Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi ideig tarthat egy válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajnok2121 kérdése:

Mennyi ideig tarthat egy válás?

Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyunk együtt sajnos a válása már második éve húzódik.(egy évvel a válás megkezdése után találkoztunk, nem miattam van a válás) Az "asszony" hazudik mint a vízfolyás a bíróságon. Párom bizonyította az ellenkezőjét, de a bíróság még 2 év után sem hajlandó dönteni. Sem részítélet sem semmi. Van valami rendelet, határozat ami kimondja meddig lehet egy válást húzni?? (időhúzásra megy a nő a bíróság már többször küldött ki büntetést is neki)
2011. máj. 13. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

anyámék 3 évig váltak

ennyi idő kellett hogy anya elérje,h az alkoholista agressziv exférje ne láthasson engem

házat,mindent otthagytunk,egy váltás ruhát se hoztunk el

nem igazán van max időkeret

2011. máj. 13. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs két egyforma válás, ezért mindegyik más és más, a "vége" kimondása is. Az én válásomat a benyújtás napjától számított 81. napon mondták ki. Közös megegyezéssel mentünk, ezért az első tárgyaláson minden rendben volt, elválasztottak. Már két éve külön voltunk, mikor sikerült végre megegyeznünk és benyújtanunk a papírokat. Az egyik barátomnak 7 évig tartott a válása, mert közös belegyezés nélkül adták be. Mivel én ezt nem akartam, ezért az ügyvédünkkel szerződésben lerögzítettünk mindent, majd végre beadtuk.
2011. máj. 13. 14:30
 3/4 Ildegonda ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Beadtam a válást közös megegyezés nélkül és egyben jeleztem, hogy a vagyonmegosztást, gyerektartást külön perben kívánom rendezni.

Első tárgyaláson elválasztottak, igaz alperes belement.(Neki a pénz kellett nem a gyerek és én :(( )

Gyerektartás 1 tárgyalás volt, visszamenőleg 6 hóra megítélték.

Vagyonmegosztás 2 év, az húzós volt.

Jó ügyvédem volt, mégis úgy éreztem sose lesz vége:))

2011. máj. 13. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Itt is jó ügyvéd van de úgy érezzük, hogy sose lesz vége.A nőnek is csak a pénz kell és a bosszúvágy hajtja. Remélem egyszer vége lesz ennek az egésznek. Csak évek múlnak el feleslegesen.

2011. máj. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!