Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál ha a férjnek nem állna fel fél éve? LENT
nincs idő amikor hiányozz neki, már csak megszokott bútor vagy a férjednek, ha eltünne a tüzhely, hiányozna? igen
de kb ennyire hiányoznál neki te is, mivel már nem vagy neki kihivás, csak egy régi butor
"A nap 24 óráját velünk tölti" Az baj.
-egy pár napra el kéne vonulnia, egyedül, pihenni.
Csend, szép környezet, patak, madárdal..
Kérdező,szereted a somlói galuskát?
ha igen, szerinted mi történne, ha csak azt tudnál enni? reggel, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora- és minden nap.
És újra, újra...
Az nagyon egészségtelen, romboló dolog, ha valaki soha nem megy sehová, és kizárólag otthon van. Szerintem ettől több ember kattanna meg, mint ahányan nem. Ezek után nem csodálkozom, hogy depressziószerű tünetei vannak. Az impulzusok hiánya lassan de biztosan bárkit felőröl mentálisan. Aztán ez mindenkin máshogy jön ki. Én pl. hipochonder voltam azokban az időszakokban, mikor hosszabb ideig alig volt tennivalóm. Mert ugye hiába tudja az ember mindezt, a tennivaó hiánya nagon könnyen vezet ahhoz, hogy semmittevésbe süppedjünk, ennek pedig igen gyakori következménye a depresszió. Valószínűlega férjed esetében ez lehet az oka annak, hogy nem áll fel. Szóval ha az a kérdés, hogyan lehetne kirángatni ebből, én azt mondanám, keressen munkahelyet, vagy ha nagyon jól megy nektek, akkor bármilyen rendszeres elfoglaltságot, a lényeg az, hogy legyen valami kényszerítőerő, hogy tényleg el is járjon, mert önszántából nem fog pl. uszodába menni, ha nincs kedve, hiába lett elhatározva.
Persze könnyen lehet az is, hogy van valami körülmény, ami mindezt felülírja, csak én nem tudok róla.
23.10: Mert olyan nincs, hogy valaki pl. lelki okokból nem kívánja, vagy bármiért?
Legalább a kérdező válaszait érdemes elolvasni, mielőtt válaszolsz..
(Bocs, most csak ilyen hangnemben tudok fogalmazni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!