Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tudja a párod/férjed, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja a párod/férjed, hogy nem az övé a gyerek akit felnevel?

Figyelt kérdés
Hány éve éltek már együtt?
2011. máj. 19. 02:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elgondolkodtató válaszokat...
2011. máj. 20. 12:16
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, tudja. Mikor teherbe estem az akkori párom közölte velem, hogy nem tőle vagyok terhes. Pedig soha nem csaltam meg, és ő volt nekem az első. Mindegy. Megszültem a lányom, és imádom. 4 hónapos volt, mikor összekerültem a férjemmel. Nem érdekelte, hogy van már egy gyermekem mástól, elfogadta, és mikor összeházasodtunk, nevére is vette. Imádják egymást a lányommal, és teljes mértékben a férjem az apja. Igaz, hogy az élete első 4 hónapjából kimaradt, de nem látszik meg rajtuk. Nem titkoljuk, de nem is hireszteljük a dolgok. És akik tudják az igazságot, ők is elfeledkeznek róla. Ha úgy alakul, elmondjuk a leánynak is.De a férjem nincs odáig az ötletért. Ő azt mondja, hogy ő a lányom apukája, és kész.
2011. máj. 20. 13:19
 23/29 anonim ***** válasza:

Megható sztori, de nehéz lenne letagadni egy 4 hónapos gyereket, vagy ráfogni az új barátra, hogy igenis az az övé. :)

Gondolom a kérdés arra vonatkozik, hogy állapotosan jön össze valaki valakivel vagy épp egy párhuzamos kapcsolat terméke a gyerek és nem azé aki a "hivatalos" férj/élettárs/barát. Szóval amikor van rá esély, hogy az "apa" nem tudja, hogy nem az övé.

2011. máj. 20. 15:04
 24/29 A kérdező kommentje:

A napokban is volt a rádióban egy nyilvánosságra került eset,

ahol a diplomaosztó után közölték a "papával", hogy nem ő az igazi apa, de baleknak megtette és most költözzön ki sebesen a lakásból is !!

2011. jún. 5. 08:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Akármilyen hihetetlen, rengeteg ilyen eset van manapság:(

Akit megkérdeztem, miután kiderült a dolog azt válaszolta, ő nevelte fel,soha, semmilyen körülmények közt nem lenne szive eldobni,elhagyni a kis kakukkfiókát,mert az övé, mégha nem is ő nemzette...

2011. jún. 5. 09:47
 26/29 anonim ***** válasza:

A férjem lányával egyszer szóba került, hogy jé, ugyanaz a vércsoportunk, sőt, az anyjának is az. Ezért is maradt meg bennem, hogy mi a lány vércsoportja.

Af érjem a sajátját nem tudta, majd egyszer vérvételnél kíváncsiságból kérte, hogy nézzék már meg, hadd tudja. Megmondták.

Amikor mutatta itthon a papírját, nekem derengett, hogy genetikailag lehetetlen, hogy az ő és a volt neje vércsoportjából a lánya kombinációját össze lehessen hozni. Utána is olvastam és tényleg nem lehet.

Most vagy a volt nej, vagy a lánya tudja rosszul a saját vércsoportját, vagy bammeg van...

A férjem azt mondta, hogy nem akar utánamenni, ő nevelte fel, az ő lánya, felesleges most már vért csapolgatni, hogy egy esetleg számára is kellemetlen dolgot tudjon meg.

2011. jún. 5. 11:26
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves előző! aztán még te leszel a rossz, hogy rá mertél jönni hogy a kedves exnej félrekúrt? :) ennyit nem ér...

Egyébként én is tudok egy ilyen esetről. Teljesen biztos, hogy az ismerősöm nem az apja a kislányának. Genetikai betegség alapján ki lehet következtetni. sőt, apajelöltet is találtam. De a pasi nem hajlandó kideríteni... Persze az ő dolga, nem eröltetem, hiszen nincs jogom hozzá, csak azt nem értem, hogy ha felmerül egy ilyen alapos gyanú, hogy a gyerek nem az övé vér szerint, a férfiak miért dugják a homokba a fejüket? ettől még a lányuk maradna, de hát azért mégiscsak tudni kellene nem? hogyhogy nem érdekli őket? Én biztos megnézetném és csináltatnék apasági tesztet...

2011. jún. 5. 11:40
 28/29 A kérdező kommentje:
Az ember nem is gondolná, hogy a sok nő miközben szidja látványosan a pasikat, hogy milyen hűtlenek, alig várja, hogy a párja kitegye a lábát hazulról...
2011. jún. 5. 11:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Anyukám bátyjának két lánya van. Anyu már régóta mondogatta, hogy a nagyobbik nem hasonlít "senkire". A kisebbiken látszódtak a családi vonások. De persze Anyu sem hitte volna, hogy a bátyja felesége hűtlen lenne. Aztán mikor szétmentek, és válásra került a sor, akkor a feleség elárulta, hogy nem is a nagybátyámé a nagyobbik lány.

Persze ez nálunk csak az anyát minősíti, a nagybátyám ugyanúgy sajátjaként szereti a lányát, és én is unoktestvéremként, hisz együtt nőttünk fel.

22/L

2011. jún. 5. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!