Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja a párod/férjed, hogy nem az övé a gyerek akit felnevel?
Megható sztori, de nehéz lenne letagadni egy 4 hónapos gyereket, vagy ráfogni az új barátra, hogy igenis az az övé. :)
Gondolom a kérdés arra vonatkozik, hogy állapotosan jön össze valaki valakivel vagy épp egy párhuzamos kapcsolat terméke a gyerek és nem azé aki a "hivatalos" férj/élettárs/barát. Szóval amikor van rá esély, hogy az "apa" nem tudja, hogy nem az övé.
A napokban is volt a rádióban egy nyilvánosságra került eset,
ahol a diplomaosztó után közölték a "papával", hogy nem ő az igazi apa, de baleknak megtette és most költözzön ki sebesen a lakásból is !!
Akármilyen hihetetlen, rengeteg ilyen eset van manapság:(
Akit megkérdeztem, miután kiderült a dolog azt válaszolta, ő nevelte fel,soha, semmilyen körülmények közt nem lenne szive eldobni,elhagyni a kis kakukkfiókát,mert az övé, mégha nem is ő nemzette...
A férjem lányával egyszer szóba került, hogy jé, ugyanaz a vércsoportunk, sőt, az anyjának is az. Ezért is maradt meg bennem, hogy mi a lány vércsoportja.
Af érjem a sajátját nem tudta, majd egyszer vérvételnél kíváncsiságból kérte, hogy nézzék már meg, hadd tudja. Megmondták.
Amikor mutatta itthon a papírját, nekem derengett, hogy genetikailag lehetetlen, hogy az ő és a volt neje vércsoportjából a lánya kombinációját össze lehessen hozni. Utána is olvastam és tényleg nem lehet.
Most vagy a volt nej, vagy a lánya tudja rosszul a saját vércsoportját, vagy bammeg van...
A férjem azt mondta, hogy nem akar utánamenni, ő nevelte fel, az ő lánya, felesleges most már vért csapolgatni, hogy egy esetleg számára is kellemetlen dolgot tudjon meg.
Kedves előző! aztán még te leszel a rossz, hogy rá mertél jönni hogy a kedves exnej félrekúrt? :) ennyit nem ér...
Egyébként én is tudok egy ilyen esetről. Teljesen biztos, hogy az ismerősöm nem az apja a kislányának. Genetikai betegség alapján ki lehet következtetni. sőt, apajelöltet is találtam. De a pasi nem hajlandó kideríteni... Persze az ő dolga, nem eröltetem, hiszen nincs jogom hozzá, csak azt nem értem, hogy ha felmerül egy ilyen alapos gyanú, hogy a gyerek nem az övé vér szerint, a férfiak miért dugják a homokba a fejüket? ettől még a lányuk maradna, de hát azért mégiscsak tudni kellene nem? hogyhogy nem érdekli őket? Én biztos megnézetném és csináltatnék apasági tesztet...
Anyukám bátyjának két lánya van. Anyu már régóta mondogatta, hogy a nagyobbik nem hasonlít "senkire". A kisebbiken látszódtak a családi vonások. De persze Anyu sem hitte volna, hogy a bátyja felesége hűtlen lenne. Aztán mikor szétmentek, és válásra került a sor, akkor a feleség elárulta, hogy nem is a nagybátyámé a nagyobbik lány.
Persze ez nálunk csak az anyát minősíti, a nagybátyám ugyanúgy sajátjaként szereti a lányát, és én is unoktestvéremként, hisz együtt nőttünk fel.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!