Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg akarok halni, nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarok halni, nem bírom ezt az egészet tovább. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem bírom... kész vagyok... Elegem van az egészből... Szüleim nem a természetes úton válnak. Apám 67 éves anyám negyven körüli. Nagyszüleimmel élek együtt akik szintén 67 évese. Anyám egy nő miatt megy el minden hétvégén. Nagyszüleim majd megvesznek idegességükben. Nagyapám már majdnem a föld alá kívánja anyámat, mert teljesen kész van. Anyámnak az lenne a legnagyobb dolog amit tehetek érte hogy megismerem azt a nőt, természetesen nem akarom és ezt nem akarja felfogni. Én már kész vagyok. A sulitársaim mindig csesztetnek hogy miért vagyok állandóan szomorú... Persze ha elmondanám nem fognák fel, még éretlenek ehhez. Húsvét van. Anyám ezen a hétvégén is elment.. Nagyon hiányzik szeretném ha velem lenne. Apámat nem láttam még sírni de a húsvéton most már nem tudta visszatartani. Pénzügyileg le vagyunk égve. Anyám nélkül nem tudnánk a számlákat fizetni. Aki tud valamit azzal kapcsolatban hogy egy 14 éves fiúnak mit lehetne tennie ilyenkor annak a válaszát köszönöm .... :/
2011. ápr. 23. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el, az öngyilkosság gondolata a legnagyobb hülyeség! Felelőtlen önző gyávaság! A te fájdalmad elmúlna. És akik utánad maradnak???? Attól leszel ember, hogy legyőzöd a fájdalmadat, kiutat tudsz keresni, és találni a legnehezebb helyzetekben is. Édesapádnak is nagyon nagy szüksége van rád!!! Gondold el, mekkora megaláztatáson megy át, ha annak a meglett embernek kicsordul a könnye! Ilyenkor van a legnagyobb szüksége a szeretetre, hogy érezze, nem volt hiába az egész!
2011. ápr. 23. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Szomorú szitu :( Nincs testvéred ,vagy unokatestvéred, akivel ilyenkor jól elbeszélgethetnél?
2011. ápr. 24. 00:21
 13/19 A kérdező kommentje:
2 unokatesóm van de ők meg egy évben párszor vannak itt és nem akarjuk ezt a helyzetet felválaszolni nekik. :/
2011. ápr. 26. 08:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerd meg anyukád barátnőjét. Ha rendes lesz veled, akkor viszonozd. Tudom nehéz megvalósítani, de ez a rossz helyzet megoldódhat, ha nem hibáztatjátok egymást. Apukád már nagyon idős, édesanyád meg talán egyedül maradt, így mellette. A muka keresés szerintem is jó ötlet. Édesapádnak nincs indíttatása, hogy tegyen valamit? Segíthetnéd őt ebben, elvonhatnád a figyelmét.
2011. ápr. 27. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudok mit mondani, csak talán annyit, hogy akármilyen nehéz is, te csak tekints, és menj előre. Nagyon nehéz helyzetben vagy, de ne add fel! Hidd el, hihetetlen dolgokra képes egy ember, ha bízik, és nem adja fel. Voltak időszakaim, amikor meg akartam halni..de mindig visszatartott az a tudat, hogy lesz holnap, és azután megint lesz egy holnap és igy tovább. Néha olyan, mintha egy fekete lufiba lennénk bezárva, nem látjuk a kiutat, de ez nem a valóság. Mentél már valaha nagy ködben? Én 2x-3x bicajoztam igy eddig, érdekes élmény, volt, hogy este is. Kb 2 métert látsz magad előtt, sőt, magad körül, de ahogy haladsz előre, ugy nyilik meg előtted az ujabb 2 méter, aztán megint egy ujabb 2 méter. Nem látod hová haladsz pontosan, de mész előre, mert tudod, ennek is vége lesz, ki fogsz jutni belőle. Vár rád az élet, ne add fel most! A hobby jó ötlet, leköti a figyelmedet hogy ne gondolkodj tul sokat.
2011. ápr. 27. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha neked anyukádra nem haragszol, szerintem is inkább vállald be, hogy találkozol a nővel. Neked egy félórás kellemetlenség, de neki a békét jelentené a gyermekével.

