Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy férjeteknek van egy gyereke, aki már akkor fogant, amikor már ti anno együtt voltatok?

Figyelt kérdés

Kérdéseim:

- Maradnátok vagy elhagynátok?

- Ha maradnátok, hogy dolgoznátok fel?

- Felvennétek/tartanátok a kapcsolatot a féltestvérrel, vagy nem? Végül is féltestvére a saját közös gyereknek.

Tegyük fel, hogy a férj (tudatában félrelépésének), évek óta "rendes férj". Tehát több megcsalás nem történt. Csak ez az egy, amiből gyerek született.

Kérdésem oka: férjem, már párszor megkérdezte váratlanul: mit csinálnék, ha kiderülne, hogy van egy gyereke oldalágról.....

2011. márc. 24. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
nem kérdés, elhagynám
2011. márc. 24. 15:34
 12/21 A kérdező kommentje:

Kedves 15:28-as!

Nem a házasságomban előforduló bárminemű kommunikációs problémára kértem választ. Én tudom, mit tennék, ha kiderülne. Csak kíváncsi vagyok, más hogy vélekedik erről, s mit lépne. Tényleg érdekel, hogy mennyire reálisak vagy mennyire lojálisak a feleségek, s lehet-e egyáltalán annyira szeretni valakit, hogy ilyesmi megbocsátható legyen.

2011. márc. 24. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Hagyd el!

A büszkeséged többet ér egy évek óta működő kapcsolatnál!

Biztos tökéletes feleség voltál, aki mindent megtesz, érzelmileg és testileg is tökéletesen kielégítetted a férjed:!

A megcsalásban mindig csak a férfi a hibás!

A nő sose!

Ne is kérdezd meg hogy miért történt vagy hogyan, mert biztos semmi oka nem volt rá, csak szimplán egy gerinctelen ember !Sőt, minden férfi az!

(összefoglaltam az ezután következő kommentenket, remélem ájött az irónia!)

2011. márc. 24. 16:38
 14/21 A kérdező kommentje:

16:38-as!

Átjött, igen! :-D

Ám válaszomat ld. előző kommentem lényegében.

2011. márc. 24. 16:47
 15/21 anonim válasza:
8%
A Statisztika beigazolta,hogy a Férfiak 90%-a életükben legalább 1-szer megcsalja a Párját.Ha úgy döntesz,hogy tovább keresgélsz,hátha beletalálsz a maradék 10%-ba.Sok sikert!
2011. márc. 24. 16:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem,megbocsátanám neki, de ha már nem, akkor...

A magyarázatra azért kiváncsi lennék...

Amúgy ok nélkül nem kérdez ilyet egy férfi,szerintam....

Ha megbocsátanék, viszont nem tudom,hogy bírnám elviselni, hogy meglátogatja a gyerekét,és valamilyen szinten az anyjával is tartania kellene a kapcsolatot...

Más kérdés, ő akarta e, hogy legyen,vagy csak az exszerető akarta volna megfogni vele magának...

Ha ő is akarta, anyagi vonzata is van a dolognak, gyerektartás...

Nagyon megbonyolítaná az életet,az biztos. De remélem ,szó sincs nálatok ilyesmiről....

2011. márc. 24. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha most minden házaspár elvállna,mert egyszer a párja félre...,akkor a biróságokon reggelente sorban állás lenne a tárgyalótermek elött.

Azt neked kell eldönteni,hogy szereted-e annyira,hogy ezt benyeled.Szerintem igen,mert akkor nem kérdeznéd itt.Ne hamarkodd el,üljetek le megbeszélni.Egyszer csak lesz olyan passzban,hogy hajlandó beszélgetni erről nem?

2011. márc. 24. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajna a biróságokon igy is sorbaállás van.
2011. márc. 24. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:

A 16.59.-es vagyok!

Gondolkoztam, hogy még hozzáfűzzem e,amit most leírok...

Tavaly én is írtam ki kétségbeesésemben kérdéseket.

Nálunk az volt, hogy 23 év házasság után derült ki a dolog...

Én úgy döntöttem megbocsátok,nem válok el, újrakezdjük.

A 26 éves 2 gyerekes nő,visont nem akart beletörődni, hogy hoppon maradt..Hazudozott,kavart,és kitalálta ,hogy terhes.

Nagyon rosszul esett, hiába beszélték meg a férjemmel ,hogy elveteti,nem bíztam benne. A nő élettársa már alkudozott,hogy a fele költséget mi álljuk az abortusznak!!

Aztán egyszer csak bejelentette a férjemnek a nő ,hogy elvetélt...Akkor kezdtem gyanakodni,hogy lehet,hogy igaz se volt a terhessége, csak így akarta megfogni magának...

De ha igaz lett volna és megtartja mégis, hát nagyon megnehezítette volna a dolgokat...

Majd írj ,mi a helyzet nálatok, kíváncsi lettem...

2011. márc. 25. 08:47
 20/21 anonim válasza:

Közös gyermeketek mekkora? Valószínűleg megbocsátanék, de biztos megtörne bennem valami... Ha nem kötne össze közös gyerek, akkor tán el is válnék...

Mióta vagytok együtt? Egyébként sosem csalt meg szerinted, csak akkor egyszer?

2012. márc. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!