Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem exe zaklat telefonon ismeretlen számról de tudom hogy ő az, nem szól bele. Mit mondjak neki a telefonba hogy "kiugrasszam a nyulat a bokorból"?
Onnan tudom hogy ő az mert rajta kívűl még pár ember tudja csak ezt az új számom,sajnos kellett hívnia férjemnek az exet a gyerekek miatt és az én telefonomon van külföldi kedvezményes hívás csomag(az ex külföldön van)ezért hívta az enyémről.
Már 5 éve elváltak,de még mindig nem lépett túl az ex...
Mit mondjak neki?

Én első lépésnek biztos ráijesztenék, hogy vagy belesikítok hirtelen a telefonba vagy belesípolok..ezt tuti nem hagyja szó nélkül:D Aztán valóban ha nem akarsz számot cserélni, akkor egyszerűen ha hív, vedd fel és tedd félre. Majd talán a havi számlája elveszi a kedvét.
Különben én ezt elég szánalmasnak találom ha valaki nem tud túllépni az exén ennyi idő után ÉS emiatt ilyen hülyeségeket csinál mint ez a hívogatás..:S Hát de most nem?:S

Szia!
Nekem mindegyik hozzászólás tetszett :)
Ha drasztikusan akarsz fellépni,mond neki
-Anyádék jobban tették volna,ha arra a 10 percre sétálni mennek,amikor téged csináltak :)
vagy:
-Mássz vissza anyádba és kapartasd ki magad :)
Jártam én is ebben a cipőben,ismerős a szitu.Én kihangosítottam a telefont,olyankor érdekesen átszűrődik sok kis nesz,hang,egyszer lebukott...
De tényleg saját magával csesz ki,mert az ő számlája :D
Nyugi,jobban fáj az neki,ha nem veszel róla tudomást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!