Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hinni a jósnőnek? Azt jósolta a barátnőmnek, hogy hamarosan elválnak a férjével.
A férje külföldön van, amit a jósnő nem tudott és tényleg kezdenek távolodni egymástól érzelmileg is, pedig nemrég házasodtak össze.
Tényleg tönkremegy minden távkapcsolat egyszer?
Szerintem menjel el egy másik jósnőhöz! Én voltam már 3-nál, az első volt a jó, az nem csak a jövőt mondta, hanem vissza ment a múltba és a jelenbe, ezzel igazolta magát. A másik az nem mondott igazat, teljesen az ellenkezőjét, a harmadik meg olyasmit mondott, amit az első, és be is igazolódott belőle már pár dolog, az elsőnél is...
Honnan írsz? ha írsz privit, akkor megtudom adni 2 jósnőnek is a számát... Én borsod megyéből írok
A 18:20-nak:
Nem én voltam jósnőnél. Nem én vagyok a hiszékeny.
Barátnőm is felvette diktafonra az egészet és már visszahallgatta. Nem mondott semmit az életéről és a családjádról sem beszélt. Szerintem egy reakcióból nem lehet kiolvasni, hogy valakinek a férje külföldön dologzik, a szülei elválltak, a nagymamájánál lakik stb.
Nem tudom ilyen régi kérdést látnak-e a válaszadók, de ha valaki véletlenül rátalál, akkor elmondom, hogy most derült ki, hogy a barátnőm férje 1 éve szeretőt tart külföldön, úgyhogy ki tudja mi lesz velük.
Lehet hogy mégis van valami igazság abban amit mondott a jósnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!