Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn lehet komoly kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 09:23
11/22 anonim válasza:
Találtam kapcsolatot, nagyon komoly volt másfél hónapig...
12/22 anonim válasza:
Szia! Mi is a chat.hu-n ismerkedtünk meg. Rengeteg az idióta, de szerintem az mindenhol van... 4 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok vagyunk és az első babánkat várjuk. Szóval lehet komoly kapcsolatot találni, de azért némi szerencse is kell hozzá.
13/22 anonim válasza:
Lehet, de vigyázni kell. Én is összefutottam idiótával, aki csak le akart fektetni, de ott ismertem meg a férjemet is, akit imádok és már van egy 10 hónapos kislányunk!
14/22 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem,mert honap randizok egy sráccal!Társkeresőn ismertem meg!Kivánjatok sok szerencsét:)
2009. márc. 14. 18:05
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szerencsekivánonak!!
2009. márc. 14. 22:50
18/22 anonim válasza:
Aki olyanokat ír, hogy kb. 10% esély az eleve hülye. Ez nem igaz a kérdésre a válasz: IGEN LEHET! Én így találtam meg életem párját, akivel immár 2. éve élünk együtt, boldogan. Nem sok különbség van a valós életben pártkeresők és a virtuálisan párkeresők között szinte semmi. Ha vki abból indul, ki, hogy a neten esetleg átverhetik nos az nézze meg hány embert vernek át a valós életben is. Ha vki hazudik az hazudni fog a neten is és hazudni fog életben is. Ez annyit jelent, hogy ez eleve rossz kiindulási pont, aki így akar szelektálni, különbséget tenni. Egy biztos sok kitartás kell hozzá és nem árt mind írásbeli, mind szóbeli tudás sem.
19/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött össze nekem a dolog!!
Nektek viszont sok bolgogságot kívánok a kapcsolatotokhoz!!!!
2009. dec. 15. 08:54
20/22 anonim válasza:
Lehet igen, csak normális társkeresőn kell ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!