Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban én kerülnék az utcára 2 gyerekkel?
Ez így van és annyit kér érte amennyit nem szégyell - piaci értéken. Vagyis egy 100 nm-es családi házért halálos nyugalommal kérhet 120e + rezsit...
Mellesleg én nemigen ismerek arra precedenst, hogy 100%-ban a férj tulajdonában lévő, az ex asszonynak semmilyen tulajdoni vagy haszonélvezeti joggal nem bíró háznál kizárólagos használati jogot adnának. Mire fel, a férj háza.... Ha 50-50% lenne a helyzet az már más.
szia!
Csak most láttam hogy írtál kommentet a válaszomra! Bocsi:)
Email címem: kicsicsillag2626@freemail.hu
Majd leírom neked, hogy én és az ügyvédem mire is jutottunk, hogyan folytatjuk tovább, és azt is leírom neked, hogy a férjem és az ügyvédje milyen baromságokra lennének képesek. Érdekes stori a miénk, de a lényege ugyan az ami most veled történik, csak annyi különbséggel, hogy egy gyermekünk van.:)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!