Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a volt párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a volt párom nem akar gytartást fizetni?

Figyelt kérdés

A történet elég hosszú.

Már együtt voltunk 4éve amikor, úgy gondoltuk, hogy ennyi elég volt, és legyen vége. Ő már elköltözött, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Úgy döntöttünk, adunk egymásnak még egy esélyt és a baba miatt együtt maradunk. Persze így utólag tudom, hogy egy gyerek nem tart össze egy rosszul működő kapcsolatot, de bíztam benne, hogy velem marad. Még a terhességem alatt megismerkedett egy nővel, egy helyen dolgoztak. Össze is jöttek. Persze ekkor még nem tudtam, utána derült ki. Az exemnek volt egy háza és amikor kiderült, hogy babánk lesz, akkor elkezde átalakítani, úgy, hogy jó legyen egy családnak. Már több mint egy éve tartott a kapcsolata azzal a nővel, amikor kiderült. Nem akart elhagyni, mert tudta, hogy szükségem van rá, másképp nem tudnánk megélni. Több mint két év után ment el, akkor is én mondtam neki, hogy menjen a nőjéhez. Tudtam, hogy irántam már nem érez semmit, hogy a másikat szereti, de én vagyok a gyerekének az anyja, mégis őt választotta. Persze többször szakítottak, többször mondta neki az exem, hogy velünk marad, zárják le, de soha nem tudtak elszakadni egymástól. Amíg velünk élt megcsinált mindent, tényleg segített, az egész fizetését hazaadta a gyerekkel is foglalkozott. Aztán egyszer meguntam és közöltem vele, hogy menjen, ha úgyis őt szereti. Ők albérletbe költöztek, én meg ott maradtam a volt párom házában. Persze akármikor hívtam, jött, adott pénzt vásárolt, segített nekünk. Adott több mint százezret, hogy keressek magamnak lakást. Neház volt elengednem, féltékeny is voltam, és nem gondoltam komolyan, hogy elmegy, azt hittem ha külön lesz tőlünk, akkor egy idő után visszajön. De nem így lett. Hívogattam, írtam neki éllandóan, kértem jöjjön vissza, de nem jött. Elköltöztem a házából de bosszúból amíg ott voltam nem fizettem semmit. Amikor jöttek volna lekapcsolni a villanyt meg a gázt, akkor szembesült vele, hogy nem fizettem be a rezsit, és persze jó dühös lett. A házából ő semmit nem vitt el, mindent megtarthattam de ennek ellenére vettettem vele még egy csaomó bútort, ami az övéből nem kellett, azt anyuéknak adtam. Megbeszéltük akkor, hogy visszaadom neki azt a pénzt amit bútorokra költött. Gyerektartást nem fizetett, viszont hónapokig fizette az 55ezer ft-os albérletet és vásárolt kemény tízezrekért. De visszajönni nem akart. Én kaptam egy nagyobb összeget valahonnan, és úgy gondoltam, hogy csak azért sem adok vissza neki semmit. Szerencsére a bútorokról a számla az én nevemen van és nem papíroztunk le semmit. Elkeseredtem és az volt férjem semmi nélkül rakott ki az utcára, nem akartam megint úgy járni, hogy ne legyeen mit ennünk. Bebiztosítottam magam. A pénzt, nem adtam vissza neki, amit megbeszéltünk, inkább vettem fel rá hitelt és vettem egy lakást. Mondtam az exemnek, hogy nem adom vissza a pénzt neki, de tudjuk be a gyerektartásba és ne fizessen. Ezt megbeszéltük többször is, de mégis elmentem a bíróságra és feljelentettem, hogy nem fizet és kérem tőle visszamenőlegesen. Azt is mondtam, hogy egy ft-ot nem kaptunk tőle és a gyerekével sem törődik és kértem a bíróságot, hogy ne vihesse el a gyereket csak az én közelembe láthassa két órát kéthetente. A tárgyalás még folyik, de persze hozta a papírokat amit tudott és amiről volt, hogy mennyi pénzt adott, és a bíróság figyelmeztetett. Folyamatosan hívogat, hogy adjam vissza neki a pénzt, meg a bútorait. De nem adok vissza neki semmit. Csúnyákat mond rólam, és egyre azt látom, hogy gyűlöl. Már a fiához sem jön, mert azt mondja nem akar velem egy légtérbe lenni. A gyereknek próbálom megmagyarázni, hogy apa nem jön, mert nem szereti. Inkább a nőjével van elfoglalva, mint a fiával. Látom az indulatot a szemében ha találkozunk, azt mondja elvettem mindenét. Eladta a házát, hogy tudjon segíteni, és hiába együtt vettük fel a hitelt, azt is ő fizette vissza. Minden pénzét ránk költötte, és most nincs semmije. Az autóját el akarja vinni a bank, de ezt nem hiszem neki. Szerintem van pénze csak nem akarja fizetni a gytartást. Nem értem miért sajnálja a kisfiútól a pénzt. mit tegyek?

2009. márc. 20. 10:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%
Örülj, hogy hamis tanúzásért nem kerültél börtönbe.
2009. márc. 20. 10:21
 2/36 anonim ***** válasza:
8%

Nagyon Sajnalom a törtenteket Őszinten!

