Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyáltalán ujrakezdeni 2 gyerekkel, jelzálogos házzal az életem válás után?
Annyira reménytelennek tűnik az életem,hogy valaha boldog leszek e?Ugy érzem nincs más kiut számunkra csak hogy elváljanak az utjaink,pedig sokszor megpróbáltuk.Szerintem van egy harmadik a férjem részéről,bár ő váltig tagad.Legutóbb 1 hónapig tartott az idill,de már megint nem hiszek neki.Találok bizonyitékokoat,amit kimagyaráz,titkolozik,ha rákérdezek elősször hazudik,majd mellémagyaráz.Még ennyi balhé után sem meri bevallani,és kinoz tovább.Ami bánt,az a két gyerek(7,2 évesek)és még az építkezést se fejeztük be.Körülményes lesz az elválás.Már sirni se tudok,csak letargikus hangulatom van,talán ez az elfogadás.Látja rajtam,de nem is vigasztal,azt mondja nincs mit megmagyaráznia.Ami kiverte a biztositékot hogy viagrát találtam,ami nem az enyém volt,és nem is mi használtuk.Alig ér hozzám,heti egy alkalom,vagy annyi se!Annyira biztos voltam eddig is benne,az apró jelek..de ez feltette az i-re a pontot.Nemtudom mit tegyek,azt mondta velem használta,csak nem szólt róla.
38 éves,én 34.Amolyan kapuzárási hullámai vannak néha.
Mik a meglátásaitok?
Ebből is látszik mennyi nem igazi férfi van e szép országban.
Részvétem kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!