Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon ítél meg a bíróság 150 ezer nettó fizetésre a 20 % gyakorlat helyett, csak 15 %-ot az anya megkérdezése nélkül?
Nekem is borzasztó a csonka család gondolata, de manapság az a csoda, ha a szülők együtt vannak. A gyerek a család egyik fő eleme, de apa vagy anya nélkül nincs is család. Szóval én még csak családnak sem mondanám ezt. Rettentően sajnálom, aki nem mindkét szülőjével él együtt.
Persze nem mindig hibásak a szülők, de szerintem nincs olyan,ami ezt a rengeteg válást indokolja.
Hát érdekes dolgokat írnak itt egyesek, miközben semmit sem tudnak.
Amikor az ügyvédnő beadta a kérelmet fél éves volt a gyerek, tehát a születésétől fogva jár a gyerektartás. Apuka terhesen elhagyott és a gyámügy beperelte, mert még a gyereket sem volt hajlandó elismerni. Most itt tart az ügy, hogy ezt az összeget állapították meg egyenlőre úgy, hogy nekem el sem kellett mennem a tárgyalásra, csak a gyerek ügyvédje volt jelen. Fellebbezünk természetesen.
Ja, apuka nem látogatja a gyereket, szóba sem áll velem. A hátam mögött fogadott egy ügyvédet, és így kérte a 15 %-ot. A fizetése meg biztos, mert rendőr!
Csak ugye a kérdésem, hogy milyen alapon érvényesült pont az ő akarata?? Ki nézi itt akkor a gyerek érdekeit?? Eddig is megvoltunk a pénze nélkül, csak ami jár az jár, és nem nekem, hanem a saját gyerekének!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!