Hat ha nem küld semmit hagyd ra eleg Cudar es Gyalazatos Csávo! Keres Magadnak Valamilyen Becsületes embert aki segit neked a nehez időkben!

Szertet es anyagi téren is!

2009. márc. 20. 10:22
 3/36 anonim ***** válasza:
98%
Szép kis nő lehetsz... mennyit akarsz még legombolni róla?
2009. márc. 20. 10:23
 4/36 anonim ***** válasza:
92%
Mért lenne a pasi a hibás? Már szakítottak mikor kiderült, hogy terhes, el is költözött, ennek ellenére próbált segíteni, mások ennyit se tesznek meg lelépnek, és szarnak a gyerekükre, már megbocsáss, de nem hibáztathatod exedet semmiért!
2009. márc. 20. 10:26
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem akarok legombolni róla semmit. Volt egy férjem és amikor elváltunk a lányunkkal kirakot az utcára egy ft nélkül. Nem volt mit ennünk. mikor megismerkedtem az exemmel üres volt a hütőm, anyuékhoz jártunk át enni, mert nem tellett semmire. Most már két gyerekem van, muszáj róluk gondoskodnom, nem maradhatok pénz nélkül. A volt férjem teljesen kisemmizett, most bosszút álltam rajta is. Én mégegyszer nem fogok nyomorban élni! Ez csak érthető nem? az exemnek meg az új nőjének meg úgysincs gyereke! Nekem meg van!
2009. márc. 20. 10:29
 6/36 anonim ***** válasza:
86%
Akkor inkább az előző férjed pereld a lányod miatt...
2009. márc. 20. 10:31
 7/36 anonim ***** válasza:
90%
Megmondom őszintén nem értelek!!!!! Látszik a leírtakban,hogy tisztában vagy vele,hogy mi lett volna jó mégis az ellenkezőjét tetted. Minek kellett tönkretenni ha segített? Olyan ez a levél mintha nem is te írtad volna,hanem éppen ő. Nem tudom,hogy felfogtad-e,de a saját gyereked életéd teszed tönkre! Miért kellett ennyire gerinctelenűl viselkedned vele,ah tényleg mindenben segített? Pláne,hogy anno csak a baba miatt próbáltátok meg újra. Próbáld meg helyretenni a dolgokat és ne mondj olyat annaka szegény gyereknek,hogy az apja nem szereti!!!!! Üljetek le ketten és beszéljétek mega dolgokat,hátha még rendbe lehet hozni,és a fiát is láthassa ha akarja.
2009. márc. 20. 10:34
 8/36 A kérdező kommentje:
de nem akarom, hogy köze legyen a gyerekhez, ha elhagyott minket! Nem jelentettünk neki semmit! Terhes voltam, amikor összejött azzal a nőcskéval! Hogy tehette? Engem soha nem akart elvenni, de azt a cafkát már elvette! Akkor legyenek boldogok így! Majd az a nő szül neki egy gyereket. Minket meg hagyjon békén! Ha szerette volna igazán a fiát, akkor nem ment volna el!
2009. márc. 20. 10:41
 9/36 anonim ***** válasza:
98%

Undorító vagy! Ott hagyta nektek a házát, hogy éljetek benne, adott egy csomó pénzt, hogy segítsen, bútort és tetőt! Te pedig visszaéltél a bizalmával....Ha fizeted a rezsit és a számlákat, akkor biztos nem rakott volna ki a házából. Én se fizetnék semmit, lényegében kissemmizted, adósságba keverted.

"Mindent megtarthattam de ennek ellenére vettettem vele még egy csaomó bútort, ami az övéből nem kellett, azt anyuéknak adtam" Nem szégyelled magad? Az nem a tied volt,nem volt jogod elajándékozni! Tartozol neki, és meg kell adnod! Nekem nem lenne pofám ezek után még pénzt kérni tőle, sőt a helyében még a gyereket is megpróbálnám elperelni, hisz hazug vagy. Kihasználtad! Szánalmas terv volt a "visszaszerzésére", és hál' istennek nem is sikerült, így legalább neki nyugodt élete lehet, csak a gyerek sajnálom. Remélem sikerül bizonyítania az exednek, hogy mennyire lehúztad,és téged meg hamis tanuzásért lecsuknak, mész börtönbe. És egy börtönbe lévő anyától nem olyan nehéz elperelni a gyereket, hátha neki sikerül.

Szerintem itt több elvált örülne, ha csak fele annyi támogatást kapna az exétől, mint amit te kaptál, csak eljátszottál (pl:lakás,100 ezer munkakeresésre).

2009. márc. 20. 10:43
 10/36 anonim ***** válasza:
98%
"de nem akarom, hogy köze legyen a gyerekhez, ha elhagyott minket!" Tévedsz, nem titeket hagyott el, hanem téged. Amin nem is csodálkozom, amilyen aljas vagy. De a gyerekét attól még szereti és joga van látni. Ha nem tudod elfogadni, hogy bármi köze legyen a gyerekhez, akkor a pénze se kelljen!
2009. márc. 20. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!