Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rettegek minden nap, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek minden nap, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Röviden a történet. Van egy 8 éves kapcsolatom, de nem vagyunk házasok. Született egy kisfiunk is, aki most 3 éves. A párom 2 éve kezdett el megváltozni, fura alakokkal mászkált, fekete autókban és titkolózott. Nem avat be a dolgaiba, azt mondja jobb így nekem és a gyereknek is. Biztos, hogy valami alvilági ügyletei vannak. Kicsit agresszívebb is mert régen nem volt az. Persze nem ver minket vagy ilyesmi egyszerűen a régi türelmes énje nincs már és mindig ideges. És gyanúsan többet keres, mint régen. Jóval többet.

De soha nincs velünk itthon és mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó kezd ellaposodni a kapcsolatunk. Nem is mondhattam tovább mert dührohamot kapott és azt mondta, hogy soha nem hagyhatom el, mert ha megteszem soha többé nem látom a gyerekem, fél pillanat alatt elviszi másik országba úgyhogy jobban teszem ha meghúzom magam és kiment az ajtón. Nagyon megijedtem tőle, teljesen kifordult önmagából. Egyre inkább úgy érzem ez ránk mérgező hatással van és el akarok menni, de tudom, hogy nagyon szereti a gyerekét és tényleg simán elvenné tőlem, őt nem érdekli a bíróság azt mondta. Mi a fenét tehetnék? És kérlek ne jöjjetek azzal, hogy minek szültem neki ha ilyen, hisz soha nem volt ilyen! Egy megbízható ember volt, életvidám, nyugodt, türelmes ember, boldogok voltunk.

2011. jún. 13. 14:56
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Én arra gondoltam, talán egy magánnyomozó kideríthetné, mit csinál a pasas, de ők elég drágán dolgoznak, ráadásul kockázatos is, ki tudja, mi lenne, ha valami pancsert fogadnál fel, aki lebukik...
2011. jún. 13. 15:20
 12/47 anonim ***** válasza:
Folyt. a kisfiadat sem szereti, ha igen, szeretne vele lenni, de írod, hogy sosincs veletek. Egy igazi apa látni akarja, hogy nő fel a gyermeke. Könnyebben döntenél, ha látnád, az ilyen alakok mit tesznek, mikor "dolgoznak".
2011. jún. 13. 15:20
 13/47 A kérdező kommentje:
Igen alig van velünk, de látnád mikor elmegy itthonról. Vagy 10 percig nem ereszti a gyereket, kb 5ször elmondja mennyire szeret minket, nem akar menni és hiányozni fogunk. és ezt nem megjátssza. Látom rajta.
2011. jún. 13. 15:25
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
5-szor bucsuzkodik, mert nem tudja hogymeg mindig mint szabad embert, vagy talan egy halottas zsakban fogjatok e latni otet megint.
2011. jún. 13. 15:27
 15/47 anonim ***** válasza:
Szegény csávó beszopott valami sötét maffiózdát szerintem. Lehet, hogy miután megszedte magát, hármótoknak kéne lelépni valami jó messzi helyre. (Én a helyedben megpróbálnám rávenni őt erre.)
2011. jún. 13. 15:28
 16/47 anonim ***** válasza:

Az vagyok, aki azt mondta, hogy dönts: családot biztosítasz számára vagy "magára hagyod".

A lényeg: ha mellette maradsz, akarva-akaratlanul is kialakul a bizalom. Ne kutakodj, ne kémkedj, ne fogadj magánnyomozót. Valószínűleg azért nem beszél, mert jobb a boldog tudatlanság, mint a stressz.

Valószínűleg azért búcsúzkodik, mert nem tudja, hogy hazajön-e egyáltalán.

De ismét mondom: a döntés a tiéd. Ha mellette maradsz, lehet, hogy mellécsiszolódsz (úgy, hogy nem rángat bele a dolgaiba), és egy idő után együtt tudtok szabadulni.

Ez ismét mondom: a te döntésed. De sokat ne rágódj rajta.

2011. jún. 13. 15:32
 17/47 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, ezt nem tudtam. Így már inkább azt gondolom, hogy tényleg belenyúlt valamibe, de már nem tud kiszállni. Ez esetben viszont mindenáron megpróbálnám megtudni, hogy mi történt, hiszen a ti sorsotokat is kockáztatja, jogod van tudni róla. És ha kell, akár családostól eltűnni, vagy akármi, de kiszállnia biztos nem lenne könnyű. (én írtam, hogy nem szereti a picit sem, még egyszer bocs)
2011. jún. 13. 15:32
 18/47 anonim válasza:
szerintem tudnod kéne mi folyik és úgy tudnál dönteni,tehát beszélj vele,persze nem tudom,hogy az agresszivitása miatt nem lenne e baj,de ha tudnál vele beszélni,hogy mondja el,mert akkor tudsz segíteni..én nem tudom tényleg nehéz vagy lépj le titokban külföldre,csak ha meg veletek zsarolják akkor valószínűleg apa nélkül nő fel a gyerek.barátok,ismerősök mit mondanak?családod többi tagja?
2011. jún. 13. 15:35
 19/47 anonim ***** válasza:

Utolso,

Baratok, ismerosok, csaladtagok biztos nem tudnak a dologrol.

2011. jún. 13. 15:36
 20/47 anonim ***** válasza:
76%

Biztos szeret benneteket,csak olyan alvilági piszkos ügybe van benne,amiből nem tud kiszállni!Ő is sakkban van tartva,mint ahogy ti is ő általa...

Tuti azért búcsúzkodik 5ször a gyerektől is,mert bizonytalan,hogy látja e még!

Én valahogy megpróbálnék beszélni vele...és együtt kitalálni azt,hogy lehetne kilépni ebből,elszökni vagy valami!

2011. jún. 13. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!