Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál ha a férjnek nem állna fel fél éve? LENT
A szex igenis fontos része a kapcsolatnak. Mi 40 felett is naponta szexelünk, van úgy hogy többször is. Nem jön össze mindíg, sokszor nem áll fel, vagy menet közben nem úgy alakul, de próbálkozunk és éreztetjük a másikkal, hogy kell nekünk. A közeledés is kétirányú, egyik sem vár a másikra.
Az hogy nem áll fel, még nem válóóok. Az viszont igen, hogy nem is közeledik feléd.
Próbálok türelmes lenni, beszélgetünk is róla, azt mondta nyugi, minden rendeződni fog. DE MIKOR?
Egyszer csak rájön újra hogy kíván? És addig az amit ezzel nekem okoz? (nem önsajnálat, de szerintem is csak magára gondol)
Bízom a legjobbakban, kisgyerekünk is van akit imád. Csak helyreteszi már magát. De akkor meg féljek, mikor jön rá újból egy fél évig tartó nincs kedvem szexelni? A szex igenis nagyon nagyon fontos része egy kapcsolatnak.
"A nap 24 óráját velünk tölti. Fizikailag lehetetlen, hogy szeretője legyen. Sehova nem megy."
Hát nekem úgy tűnik ez a baj. 24 óra??? Te jó ég. Persze, hogy nem megy neki.
ha elhagyod, egyel több kur va lesz a földön.
elmenekülni a bajok elől a legkönnyebb
Tettél egy fogadalmat
JÓBAN ROSSZBAN MÍG A HALÁL....
vegyél potemixet férfihormont, attol egésznap állni fog, sőt, ha nem eszi meg daráld bele a kajájába, vagy tribulus terrestrist a netről!
3-4 ezer ft/60 szem, 10 szem után már kanos lesz mert emeli a hormonszintet rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!