Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megszünne a családipótlék, azt az összeget is a volt
férjtől várnák az elválltnők?
Nem kicsit provokatív a kérdés!
Válasz: nem.
2009. márc. 18. 16:48
Sokba kerül a gyereknevelés. Egy szülő nem tud mindent megadni a gyereknek, amire szüksége van. Főleg úgy, hogy közben gondozza is, nevelje is, meg még jókedvű is legyen vele.
Ha tőlünk megvonják, mi a saját fizetésünkből pótoljuk, hogy megkapja, ami kell. Max. nem megyünk el megint sehova, vagy magunknak nem veszünk új ruhát vagy cd-t.
Nem mondhatom, hogy nem veszek tankönyvet, vagy nem fizetem be az ebédet.Vagy, hogy járjon a tavalyi kinőtt cipőben.
Plusszmunkát kell vállalni.
2009. márc. 18. 17:10
3/21 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akartam az embereket,csak kíváncsi vagyok,kinek mi a véleménye.Elvállt anyuka vagyok és én sem kapok gyerektartást.Beérem azzal,hogy az exem néha vesz zoknit,nadrágot,vagy befizeti az osztálypénzt.Sok elvállt anyuka úgy veszem észre,hogy márcsak ba..ogatásból is kéri az emelést.Higgyétek el tudom miről beszélek.A párom exe kozmetikushoz jár,a gyerek lovagolni stb... 15000 gyerektartást fizetünk a gyerek mégis szakadtan jár,míg az anyuka,mint valami szépségkirálynő.Most is emeltetni akar,pedig nekünk is vanm két gyerek,nehezen élünk meg.Sajna,úgy tapasztalom,hogy néhány anyának fáj,ha az exe boldogabb kapcsolatban él,mint ő.Én is tapasztalom a saját bőrömön,hogy sokba van egy gyerek,pláne,hogy nekem kettő van.Én pedig gyesen.MINDEGY ...várok még észrevételeket,véleményeket.Apukáktól is!
Miert, te a 15000 Ft-ra buszke vagy? Ne nevettessel mar, legyszi:))) Ez megis mire eleg?
Nem az exre es a gyerekre kell mergesnek lenni. Amikor part valasztottal magadnak, miert nem kerestel gyermektelen ffi-t magadnak?
2009. márc. 18. 18:01
5/21 A kérdező kommentje:
félreértettél!Nem a gyerekkel van a baj.Magunkhoz akartuk venni,csak az ex megmondta,hogy nemadja,mert ő nemfog fizetni.Gyakorlatilag kimondta,hogy ő pénzt lát a gyerekben.Ruha,cipő stb... támogatás meg volt.Már nincs.Besokaltunk mi is.Mindegy...azért az indulatos válaszokból lejön kit hova kell tenni!
Hát, a gyerekre kellene költenie. Legalább annnyit mint magára.
2009. márc. 18. 18:08
7/21 A kérdező kommentje:
Igen,csak ezt sajna még a vak is látja,hogy nem így van.Nekem sem mindegy,hogy zsarolgat minket stb...a gyerek pedig ellenünk van nevelve.Pedig ránk jobban számíthat,mint az anyjára.Arra nem képes az a dög,hogy a gyereket elvigye fülészetre és még sorolhatnám.
Egy gyereket két ember tud vállalni,nem az "elválltnők"egyedül!Ha megszünne a családi pótlék,akkor igenis a különélő szülőnek kell többet juttatni a gyerekének(ne félj,ha az állam megszünteti,majd hoz törvényt,hogy így is legyen!Mit gondolsz miért lehet már börtönbe kerülni tartáddíj-hátralék miatt?)
az a 15000 az nevetséges összeg!Ezt a helyedben szégyelném...
2009. márc. 18. 20:43
9/21 A kérdező kommentje:
A mi körülményeinket és a két gyereket nézve+ az ottanit,hidd el,hogy nemis olyan nevetséges!!!
Ha olyan szarul éltek,minek szültél még egy gyereket?A nyomorba?Szép kis "anya"!
2009. márc. 18. 20:55
Kapcsolódó kérdések: