Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ágytól-asztaltól de egy fedél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ágytól-asztaltól de egy fedél alatt - hogy működik a gyakorlatban?

Figyelt kérdés

Szeretnénk együtt felnevelni a gyerekeinket, és pénzünk sincsen két háztartást felállítani és fenntartani, így egy fedél alatt maradunk, bár inkább elválnánk.

Van 3 szobánk, egy a férjemé, egy az enyém, egy a 2 gyereké.

Akik így élnek, mint mi tervezzük, hogyan oldják meg a mindennapokat? Milyen szabályok és munkamegosztások vannak?

2011. ápr. 30. 15:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Úgy tűnik ti egész normálisak vagytok, már bocsánat a kifejezését, szóval nem azok a hisztérika ajtócsapkodós gyerekeltiltós szappanoperások, szóval nálatok ez működni fog. Nem kell megszüntetnetek a vagyonközösséget, annyi, hogy már érzelmileg nem kötődtök egymáshoz. Ettől függetlenül én a ti esetetekben úgy látom minden maradhat a régiben.
2011. ápr. 30. 15:52
 2/21 A kérdező kommentje:
Na nem, a gyerekeket semmiképpen nem szeretnénk egymástól elvenni. Valamikor régen még szerettük egymást. A gyerekeknek is az a jobb, ha mindkét szülő kéznél van, akárki akármit mond...
2011. ápr. 30. 15:54
 3/21 A kérdező kommentje:

Azért a külön szobába költözés mégis jelenteni fog valamit...nem?

Arra gondoltam, hogy mondjuk ha valaki szerelembe esne, ne hozza fel a közös lakásba az új párját, illetve a szomszédolás is esti időkorláthoz legyen kötve...

2011. ápr. 30. 15:56
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Persze, azért nem elvárható, hogy két érzelmileg független ember egy szobában aludjon.

Viszont te olyan normálisan állsz a dologhoz, belemész a vagyonközösségbe, teljesen korrekt vagy és jó szülő, mert képes vagy a gyereked első helyre helyezni. Biztosan elváltok? Nem tudjátok megoldani?

2011. ápr. 30. 15:59
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez igen!

Sok sikert ehhez a müvelethez!nem lesz könnyű.leginkább amiatt,hogy ha valamelyikötök uj kapcsolatba szeretne kezdeni.

A gyerekek mit szolnak ehhez?gondolom megbeszélitek velük is a dolgot.

2011. ápr. 30. 16:05
 6/21 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Szerintem csak addig működhet, amíg az egyiknek komoly kapcsolata nem lesz és szeretne a másikkal többet együtt lenni, együtt aludni. Pár év múlva kellemetlen, ha a barátnő nem tud kávézni, mert a feleség még reggelizteti a gyerekeket, de a volt férje sem tud fürödni, mert anyuka barátja még pancsol.
2011. ápr. 30. 16:11
 7/21 A kérdező kommentje:
Mindkettő ovis még, szerintem ha ők nem kérdeznek véletlenül, akkor magunktól nem mondunk semmit. Igazából sajnos úgyis ahhoz a látványhoz vannak szokva, hogy sose ölelgetjük egymást, nem alszunk egy ágyban, nem vagyunk egy szobában. Szoktunk közösen kirándulni, minden nap sétálunk együtt és beszélgetünk, de nem az a kézenfogós (apával) andalgás....
2011. ápr. 30. 16:14
 8/21 A kérdező kommentje:
Most találjuk ki a szabályrendszert mindketten. Én tuti azt fogom bemondani, hogy egyik fél se hozhassa fel a párját - ha lesz. Se ő se én. Aki tartósat akar mással, az adja be a válókeresetet és költözzön el. Én ehhez fogok ragaszkodni.
2011. ápr. 30. 16:16
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

"Mindkettő ovis még, szerintem ha ők nem kérdeznek véletlenül, akkor magunktól nem mondunk semmit."

Nem fognak kérdezni, csak jól összezavarodnak. Nem fogják érteni, miért él együtt két olyan ember, akik nem szerelmesek egymásba. A gyerekeket nem lehet becsapni, hamar észreveszik, hogy nem vagytok boldogok. Aztán meg majd magukat kezdik el okolni, esetleg nagyobb korukban ti is a szemükre hányjátok ezt. Mindenféleképpen mondjatok nekik valamit, mert így csak kialakul bennük a görcs.

2011. ápr. 30. 16:20
 10/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, évek óta csak távolodunk egymástól, egy időben csak szomorúság volt, aztán csalódottság, most meg már közömbös.

Nem tudom, hogy valaha még egymásra találunk-e, nem vagyok ellene, de ez a helyzet, így, tarthatatlan. Régóta úgy érzem nincs mellettem, akkor fizikailag is szeretnék egy kicsit leválni, ha másképp nem, legalább egy szobányival.

2011. ápr. 30. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!