Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válás lenne a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk házasok,másfél éves lesz a kisfiunk.Annyira megromlott már a kapcsolatunk,h 2 hónapja sex nincs egyáltalán,minden nap veszekedünk akár apró kis hülyeségeken,meg iszik.És annyira nem jó már nekem igy.Nem szeretem őt már. A ház az enyém,csak az én nevemen van. Szerintetek az lenne a legjobb ha elköltözne?

Mit tegyek? Légyszives adjatok tanácsot,mert már beleőrülök ebbe a mindennapos vitába :'(

2011. ápr. 11. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem lehet kérdés! Rakd ki a szűrét, ha iszik, és veszekszik.
2011. ápr. 11. 11:27
 2/9 Kései Sirató ***** válasza:
56%
Ha a ház már a házasságkötésetek előtt is megvolt, akkor egyértelműen csak a tiéd, ha utána vetted, akkor nem egyértelmű a helyzet. Ha iszik és ezen nem akar változtatni,én is kirúgnám.
2011. ápr. 11. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Már önmagában a gyerek miatt is! Szegénykém hogy érezheti magát ilyen körülmények között! Ha már tényleg nem látsz reményt a javulásra, válj el minél hamarabb!
2011. ápr. 11. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért romlott meg a házasságotok? Van valami konkrét oka? Te látsz még perspektívát benne (ha nem inna és nem veszekedne)? Párterápiát javasolnék. Olyan könnyen kimondják egyesek a válást itt. Aztán majd ha megint lesz valakid, akkor újra jönnek ugyanazok a dolgok. Ajánlok egy könyvet: Szeresd önmgad és mindegy kivel élsz. Én elolvastam és nagyon okos dolgok vannak benne.
2011. ápr. 11. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt te már tudod.

Gondolom abba estél bele hogy jött a gyerek majd a család is nyomott hogy gyerünk házaság. én is 1 év után váltam el, butaság volt a házaság habár 5 évig éltünk elötte együtt, de már nem szerettem.

2011. ápr. 11. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:

A fentebb említett könyv: [link]

Beleolvastam, tud valamit! Sok sikert!

2011. ápr. 11. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
nem szoktam támogatni a válásokat, de ilyen esetben én is azt mondom, hogy tedd ki!!! A kisgyerek nálad marad, ha nem vagy drogos, v nem csinálsz semmi durva dolgot... nem tudja elvenni tőled...
2011. ápr. 11. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megerősítést vársz. A szex még áthidalható lenne (gondolj csak a papokra :D), de ha állandó a veszekedés, és ha nem látsz már benne olyat, ami miatt szerethetnéd, akkor váljál. De előtte jól gondold át, mert a fiadnak ő az apja, nem biztos, hogy lesz társad, aki elfogadja. Nem biztos, hogy lesz testvére. Nem biztos, hogy lesz új társad a közeljövőben. Biztos, hogy javíthatatlan?

A ház, ha netán házasság alatt vetted, nem biztos, hogy a tied! Nézz ennek is utána (névre szóló ajándékozás, öröklés esetén tied).

2011. ápr. 11. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, de nem tudok neked megerősítést adni. Az én tapasztalatom az, hogy túl korán dobják be az emberek a törölközőt a házasságokat illetően. Az én apukám ha panaszkodtam mindig azt mondta, hogy 1. ne panaszkodj, te választottad, 2. ki mondta, hogy ez könnyű lesz?

A házasság kő kemyény munka. Ha te ennyi idő után feladod, hát nem is érdemelsz boldogságot. Az ugyanis nem jár alanyi jogon mindenkinek.

Hogy nem szereted már? Hja kérem...

Az megfordult a fejedben, hogy ő nem csak a férjed, hanem a gyermeked apja is? Neki nincs joga a teljes családhoz?

A férjed masszív alkoholista? Bánt titeket (kézzel, szóval?)Azt tudod egyáltalán, hogy miért iszik? A veszekedéshez is két ember kell...

Ne haragodj, ha szigorú vagyok, de hidd el, a következőnek is lesz hibája, és nála is elmúlik majd a lila ködös szerelem. Viszont ő már nem lesz a fiad apukája...

A kisfiad szereti az apukáját? És az apukája őt? Vele törődik? Annyi kérdés merül fel ilyen esetben. Akárhogy is döntesz, tudnod kell, hogy ha elválsz, nem csupán szakítasz egy férfival, hanem megszüntetsz egy családot is. Sok sikert, nektek jó döntést kívánok!

2011. ápr. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!