Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet hinni a jósnőnek? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hinni a jósnőnek? Azt jósolta a barátnőmnek, hogy hamarosan elválnak a férjével.

Figyelt kérdés

A férje külföldön van, amit a jósnő nem tudott és tényleg kezdenek távolodni egymástól érzelmileg is, pedig nemrég házasodtak össze.

Tényleg tönkremegy minden távkapcsolat egyszer?

2009. márc. 3. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
17.18-ast kár volt lepontozni, mert igaza van abban, hogy a jövő nincs megváltoztathatatlanul megírva. Tehát egy jós nem jelentheti ki, hogy ez vagy az "lesz" - ezzel nem is segít, mert ha úgyis ez "lesz", Te mit tudsz csinálni? - hanem hogy a csillagok állása, az ő érzékelései stb. alapjén merrefelé tendálnak a dolgok. De egy, az okkult tudományokkal komolyan foglalkozó ember ezt direkt hangsúlyozta, soha nem szabad a kliensnek olyat mondani, hogy valami megváltoztathatatlan. A barátnőd vegye ezt jelzésnek, figyelmeztetésnek - de ha nem akar elválni, és a férje sem, akkor meg tudják menteni a hézasságot.
2009. márc. 3. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem menjel el egy másik jósnőhöz! Én voltam már 3-nál, az első volt a jó, az nem csak a jövőt mondta, hanem vissza ment a múltba és a jelenbe, ezzel igazolta magát. A másik az nem mondott igazat, teljesen az ellenkezőjét, a harmadik meg olyasmit mondott, amit az első, és be is igazolódott belőle már pár dolog, az elsőnél is...

Honnan írsz? ha írsz privit, akkor megtudom adni 2 jósnőnek is a számát... Én borsod megyéből írok

2009. márc. 3. 19:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
18:34 - KÖSZÖNÖM!
2009. márc. 3. 20:10
 14/21 A kérdező kommentje:

A 18:20-nak:

Nem én voltam jósnőnél. Nem én vagyok a hiszékeny.

Barátnőm is felvette diktafonra az egészet és már visszahallgatta. Nem mondott semmit az életéről és a családjádról sem beszélt. Szerintem egy reakcióból nem lehet kiolvasni, hogy valakinek a férje külföldön dologzik, a szülei elválltak, a nagymamájánál lakik stb.

