Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túlélni ha 7 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni ha 7 év után váratlanul elhagy a férjed egy kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
Én teljesen magam alatt vagyok, egész nap sírhatnékom van, felfogni sem tudom mi történik körülöttem, egyik nap még szeret, másnap el akar hagyni.Kivégzett, cserben hagyott, végem van.
2011. ápr. 12. 15:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne reménykedj és semmiképp nem érhet csalódás. Ha a férjed nem gondolja meg magát, akkor gondolja következőkre:

- azok a dolgok, amiket utáltál benne és már nincsenek, a következő kedves úriemberben viszont biztos meg lesznek

- még jó, hogy most lépett le, nem 3 gyerek után

- jó, h van egy szép és egészséges gyereked, ha lenne férjed, de a gyereked beteg lenne, az azért nagyon trauma lenne

- ne könyörögj, ne hisztizz

- ha elmondja a hibáid, elmondja, ha nem nem... igazából valószínű, hogy egy friss hús megtetszett neki... de te biztos jobb vagy, szóval egye a friss husát, te meg LÁTOD FELNŐNI A GYERKŐCÖD!!!! Amit ő nem fog...

Légy csinos, mosolygós idegenek előtt és sírj a barátnőknek ,a mosdóban meg ahol és amikor jól esik. A férjed persze jelenleg az idegen kategóriába tudható be.

De!!!! Amúgy szerintem egy levél nem tesz semmit, én biztos megírnám a férjemnek, hogy Te megpróbálsz változtatni, ha ő elmondja mi bántja, hátha tudtok dűlőre jutni. Te szeretnél minden megtenni.

De ennyi. Választ ne várj. Ha nem ír, nem reagál, megette a fene, és egy hülye barom. Ne is emészd rajtad többet, mert neked az életed nem arról szól, hogy egy ilyen alaknak pitizz...

2011. ápr. 12. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
17:46 os vagyok ha írsz privi emailt nagyon szívesen segítek,és tartom benned a lelket,ha akarod elláthatlak pár tanáccsal. Minden jót!
2011. ápr. 12. 18:10
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítő szavakat!

Magyarázatot nem kaptam, igazából az fáj csak hogy nem tudom az okát.

Igen, örülök hogy van egy egészséges gyönyörű gyermekem, ő mindig itt lesz velem, ő ad erőt hogy ne hagyjam el magam.

De mégis olyan rossz, csak itt maradtam egyedül és nincs oka, azt mondja nem én vagyok a hibás és neki kellene változni de ő nem tud.

2011. ápr. 12. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt történt meg velem ugyanez, a kislányom akkor volt 6 hónapos.

Hogy mit csinálj? Semmit.

Szerintem semmit sem kell csinálni. Csak hagyni, hogy fájjon. Mert fáj, és még fájni is fog piszkosul. Ezt nem lehet megspórolni. De van egy jó hírem: El fog múlni.

Sok idő, rengeteg könny, de egyszer csak elcsitul.

Azt hiszem nagyjából egy év. Az a kemény rész ennyi idő alatt lecseng. Az újrakezdés csak ez után jön.

Nálunk akkor eldőlt minden, mikor becsukta az ajtót maga után. Én ilyen vagyok. Aki egyszer lelépett, az ide nem jön már vissza. Persze jön a kislányért, aki szereti őt, és nekem ma már ennyi elég. Átlényegült ingyen bébiszitterré a szememben. Sajnos ez van.

Kitartás, mindig csak az adott napot próbáld túlélni, nem kell előrébb gondolni.

Mennyi idős vagy? És a kicsi?

2011. ápr. 12. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Mint mondtam ugyanebben a szituban voltam,mint most te. Nem mondta hogy miért megy el,csak gondolt egyet. De már nem szeret,de más sincs a dologba,meg az anyja se befolyásolja-mondta ő. Végül kiderült hogy anyucika szépen uszította ellenem. Nem lehet hogy nálatok is az anyós játszik közre?
2011. ápr. 13. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha jó ember, majd visszajön. Ha nem, akkor meg ne is jöjjön!Gondolj a hibáira is ilyenkor! Milyen ember az, aki otthagyja a kisgyerekét és a feleségét?! Ráadásul komoly indok nélkül, mert akkor tudnál róla. Ne alázkodj meg, az tényleg nem tesz jót, sem a magadról való véleményednek, sem abban nem segít, hogy visszaszerezd! Ha visszasírod, megalázkodsz, abból már jó és tartós kapcsolat nem lesz. Egy síró, könyörgő kolonc ne legyél a nyakán...Bízz benne, hogy mégis emberből van, és akkor visszajön majd. Ha nem, akkor meg jobb is, ha nem jön, 1 év alatt kihevered, és remélhetőleg hamar találsz jobbat! (nő, 3 gyerekkel, uígy, indok nélkül lelépett férjjel :D)
2011. ápr. 13. 14:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező,mi újság veled,van valami fejlemény?Írjál!
2011. ápr. 14. 07:00
 18/19 vincennes ***** válasza:

En is igy jartam - meg talan csunyabban.

12 kg-ot fogytam 2 het alatt. Hihetetlen volt.

Oszinten szolva, nekem az segitett, hogy elkezdtem pasikkal a neten flortolkedni (kulfoldiekkel, halisten beszelek angolul), es az egyik eljott meglatogatni....

szal, szerintem kutyaharapast szorevel...

Aztan eheti a nyamvadt ferjedet a fene... mert GARANTALOM, ha neked lesz valakid, a rosseb eszi majd meg !!!

2011. ápr. 15. 12:39
 19/19 xStefix ***** válasza:

De ha nem a te hibád, hanem az övőé, ahogy ő mondja - arról is lehetne valamit tudni, nem? Elvégre 7 évig egymás mellett éltetek, a felesége lévén elméletileg ismered, tudsz a dolgairól. Nem azt mondom, hogy minden titkát tudd, de én is kicsit inkább arra hajlok, hogy teljesen váratlanül nem nagyon érhet ilyesmi valakit (vagy nem tudom). Szerintem mindennek van előjele, csak nem biztos, hogy meglátjuk... És talán ez itt a lényeg.

Mindezzel nem bántani akarlak, őszintén; hidd el, hogy együttérzek veled! Csak elgondolkodtam a helyzeteden, remélem, nem veszed rossz néven.

Mint sok helyen, nálunk is vannak jócskán kommunikációs gondok (mert szerintem legtöbbször ebben van a hiba), de én szerencsére elmondhatom magamról, hogy legtöbbször tudni vélem, mi zajlik le a férjemben, mit miért csinál vagy nem stb. Igaz, én eléggé ilyen lelkizős, filozofálós, pszichológusos típus vagyok. :)

2011. ápr. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!