Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van ez tartásdíj megállapításkor?
Az exnejem a válóperes beadványában azt írja hogy a jelenlegi élettársammal, akivel 3 éve élek, a mai jogrendszer szerint házastársi kapcsolatnak minősül, és így meg kell osztanunk egymással a jövedelmünket.
Vagyis a kettőnk együttes jövedelméből számítják az egy főre esőt, és tartásdíjat.
Az exed csak próbálkozik, mert a te és az exed közös gyerekére vonatkozó gyerektartást csak a te jövedelmed alapján állapitják meg. A jelenlegi partnerednek semi köze a te gyerekedhez.
Az ex kérhet akármit, de megkapni nem fogja.
ha egy lakcímen vannak, akkor számít igenis a 2 fizu!
nem rég zárult nekünk is a tartásdíj per és mivel hivatalosan be van jelentve a párom hozzám, így igenis kellett az ő fizetése is!
hümm, akkor nálam miért számított??? :(
igaz sokra nem mentem.. 15e itéltek meg de abból az elmúlt fél évben 1x kaptam. már behajtáson is van az ügy.
jajj, most én néztem be.
akkor te apuka vagy, csak a te pénzed számít.
anyukánál számít az egy főre esőnél az új élettárs fizuja is.
elnézést, elnéztem a kérdést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!