Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni egy sokévig tartó szerelmet?
Figyelt kérdés
7évig voltunk együtt,ebböl 2év házasság után,most vállás alatt állunk.Most adtuk be!Neki már van barátnője!
1,5éve élünk külön,egyedül nevelem a kiskoru gyermekünket!
Én akkárhogy probálok,nem tudok uj kapcsolatot kezdeni,mert még meg van a szeretett a férjem iránt.
Pedig mindent megtettem!!A szeretet nem mulik el,sőt még jobban,és jobban szeretem!
Én nem is akarom a vállást!Ő viszont igen.
Nagyon nehéz ez nekem!
Mit tegyek,hogy ez ne így legyen?
Ti mit csinálnátok az én helyemben?
2009. márc. 13. 15:35
11/11 anonim válasza:
szia!nagyon sajnálom,hogy így alakult az életed.Nagyon vigyázz a társkereső férfiakkal,főleg,hogy ilyen rövid idő alatt már így érzel.Sajnos ezt tapasztalatból írom,mert én nagyon csúnyán megjártam!Elöször ismerd meg,mert a szép szavak mögött más is lakozhat!Ne add fel és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!