Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen alapon ítél meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon ítél meg a bíróság 150 ezer nettó fizetésre a 20 % gyakorlat helyett, csak 15 %-ot az anya megkérdezése nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 17:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nekem is borzasztó a csonka család gondolata, de manapság az a csoda, ha a szülők együtt vannak. A gyerek a család egyik fő eleme, de apa vagy anya nélkül nincs is család. Szóval én még csak családnak sem mondanám ezt. Rettentően sajnálom, aki nem mindkét szülőjével él együtt.

Persze nem mindig hibásak a szülők, de szerintem nincs olyan,ami ezt a rengeteg válást indokolja.

2011. jún. 10. 18:15
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
megérdemled......és igen örülj ennek a pénznek is..na meg biztos vagy te abban h a kereseti kimutatáson 150e volt?mert lehet h annyit vitt haza de a feketegazdaság virágzik...
2011. jún. 10. 18:17
 13/36 A kérdező kommentje:

Hát érdekes dolgokat írnak itt egyesek, miközben semmit sem tudnak.

Amikor az ügyvédnő beadta a kérelmet fél éves volt a gyerek, tehát a születésétől fogva jár a gyerektartás. Apuka terhesen elhagyott és a gyámügy beperelte, mert még a gyereket sem volt hajlandó elismerni. Most itt tart az ügy, hogy ezt az összeget állapították meg egyenlőre úgy, hogy nekem el sem kellett mennem a tárgyalásra, csak a gyerek ügyvédje volt jelen. Fellebbezünk természetesen.

2011. jún. 10. 18:27
 14/36 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem igen örülj a 15%-nak(22.500Ft),én két gyerek után kapok 36.000Ft-ot.....
2011. jún. 10. 18:29
 15/36 A kérdező kommentje:

Ja, apuka nem látogatja a gyereket, szóba sem áll velem. A hátam mögött fogadott egy ügyvédet, és így kérte a 15 %-ot. A fizetése meg biztos, mert rendőr!

Csak ugye a kérdésem, hogy milyen alapon érvényesült pont az ő akarata?? Ki nézi itt akkor a gyerek érdekeit?? Eddig is megvoltunk a pénze nélkül, csak ami jár az jár, és nem nekem, hanem a saját gyerekének!!!

2011. jún. 10. 18:32
 16/36 A kérdező kommentje:
Jó, örülök a 22500 Ft-nak, csak akkor az elmúlt 10 hónapra miért csak 150 ezer jár, vagyis havi 15000 Ft????
2011. jún. 10. 18:34
 17/36 anonim ***** válasza:
83%
Ahhoz képest, hogy nem érdekel a pénze, elég sokat pörögsz a témán....
2011. jún. 10. 18:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csillapodj le. A 6 hó visszamenőlegesen törvény, tehát ha a 7-ikben adta volna be,akkor 1 hónapos korától "jár". Szerintem kérdezd meg az ügyvédnőt, mi történhetett, szerinte. tekintettel arra, hogy neki a keresetlevélben összegszerűen vagy százalékosan meg kellett jelölnie az igényedet. Mennyit kért? Kaptál másolatot a keresetlevélből? Van példányod az ítéletből? Vesd össze. Ha eltérés van, azt a bírónak indolkolnia kellett. És ne minket ostorozz....ha lehet.
2011. jún. 10. 18:38
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Ha azért szültél csak gyereket, hogy majd a gyerektartásból fogsz megélni, akkor besz*ptad. :)
2011. jún. 10. 18:46
 20/36 A kérdező kommentje:
Hú, mennyi hülye van itt!!! Köszönöm nem kérek több választ! Persze azért szültem, hogy a gyerektartásból éljek meg!! Ennyi idiótát! Én nem ostorozok senkit, csak feltettem egy kérdést. Aki nem tud értelmesen válaszolni, az játszadozzon el magával... és nem pörgök a témán, de látszik, hogy nincs egy gyereked se..
2011. jún. 10. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!