Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitévő legyek? Törődjek bele a sorsomba?
A fő kérdés, hogy 38 évesen felmerült, hogy a szórakozás utáni vágyad erősebb, mint a családod összetartása.
Én férfi vagyok, de bajban lennék ilyen nővel, akinek fontosabb az egója- mert itt akárhogy is nézzük, erről van szó. Bulizni, szórakozni vágyásod erősebb, mint a férjeddel való kapcsolat-és úgy tűnik döntened kell a kettő között.
Egy válásban nincs abszolut győztes, mint a filmekben szoktad látni, persze hallgathatsz azokra akik ezt írták- a te életed. :)
Új kapcsolatod vagy lesz, vagy sem -ezt is gondold át, de ha lesz is- annak a férfinak újab hibái lesznek- ezt azért gondolod ugye?
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:54: nem most szeretném elkezdeni a bulizást, ez nagyon régi probléma, ha én menni szeretnék, akkor előtte utána veszekedés van, ebbe fáradtam bele, hogy nekem miért nem lehet néha önálló gondolatom. még azt is a szememre veti, hogy a gyerekkel elmegyek néha egy-egy bevásárlóközpontba, hozzáteszem, nem vásárlás céljából, csak nézelődni.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:33:
minden közös, ettől függetlenül elvette az autóm kulcsát.
nem kell elköltöznie, ő mondta, hogy elköltözik, mert neki ez a felállás, h én néha elmegyek valahova, nem fér bele az életébe.
és nem, nincs új férj jelölt, nekem többet nem hiszem hogy megmondja bárki is, mit csinálhatok és mit nem :/
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:44:
nem erősebb a szórakozás utáni vágyam, de azt hiszem, amíg én is dolgozom, ellátom a háztartást, kertet, néha járhatna egy kis kikapcsolódás.és minden mondható rám, de az hogy egoista, pont nem .
még egyszer köszönöm a válaszokat, még annyit fűznék hozzá, hogy próbáltunk mi együtt is eljárni, de abból is mindig veszekedés lett. miért beszélgetsz ezzel azzal, miért nem ülsz le mellém, miért így táncolsz? ( ő nem táncolt velem soha,esküvőnkön egyszer , én pedig szeretek táncolni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!