Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan elnek azok az anyak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elnek azok az anyak, akiknek valas utan a gyereküket a ferjnek itelte a birosag, csak mivel az anyanak nincs (olyan) biztos megelhetesi forrasa vagy lakhelye, mint az apanak, es elötte szinte csak anya volt a kisgyerekkel otthon?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt tulelni, hogy telnek mindennapjaik?
2011. márc. 27. 18:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
van egy ismerősőm aki elakarta venni volt élettársától a gyereket,a nő nem dolgozik,pasizik,csavarog rosszul bánik a gyerekkel...a pszichologiai vizsgálat szerint s gyereket el kell venni az anyától....mégsem vették el..na ez hogy van...ha van pénz akkor le lehet fizetni a bírót.
2011. márc. 31. 11:29
 12/21 anonim ***** válasza:
A lányomnak most volt a válópere.Regisztrált munka nélküli,gyerektartás per (még mindig folyamatban)tehát ez egyenlőre nuku,csak a családi pótlék a bevételi forrása,és az alkalmanként végzrtt munkája.Szó sem esett róla,hogy az apának itéljék a gyereket.Igaz,a lakhatást én biztositom.De nem kérdezték miből fogja etetni,eltartani.Én meg pont ezen csodálkoztam,mivel a gyerektatás pereskedés húzódik mint a rétes tészta.
2011. márc. 31. 17:47
 13/21 A kérdező kommentje:

11.29. "van egy ismerősőm aki elakarta venni volt élettársától a gyereket" - szerintem az a baj ezekkel az ertesülesekkel, akit nem szemelyesen ismerünk, hanem XY mondta, aki XY-tol tudja...stb, hogy igy mar nem tudni, mi az igazsag, a masik felet is erdemes megkerdezni, mielött magunkban eldöntjük, kie az igazsag. Söt hogy hogyan banik a gyerekkel, inkabb csak akkor hiszem, ha latom... (Nekem is van egy simerösöm, akiröl korabban teljesen mas kepet festettek le, en közelebbröl megismerve sokkal normalisabbnak ismertem meg, mint a ferjet, mig masok csak forditva beszeltek roluk.) Ettöl függetlenül nem ketlem, hogy vannak olyan anyak is, akik felelötlenül elnek. Hogy a leirt esetben miert nem vettek el? Esetleg mert az apat sem talaltak alkalmasnak? Ki tudja? Csak a birosag...

17.47. Szerintem akkor esik szo rola, ha az apa keri, akarja, tesz erte...

En egy olyan esetröl is tudok, ahol az anya Nemeto-ban elt a nemet ferjjel, szerinte ö volt a jo es a ferje es csaladja a rossz, es csak nagyon nehezen kapta meg a 2 kisgyereket (3 ev alattiak), csak a szülei bizonyitott anyagi segitsegevel.

2011. márc. 31. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen normálisan. Harcoltam értük, de most már én örülök, hogy az apának ítélték őket, ő szenved velük, én meg élem az életem nyugodtan.
2011. ápr. 1. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Azért pontoztatok le, mert élni sem tudnék a gyermekem nélkül???????????????Pffff...
2011. ápr. 1. 11:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Ne törödj vele, szerintem a le-felpontozas is, megcsak nem is egy altalanos velemeny, hanem az eppen pontozo par ember velemenye.

Engem sem nyugtatna meg, amit az elötted valaszolo irt ("az apának ítélték őket, ő szenved velük"), meglepett a valasza, most mar tudom, hogy ilyen is van.

(Tehat nekem ez is hasznos valasz.)

Mintha ki igy, ki ugy elne meg... Kerdes, a birosagi döntesnel szerintem ez mennyire szamit? Szerintem a penz döntöbb.

2011. ápr. 1. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:
A pénz nem számít a bírói döntésnél. Az apák csak nagyon ritka esetben kapják meg a gyereket, ott másnak is kell lenni olyankor.
2011. ápr. 1. 16:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Az olyan anya aki örül hogy nem nála van a gyereke, és nem ő szenved vele...minősítésen aluli!!! De valószínűleg ezt a bíróság is látta, és éppen azért nincs vele a gyermeke...
2011. ápr. 1. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
A pénz nem számít, tudom. Az exem tőlem is el akarta venni a fiamat, mert hát édes a bosszú. A bíróságot nem érdekelte apuci pénze, azt nézték én milyen anya vagyok, a gyermeket ellátom-e, és tudom-e biztosítani Ezt figyeld!!! A lelki fejlődéséhez szükséges odafigyelést és szeretetet, foglalkozom-e vele, boldog-e az a gyerek. Hogy volt -e pénzem, nem érdekelte a bíróságot, és a pici természetesen nálam maradt, a mai napig szeretetben és boldogságban :)
2011. ápr. 1. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:

11.49-es

Hogy lehet ilyet irni?Lehet nem is volt annyira nagy az a harc?

2011. ápr. 1. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!