Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tudja a párod/férjed, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja a párod/férjed, hogy nem az övé a gyerek akit felnevel?

Figyelt kérdés
Hány éve éltek már együtt?
2011. máj. 19. 02:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem az en sztorim, mert ilyenre keptelen lennek, de egyik ismerosomnek 13 ev kellett, hogy rajojjon. Pedig mindenki tudta korulotte, mondtak is neki, de addig csak legyintett es mondta, hogy irigyek a bombazo felesegere. Aztan az asszony lelepett, a gyerekeket meg otthagyta a ferfinek, nem is o az apjuk.
2011. máj. 19. 04:43
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
az ilyen "nők" a leggusztustalanabbak
2011. máj. 19. 06:26
 3/29 anonim ***** válasza:
23%
Párom családjába is van egy ilyen. Foggalmam sincs, hogy a pasi tud-e róla, hogy a nagyobbik gyermek nem az ővé vagy sejtheti-e. Mondjuk az is igaz, hogy a család se 100%-ban biztosak abban, hogy másé a lány, csak abból sejtik, hogy a kisebbik inkább hasonlít mindkettejükre, de a nagy teljesen más.
2011. máj. 19. 06:31
 4/29 anonim ***** válasza:
10%
Pedig elég sok nő csalja meg a férjét, és a végén nem tudja, csak sejti, hogy magzatja nem a férjéé. No az dobjon rá követ, aki "bűntelen" Azt hiszem kevesen lennétek. Hány ara áll az oltárhoz, aki nem tudja kit hord a szíve alatt :-)Voltam egy előadáson :A.J. Christian tartotta. Ő is ezt boncolgatta. Voltunk, vagy 100-an, zöme nő, és olyan csend volt :-) Bár manapság ritkábban fordul elő, mivel legtöbb nő fogamzásgátlót szed
2011. máj. 19. 06:36
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

Te jó isten! Nem az enyém a két gyerek akit nevelek?

16 év után kell megtudnom?

2011. máj. 19. 06:38
 6/29 anonim ***** válasza:
74%

Utolsónál a pont! :)

A kérdésed alapján minden férj másnak a gyerekét neveli...

2011. máj. 19. 06:48
 7/29 anonim ***** válasza:
84%

Természetesen tudta,amikor feleségül vett,kisgyerekes özvegy voltam.

De miből gondolod,hogy azok a ribik,akik titkolják azt,hogy mástól van a gyerek,válaszolnak neked,kockáztatva a lebukást?

2011. máj. 19. 06:51
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
Nalunk a csaladban volt ilyen, es a mai napig nem tudom, hogy a ferj tudja-e, hogy a nagyobbik gyerek nem az ove. Raadasul ismerem a srac biologiai apjat es nagyon hasonlit ra. A kisebbik (lany) az meg teljesen hasonlit a suzleire igy tok kulonbozik a tesojatol. Raadasul mindket "szulo" sotet haju, a fiu meg szoke (a biologiai apa voroses szoke). A csaladbol tobben tudjak de nem tudom, hogy az "apa" tudja-e. Minden esetre az o nevet viseli, marmint teljesen ugyanaz a neve. Nekem neha eleg viccesnek tunik amikor hivjak, hogy xy gyere ide, es tudom, hogy koze sincs xy-hoz, hanem inkabb vz-hez. :) Na jo, nem vicces, inkabb ironikus.
2011. máj. 19. 06:56
 9/29 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne válaszolni?? Teljesen anonim az oldal. És már a megválaszoltakból meg mindenhonnan ki lehet törölni, nem látja a válaszát sem!
2011. máj. 19. 07:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok ilyenről a környezetemben, de nem is szeretném tudni. Az az undorító az egészben, amikor mindenki tudja (barátnő, rokon) csak a férj nem, ráadásul a jó ismerős is bele van kényszerülve egy életen át tartó hazugságba. A legjobb barátnőmet úgy vesztettem el, hogy bele ment egy flörtbe, amiről én tudtam. Amikor kiderült, a férje rám haragudott meg, mert én fedeztem. Nem jó ilyen dolgokról tudni.
2011. máj. 19. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!