Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Társkeresőn lehet komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn lehet komoly kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 09:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de kb 10% az esély rá.
2009. márc. 14. 10:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én társkeresőn találtam meg az Igazit, de rengeteg az idióta is.
2009. márc. 14. 10:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott is lehet. Vannak Persze idioták ahogy a "valo" életben.
2009. márc. 14. 10:21
 4/22 anonim válasza:
100%

Mi ott jöttünk össze a párommal. Én válaszoltam az ő hirdetésére. Elmondása szerint előttem vagy 300 levelet kapott a hónapok folyamán, randizott közülük vagy 60 nővel, viszonylag érdekes volt közülük talán 3, majd jöttem én.

Az én statisztikám jobb, én csak egyetlen hirdetésre válaszoltam: Az övére!

Kapcsolatunk több mint két éve tart, gyümölcse a szomszéd szobában alszik, 7 hónapos.:-))

2009. márc. 14. 10:45
 5/22 anonim válasza:
100%
Én is ott találtam meg több mint másfél éve együtt vagyunk összeköltöztünk és már van egy 6 hónapos kislányunk!És remélem sokáig tartani fog!Szóval sok a szélhámos,de vannak kivételek amint láttod!
2009. márc. 14. 10:55
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet komoly kapcsolatot találni. Én is ott kerestem, és találtam is magamnak párt. Már több mint egy éve együtt vagyunk, együtt élünk, és már az eljegyzés is megvolt. Persze vannak olyanok is, akik komolytalanok, de egy pár levélváltással azért ki lehet szűrni őket. A fontos, hogy mindig nyilvános és ne valami elhagyatott helyen találkozz. Pl. valami plázában vagy kávézóban. Találkoztam vagy 5 pasival, és mindegyik udvarias volt, nekem szerencsém volt.
2009. márc. 14. 11:54
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A férjemmel a Randivonalon ismerkedtünk meg. Egy barátnőm tanácsára próbálkoztam ott, ő is ott ismerte meg a férjét. Próbálkozz bátran, sok sikert!
2009. márc. 14. 12:39
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly ismerkedtem meg a jelenlegi férjemmel- randivonalon.

1 hete házasok vagyunk.

Kb 1 év alatt találtam meg Őt! Légy résen- a kevesebb, több!

Sok sikert!

2009. márc. 14. 12:47
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet találni,mondjuk én is találtam valakit,de messze lakik,másik országban,szóval járunk,csak ritkán találkozunk,de az valami fantasztikus akkor. Szóval próba-szerencse.
2009. márc. 14. 13:18
 10/22 Jodi válasza:
100%
Én chaten ismerkedtem meg a párommal és nagyon szeressük egymást lassan 2 éve !
2009. márc. 14. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!