Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Visszafordítható a válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafordítható a válás?

Figyelt kérdés
Szeretném beadni a válókeresetet, de elképzelhető, hogy meggondoljuk magunkat. Van mód a visszafordításra? Elég ha nyilatkozunk róla, hogy mégsem szeretnénk elválni?
2011. ápr. 11. 07:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha mindenképp észhez akarod téríteni akkor mondd neki, hogy elköltözöl. Ha nem használ akkor tényleg költözz el pár napra.Ez azért hatásosabb, mint a bírósággal szívózni. A tárgyalásig hiába tér észhez,addigra talán annyi harag felgyülemlik benne,hogy csak na és talán nem akar békülni, hiába akart.
2011. ápr. 11. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Íme egy jó szakirodalom a témához: [link]
2011. ápr. 11. 12:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk, beszélgettünk, és megint csak beszélgettünk... félévig oké minden, aztán megint robban a bomba:/. És már odáig fajul olyankor a dolog, hogy még leírni is szégyenlem:(.

Néha piszlicsáré dolgokból, akkora vita... vita?! inkább háború, veszekedés van, hogy olyankor semmibe nézzük egymást:(. Nem akarok így élni, nem vagyok én olyan elviselhetetlen személy, hogy ne találnék magamnak mást. És alapjában véve ő is nagyon rendes ember, csak valahogy egymásból a legrosszabbat hozzuk ki. Annyira nagyon feltudjuk dühíteni a másikat:(.

Én is azt vallom, hogy beszélgetni kell a dologról, de minden alkalommal megbeszéljük (szinte ugyanazok a problémák), és eltelik fél év, és ha valaki hallaná miket vágunk egymás fejéhez tuti nem értené hogy jöttünk mi össze. Tudom, hogy az lenne a megoldás, ha egy időre nem találkoznánk, de ez sajnos megoldhatatlan.

2011. ápr. 12. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs közös nevező és mind ketten erős jellem vagytok mivel egyikőtök sem enged. Nem illetek egymáshoz. Lehet, hogy szeretitek egymást, de egymássaL NEM TUDTOK EGYÜTT ÉLNI. vÁLÁS.
2011. ápr. 12. 13:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ebben lehet valami. Ő sem volt ilyen az előző barátnőjével (pedig 4 évig voltak együtt), és én sem voltam soha ilyen utálatos senkivel. Néha utálom őt, néha imádom. Nélküle sem, de vele sem lehet élni.
2011. ápr. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!