Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért csaltátok meg a barátotokat, vagy a férjeteket?
Ezt a választ kiemelném:
""Nos ott a legelső válaszoló.Á ő tényleg nem szállt f.szról f.szra.Úristen nevezzetek prűdnek, de isten óvja a fiaimat ilyen nőtől , aki még terhesen is félreb.szik....""
Amúgy egy nő okot és önigazolást mindig talál a megcsalásra!!
Volt egy csúnya hullámvölgyem. Reménytelenül szerettem a terapeutámat. Egy idő után felszállt a rószaszín köd annyira, hogy tudjam, ebből sose lesz semmi, de a szívemnek azért még nem tudtam parancsolni. Ettől függetlenül kerestem egy "vigaszt". Testi, fizikai értelemben nem csaltam meg a terapeutámat, hisz sohasem voltunk együtt, de úgy éreztem, lelkileg nagyon is. Sikerült tökéletesen hazavágni az érzelmi életem. (És sajnos más emberekét is.) Normális párkapcsolathoz ezeknek köze nem volt. Mert ugye ezek után nem volt kunszt megcsalni a Vigaszt, utána a szeretőm...
De mielőtt elírnátok, elárulom, hogy a gödörből mindig felfelé visz az út. Mindezek után, megismertem mostani páromat. A hideg ráz ki nem csak attól a gondolattól, hogy ő lép félre, de attól is, hogy én érintsek, csókoljak mást. És rájöttem: nagyon erkölcsösen neveltek, de az erkölcs műdolog, és nem az a kulcsszó. Akinek a szíve és a teste ugyanaz mellett van, és akit viszontszeretnek, nem lép félre. Szerintem nincs az a nimfomán (ha mégis, az orvosi eset(.
22L
10:49-es vagyok, a kor az előbb lemaradt.
23 éves vagyok
Én nem csaltam meg. Rendbe kell tenni a házasságot, nem megcsalni, ha már ott a gyerek. Ha nincs, akkor meg lépni kell, nem húzni a másik idejét, hülyíteni.
13:18: gondolom, a szeretődnek nem azt válaszolod, hogy semmi. Próbálkoztál már a feleségeddel is beszélgetni, nem lerázni egy "semmi"-vel? Majd ezt mondod a mostani szeretődnek is 5 év múlva. Nem lehet, hogy nem a szeretőd más,jobb,mint a feleséged,hanem te bánsz vele máshogy?
10:55
"De mielőtt elírnátok, elárulom, hogy a gödörből mindig felfelé visz az út."
Óhohohóóó, dehogyis! Mindig lehet mélyebbre ásni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!