hagyhatom el, mert ha megteszem soha többé nem látom a gyerekem, fél pillanat alatt elviszi másik országba úgyhogy jobban teszem ha meghúzom magam és kiment az ajtón. Nagyon megijedtem tőle, teljesen kifordult önmagából. Egyre inkább úgy érzem ez ránk mérgező hatással van és el akarok menni, de tudom, hogy nagyon szereti a gyerekét és tényleg simán elvenné tőlem, őt nem érdekli a bíróság azt mondta. Mi a fenét tehetnék? És kérlek ne jöjjetek azzal, hogy minek szültem neki ha ilyen, hisz soha nem volt ilyen! Egy megbízható ember volt, életvidám, nyugodt, türelmes ember, boldogok voltunk.

2011. jún. 13. 14:56
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Nem, nem beszélünk senkinek semmiről. Mondtam neki, hogy aggódom érte, de megkért, hogy még ennyit se mondjak senkinek, nem is teszem. Nem merek kutakodni, zavar, hogy nem tudom mi van, de félek is, hogy nem tudnám kezelni azt ami van, ha tudnék róla. És nem véletlenül nem avat be.

Mikor hazajön megpróbálok beszélni vele, felvetem neki, hogy nem lenne-e jobb elmenni innen. De én úgy gondolom ha tényleg ilyen alvilági dolgokban van benne (másra nem tudok gondolni) akkor mehetünk mi akárhová, mindenhova elér a kezük. Azért az elég gyanús, hogy mindig sötétített üvegű autókkal járnak, feketében, napszemüvegben. Mint a filmeken.

2011. jún. 13. 15:43
 22/47 A kérdező kommentje:
És azt sem szereti, ha egyedül megyünk valahova a gyerekkel pedig szeptembertől megy oviba is. Volt már olyan, hogy csak egy "barátjával" mehettünk le a boltig, mert ő dolgozott. Mikor hazajött kérdeztem, hogy most már mindig ez lesz? Csak annyit mondott, hogy még holnap utána már nem. Ijesztő.
2011. jún. 13. 15:45
 23/47 anonim ***** válasza:
Hat most keszulj el a filmes eletre. Hogy meddig? Mig le nem bukik, vagy meg rosszsabb.
2011. jún. 13. 15:47
 24/47 anonim ***** válasza:
15%

Nem kell egyből a legrosszabra gondolni!

Lehet hogy most új haverjai vannak és csak egy kicsit kiakar kapcsolódni!

Napszemüveg és sötétített üveg nem egyenlő a maffiozóval,ahol én dolgoztam a portás bácsinak fekete sőtétitett üvegü astrája volt és még napszemüvege is!:)

És akkor mivan?Lehet hogy csak vagánykodnak egyet az új haverokkal!Nem tudom miért kell mindenkinek egyből sőtét dolgokat belelátni a dolgokban!Persze az sincs kizárva!De az hogy valaki vagánykodik és napszemüvegbe jár és sőtét autóval ami levan sötétitve,az nem egyenlő a maffiozóval!

Csak azt nem értem hogy nem mond semmit vagy mi?

2011. jún. 13. 15:50
 25/47 anonim ***** válasza:

Itt már nemcsak ő van életveszélyben,hanem te és a gyerek is..:O

Jesszus...hát ha a gyerekét és téged képes ilyennek kitenni,nem lehet felfogni épp ésszel!!

2011. jún. 13. 15:51
 26/47 anonim ***** válasza:
Na ne! A kerdezo ferje nem Astra dobozban utazik.
2011. jún. 13. 15:53
 27/47 anonim ***** válasza:
Fel lehet fogni epp esszel. Penz csalta be, meg lehet hogy egy kicsit, az elejen cool-nak is gondolta magat. Most mar nem tud kilepni, meg van a gubbanc.
2011. jún. 13. 15:54
 28/47 anonim ***** válasza:
22%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:53

Azt te honnan tudod hogy mibe utazik??

2011. jún. 13. 15:55
 29/47 anonim ***** válasza:
22%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:53

Nem kell egyből kombinálni jó emberek!Plussz a kérdezőre ráhozni a frászt,mert azzal nincs kisegittve hogy kitalált dolgokkal ami lehet hogy nem is igaz,aztán itt ijesztegetitek mikőzben szegény így is bevan ijedve!Honnan tudja bárki is hogy mivan?

2011. jún. 13. 15:58
 30/47 anonim ***** válasza:
Kerdezo nagyon jol tudja miben van. Mar a ferje rahozta elegge a fraszt. Hidd el, az ilyen fajta babuk meg "fonokuk" nem Astraval jarnak. "Ciki" lenne.
2011. jún. 13. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!