Az, hogy az ember kihez vonzódik, nem elhatározás kérdése. Egy rajtunk kívül álló "okoból" jelenlévő kellemetlen körülmény, amivel az illető még akkor jár a legjobban, ha szembenéz vele, flvállalja, és úgy él, ahogy neki jó. (Ez természetesen a biszexualitásra ugyanúgy vonatkozik, csak ott az embernek van némi döntési lehetősége.) Gondolom neked ezt nem kell külön magyarázni, de szüleid, és főleg nagyszüleid generációja még abban a felfogásban nőtt fel, hogy a homoszexualitás bűn, és vissza kell fojtani. Talán még apádba is ilyesféle felfogás ivódhatott bele, emellett a feleségét veszíti el, és ilyenkor az ember nagyon könnyen tekinti a dolgot a férfiassága megbukásának, pedig erről szó nincs.

Nem ismerem őket, szóval nem tudom, érdemes lenne-e azt tanácsolnom, hogy beszélges velük ezekről, mert könnyen lehet, hogy nem győznéd meg őket (közel 70 éves embereket egy 14 éves fiúnak ritkán sikerül meggyőzni bármiről, meg úgy egyáltalán bárkinek).

Az osztálytásaid közül azon a néhány emberen, akin látod, hogy valóban kíváncsi rá és aggódik, négyszemközt elmondhatod, de csak annak, akiben megbízol mert intelligens (és nem fogod visszahallani, hogy "a Pityu anyja b*zi").

2011. ápr. 27. 21:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az elfogadás egy dolog, ettől függetlenül nem szabad elhanyagolni a családot. A húsvét-dolog nem volt szép, de ha anyukád új kapcsolata csak abban merül ki, hogy hétvégén találkoznak, akkor még megbocsájtható, de ha mondjuk otthagyna emiatt csapot-papot, mindenkit leszarva, akkor jogos a harag (de nem amiatt, mert egy nő és nem férfi).
2011. ápr. 27. 21:20
 18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! igazábol abban teljesen igazad van hogy a 70 közeli emberekkel nehéz bármit megértetniegy 14 évesnek.. én most nem konkrétan ezekre a dolgokra célzok hanem másra is (pl nem lehetsz fáradt suli után mert te még fiatal vagy.... vagy esetleg: ne úőgy pihenj hogy elmész a barátaiddal hanrem úgy hogy gerebjézel stb) nagyon nehéz így élni és ezeket a dolgokat anyukám is megélte... valószínűleg anyukámban egy olyan folyamat játszódhat ami egy ilyen robbanás szerű korlátok mögüli kitörés lehet és mindegy hogy ki de inkább egy kicsivel szabadabban akarja érezni magát... nem tudom. Osztálytársaimnak ilyet meg nem lehet elmondani.. sajnálom... ők nem tudjákfelfogni mi az a rosszul lét vagy rossz anyagi helyzet mert nekik jó dolguk van. próbálok nem erre gondolni mert már ha az iskolában azt emlegetik hogy család, szülői bál stb... már könnyezem. anyák napjáról már ne is beszéljünk
2011. ápr. 28. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha elérzékenyülsz, gondolj arra, hogy egyáltalán nem vesztetted el őt, egyszerűen csak azt csinálja, ami neki jól esik. Még ha emiatt kevesebbet is lehetsz vele, pont nem te vagy az akitől/amiből szabadulni akar.

Lepd mg valamivel anyák napján, aztán mikor legközelebb találkoztok (akkor is, ha nem ma), add oda neki, akár utólag.

Akárhogy is lesz, szép lassan normalizálódni fog a helyzet, meglátod. Most ez még elé friss lehet azért van ki mindenki, veled együtt. De még ha így is marad a szitu, akkor is le fognak csillapodni a dolgok, ha másért nem, mindenki megszokja kicsit, és beáll valami rendszer.

2011. máj. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!