Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényelhet-e üdülési csekket olyan személy, aki 50%-os gyerektartást fizet?
50%??
Ó te jó ég, szegény, az rettentő sok!
Férjem ugyan csak 20%-ot fizet, de ő kap üdülésit.
Első, te valamit félreértettél...a kérdező nyilván min. 3 gyerek után fizet és nem a munkahelyéről akar üdülÉsi csekket ;)
kérdező, a letiltás előtti jövedelmed számít
Ez engem is érdekelne.
Az én fejemben is megfordult már, pedig nem rég házasodtunk össze és boldogok vagyunk, de így nem tudok gyereket szülni házasként, ha viszont elvált lennék, több támogatást kaphatnék amiből aztán ki tudnánk jönni az albérlettel együtt.
(Nem, NEM vagyok cigány, hanem egy tisztességes nő akinek nincs sehol protekciója, hogy munkát kapjon)
Meg később ingyen tankönyv és étkezés.
Szeretnék legalább két gyereket és szomorú, de így jobban lenne rá esélyünk.
Már a tankönyv sem teljesen ingyenes és a menza sem. Viszont 3 gyerek után ugyanúgy járnak ezek a kedvezmények és hidd el, nincs többe 3 gyerek, mint 1.A kiságyat, babakocsit, stb. egyszer kell megvenni, a ruhák többségét sem hordja sokáig a gyerek, mert gyorsan nő, és azokból is sokat tudnak használni a kisebbek. 3 gyerek után főállású anya is lehetsz.
Szóval szerintem ezt is vedd számításba.
Szörnyű egyébként, hogy ez megfordul a fejében, mint lehetőség :( Ezt most nem rád nézve mondom, hanem úgy egyáltalán, hogy ez szerepel a megoldások között, mert nincs munkalehetőség :(
Sajnálom a helyzeted, de még gondolom fiatal vagy, szóval javulni fog itt a helyzet és minden oké lesz :)
30 éves, tehát nem fiatal gyerekvállalás szempontjából :((
De remélem én is, hogy valahogy úgyis lesz.
Csak nem ilyen sorsot szántam a gyermekeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!