Bírjátok fluort? (kérdések)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=n7LRNmFA8Mc&feature=related
Ez akkora egy kiba*zott hülyeség de mégis imádom és egész nap ezt dúdolom.:D Valamit tud..:P
2011. szept. 24. 11:17
2/13 anonim válasza:
Én annyira nem bírom a stílusát. Van akinek bejön de nekem nagyon nem.
3/13 anonim válasza:
ezt kár volt így ebéd előtt :S
4/13 anonim válasza:
Az 50-es cipőmmel oly mértékben taposnám az arcát hogy a föld túlsó végén kialakulna egy új hegység.
5/13 anonim válasza:
Kifejezetten irritál.Nem bírom, mert amit csinál az nem zene.....bocs, de ebből látszik, hogy ebben az országban milyen jól meglehet élni, ha hülyét csinlsz magadból, vagy ha az is vagy.
6/13 anonim válasza:
én undorítónak tartom.. egy szánalmas senki SP-vel együtt. legalább énekelni vagy rappelni tudnának. hirtelen felkapta őket a média, de 2 év múlva már sehol sem lesznek (szerencsére)
17/l
7/13 anonim válasza:
Én maradok a metálnál, ők legalább értenek a zenéhez.
8/13 anonim válasza:
Tud valamit... valami SZART.
Olyan f*s hogy ehhez képest a hasmenéstől és hányástól szenvedő szuperhamis hangú ember éneklése a WC-n NAGYON JÓ zene :)
9/13 anonim válasza:
Én is inkább maradok a metálnál. Nem tudom mit esznek ezen a f*son az emberek.
10/13 anonim válasza:
Tátott szájjal elszörnyülködve nézem ezt a videót. Ma ezt nevezik zenének? :O mit keres ez a kérdés a "Szórakozás -> Zene" kategóriában??? nem is szórakoztató meg nem is zene! Ez tipikusan a magyar ember hülyeségét tükrözi: attól még, hogy valami nagy ember azt mondja "ez most menő zene" nem kell mindenkinek ezt szeretnie -.-" ... Annyiból tisztelem azt a majdnem 2000000 embert, hogy ezt a szörnyűséget végig bírta nézni/hallgatni.. szerintem az elég szégyen, hogy kb 2 éve még a paradicsommal dobáltad a b*zikat a b*zifelvonuláson, most meg meg kell őrülni értük -.-" .. most van ez az X-Faktor vagy mi, remélem találnak valami újat ami lehet "menőzene" mert már nagyon elegem van ezekből a b*zikből... KERESSÜNK MÁR EGY HETERO GYEREKET AKI ESETLEG MÉG ÉNEKELNI IS TUD ÉS SZERESSÜK ŐT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!