Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apukák, hogy bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apukák, hogy bírjátok és a párjaitok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Ez meg milyen kérdés?Mit,hogy kellene bírniuk az elvált apukáknak?És a párjuknak?Apukával,hogy bírja,egymással?

Bocsi,de eléggé értelmetlen a kérdésed,kifejthetnéd bővebben mire vagy kíváncsi ki mit hogy bír?

2009. márc. 18. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Az exek sok helyen megnehezítik az új kapcsolatot.Bekavarnak stb...Erre irányúlt volna a kérdésem.Kíváncsi lennék,hogy ezt az apukák új barátnője,hogyan tolerálja?
2009. márc. 18. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Hát annak,aki elvált apukával kezd kapcsolatot el kell fogadnia,hogy apukának gyereke van,és minden normális jóérzésű ember életében a gyerekei az első helyen szerepelnek,és a legfontosabbak.És a gyerek kötelék az exhez is mivel közös,kettejükből van,a dolgaikról a szüleinknek kell dönteniük közösen,és természetesen közös az anyagi és mentális fejlődés kielégítése és a felelősség is.Legalábbis így lenne rendjén.Az a baj,hogy sok nő akinek a párjának ilyen hozománya van,nem akarja ezt tudomásul venni.Főleg az anyagi oldalát,hogy apukának efféle kötelezettségei is vannak.És ezért az exet hibáztatják,Őt állítják be gonosz banyának.Vagy,gyakran olvasok olyat,hogy apuka nem bír elszakadni a régi életétől,és ragaszkodik még nem csak a gyerekekhez,de a volt feleségéhez is,és ez keseríti meg az új kapcsolatot.Ezt az új asszonyka az ex számlájára írja természetesen,holott akitől el akarunk válni,attól el is tudunk.A szó minden értelmében.Ha az ex be tud kavarni az új kapcsolatban,akkor ott a pasi a hibás és nem az ex,mert Ő hagyja ezt.Olyan nincs,hogy valakit ki akarok zárni az életemből,de mégis részt vesz benne.Ahol gyerekek vannak,az Ő dolgaik közösek maradnak,azon kívül semmi ha azt nem akarják a felek.Magam is elváltam,tehát tudom miről beszélek.A volt férjem nagyon nehezen vette tudomásul,hogy többé mi nem leszünk egy pár.De muszáj volt neki,mert határozott voltam.
2009. márc. 18. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Ezt én is így gondolom.Sajnos a páromnak is van egy exe és én is elválltam.A gond az,hogy amióta én együtt vagyok a párommal,azóta gonoszkodik az ex./vagyis próbálkozott/Folyton hívogatta stb...Az én volt férjem nem kukacoskodik velünk és szerencsére a kislányom is,aki nem közös,ő is szereti a páromat,aki már a férjem pár hónapja.Most az az új hepje,hogy emeltetni akarja a gyerektartást,mondván,már két kereső van,nem egy.Csakhogy én gyesen vagyok.Kíváncsi lennék,ezen a téren tud-e vajon "ártani" az ex,avagy sem.Közös gyerekünk van,gondolom ez is számítanifog valamit,hogy két kiskorú is van a háztartásunkban.
2009. márc. 18. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Meg fogja kapni az emelést.A bíróság csak a közös gyereketeket fogja nézni,a te másik gyereked itt nem számit!Az a 15000 az komolyan nevetséges!

Ja és hiába perlenétek el a gyereket,akkor se jár majd a gyer.tám.ami már nem is pénz(évente kétszer 5000 ft/gyerek),hanem étkezési,tanulmányi kedvezményeket ad!

Ja mit csinálnak a férjek?Rádöbbennek,kivel is álltak össze,aztán továbblépnek :-)

2009. márc. 18. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyerektartás összegét a bíróság állapítja meg,természetesen ha régen emelték felül lehet vizsgáltatni.De irreális összeget nem fognak megállapítani.

A Ti esetetekben 2 gyerek közt osztanák a tartásdíjat,ami a fizetés 20-20%-a lenne kb.A Te kislányodat nem veszik e tekintetben figyelembe,hisz neki is van apukája,utána is tartásdíj jár.Szerintem mindannyian a gyerekek érdekeit tartsátok szem előtt.Át tudjátok érezni mit jelent anyának apának lenni,hisz minden szülők vagytok.A gyerekeket pedig csatározásra használni aljas és gusztustalan dolog.Ezt ne hagyjátok.Ha valaki részéről rosszindulat van,beszéljétek meg.Mindannyiótok érdeke a békesség lenne,de főleg a gyerekeké.Ha már így alakultak a dolgok,legalább békében nőhessenek fel.Felnőtt kulturált emberek pedig felül tudnak emelkedni a sérelmeiken,és normális emberek módjára tudnak viselkedni.

Minden jót nektek.

2009. márc. 18. 20:58
 7/8 anonim válasza:
100%
az én párom 34 én 23 és van egy 6éves lánya... akit imádtam de 1hónap alatt (mi közben anyukának meg- alakult párkapcsolata) a párom ex felesége teletömte a fejét és azóta miden vagyok csak szép és jó nem ... sőt a páromat a saját apját is szidja. Hiába hozzuk el minden héten óviból , nálunk alszik stb... nem kapunk tőle egy kedves szót sem,sőt... ami persze nem a gyerek hibája,de félünk mi lesz a jövőben... ápropó: több mint fél éve zajlik a válás szóval még azt sem mondhatom,hogy ezen a téren is minden o.k. de ha valakit igazán szeretsz akkor végigviszel VELE bármit.... ezáltal megerősödik a kapcsolat és nem számít más csak az hogy TI ketten szeretitek egymást!!!! nem számít az ex aki engem is megfenyegetett hogy megöl és bejött a munkahelyemre is... holott Ő csalta meg a férjét és még el is mesélte... ha viszont a kapcsolt nem bírja ki a megpróbáltatásokat,mert: ez már túl sok, én még fiatal vagyok, nekem nem kell ennyi probléma; akkor még jó ha az elején kiderül... persze ugyanezt a toleranciát kell visszakapnod a párodtól is!!! de mindenki maga tudja az életét,nem élhetsz dönhetsz mások válaszai szerint csak átgondlolhatod te mit tegyél és be is láthatod nem vagy egyedül a problémáddal!Szóval no para, egyszer minden probléma véget ér!!! :)))
2009. márc. 20. 07:51
 8/8 anonim válasza:
Köszi jól,amióta azaz idióta @va lelett állítva.Egyébként a kérdésed egyértelmű,csak az agyoniskolázott elválltnők háborognak rajta.Igenis bele pofáznak és zsarnokoskodnak az exek.Persze tisztelet a ritka eseteknek:),mert akad olyanis.Egy elvállt apa,aki örül,hogy megszabadult a tekés@va exétől.Az a nő minden volt,csak feleség és anya nem.
2009. ápr. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!