2009. márc. 4. 08:23
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Én is voltam jósnőnél, le kell szögezem olyannál, aki nem pénzért csinálja, hanem rád bízza, hogy egyáltalán adsz e neki valamit.Van aki húst visz neki, van aki csak 2000.-Ft-ot, de persze van olyan is aki 20000-et ad.Rengetegen járnak hozzá.Sőt még híres emberek is.Egy barátnőm unszolására mentem el, nem hittem ilyesmikben.Viszont ledöbbentem amikor a több, mint 60éve halott nagyapámról személyleírást adott és közölte ott ül mellettem.Éreztem őt, pedig sosem ismertem.Gond volt a házasságommal és nekem is azt jósolta, hogy 4-5 éven belül egyedül maradok a 2 gyerekkel.MOST VÁROM A 3.-AT.A jósnő is mondta, hogy az, amit ő mond, azok csak lehetőségek, végül úgyis csak és kizárólag te döntöd el, hogy melyiket választod.Engem nagyon meggyőzött, amiket ott hallottam,én nem kértem őt halottidézésre, viszont tény, hogy a halottaink itt élnek köztünk ,csak egy másik dimenzióban vannak, ami szinte teljesen össze van fonódva a mi világunkkal.Ha elcsendesedik az ember mondjuk éjszakánként, akkor észrevesz dolgokat.Én sosem tettem ezt előtte, de mostmár tudom, hogy így van.Ez az egész dolog valamilyen szinten összeegyeztethető az Isteni hittel is, mert én is hívő vagyok, sőt a jósnő sem ateista és elfogadhatóbb világkép alakult ki így bennem.Én már azt is sejtem, hogy nagyapám fog ujjászületni most a 3. gyermekemként, aki úgy néz ki lány lesz, habár még azóta nem mentem vissza a jósnőhöz, hogy ezt tisztázzuk.Tudom, hogy ez az egész badarságnak tűnik, de tutira van benne igazság.Akit érdekel az sokat tud olvasni erről a www. asztroman.hu oldalon a Tanítások a szellemvilágból fórumon. Ezeket Karsay István írta és nagyon sok igazság rejlik az írásaiban.Aki már látta meghalni egy közeli hozzátartozóját az érti miről írnak.
2009. márc. 4. 09:30
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó: el is hiszem, hogy van abban valami, hogy a holt lelkekkel az ember tudja tartani a kapcsolatot, de amit te is leírtál, hogy olyat jósolt neked, ami abszolút nem jött be mutatja, hogy ez mennyit ér. Természetesen sok ember elmegy jósnőhöz, mert benne van az emberi természetben, hogy tudni akarjuk a jövőt. De ezen az alapon bármit jósol, csak jól jöhet ő ki belőle, ha azt mondja ezek csak lehetséges opciók. Gondolj bele...hogy látja ő a jövőt, ha az egy opció és nem úgy valósul majd meg a te életedben, ahogy ő látja? A víziónak kell, hogy legyen valami alapja, nem? Az embernek természetesen minden egyes helyzetben van kismillió döntési lehetősége és legjobb tudásunk szerint kell a többi emberhez viszonyulni, nem kell ahhoz jósnő, hogy ezt valaki belássa.
2009. márc. 5. 02:01
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Ebben igazad van maximálisan, viszont amit jósolt nekem az az elkövetkező 5 évre szólt, a válást is 4-5 év múlva látta bekövetkezni, és ebből a 4-5 évből még csak 1 telt el.Ami még nagyon lenyűgözött, az az volt, hogy 10 perc beszélgetés után megmondta a gyerekeim korát nemét hajszínét, valamint a kártyából való jósoláskor megmondta, hogy kivel van a családomban konfliktusom hajszín és családi kapcsolat alapján. Attól meg leesett az állam, amikor megmondta, hogy nagyapám hogy nézett ki és főleg, hogy hogy halt meg.Elég ritka halála volt, nem mindennapi.Ha azt mondja szívinfartus, vagy agyvérzés abban hal meg szinte minden második férfi, de a nagyapámat a villám ütötte agyon.
2009. márc. 5. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem lehet.Én is jártam ilyen helyen.Hárman párban voltunk,amit ő nem tudott.Részletesen,szinte dátumra megmondta mi fog történni,amit én nem akartam elhinni,mert másra számítottam.Nem nyugodtam bele,ezért három hét alatt elmentem még két helyre.Mindegyik egyformát mondott,és az idő őket igazolta.Előtte nem jártam ilyen helyen soha,és többet nem is szeretnék menni.Csak az nem hiszi,aki nem próbálta....
2009. márc. 30. 12:05
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom ilyen régi kérdést látnak-e a válaszadók, de ha valaki véletlenül rátalál, akkor elmondom, hogy most derült ki, hogy a barátnőm férje 1 éve szeretőt tart külföldön, úgyhogy ki tudja mi lesz velük.

Lehet hogy mégis van valami igazság abban amit mondott a jósnő.

2009. szept. 17. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogyne látnánk a kérdést, hisz amióta válaszoltál az első helyen van a megválaszoltak közt.Szegény barátnőd gondolom, hogy ki van borulva.Hogy lehet az, hogy már 1 éve szeretőt tart, ha nemrég házasodtak össze.Miért nem tették előbb próbára a kapcsolatukat ezzel a külföldi munkával?A barátnőd miért nem ment a férje után külföldre?Ez furi friss házasoknál olyankor még mindent együtt szoktak csinálni.
2009. szept. 18. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!