Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafordítható a válás?
Beszélgettünk, beszélgettünk, és megint csak beszélgettünk... félévig oké minden, aztán megint robban a bomba:/. És már odáig fajul olyankor a dolog, hogy még leírni is szégyenlem:(.
Néha piszlicsáré dolgokból, akkora vita... vita?! inkább háború, veszekedés van, hogy olyankor semmibe nézzük egymást:(. Nem akarok így élni, nem vagyok én olyan elviselhetetlen személy, hogy ne találnék magamnak mást. És alapjában véve ő is nagyon rendes ember, csak valahogy egymásból a legrosszabbat hozzuk ki. Annyira nagyon feltudjuk dühíteni a másikat:(.
Én is azt vallom, hogy beszélgetni kell a dologról, de minden alkalommal megbeszéljük (szinte ugyanazok a problémák), és eltelik fél év, és ha valaki hallaná miket vágunk egymás fejéhez tuti nem értené hogy jöttünk mi össze. Tudom, hogy az lenne a megoldás, ha egy időre nem találkoznánk, de ez sajnos megoldhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!