Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért használja fel sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használja fel sok elvált nő a gyereket hogy bántsák az apát?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nagyon aljas dolog. Ez 2 felnőtt! emberre tartozik, és nem értem, hogy hogyan képes egy ANYA bántani a saját gyerekét!

Sajnos közvetlen közelemben történik ez, 3 éve nem élnek már együtt és állandóan bántja a saját lányát, azért mert az apánál jól érzi magát. Mit lehetne tenni, hogy ez a kislány ne sérüljön?

2009. febr. 18. 10:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos, ugyanezt kérdeztem én is a napokban.

Nagyon kedves jó barátunk válik. Egyész életében agyondolgozta magát, ment éjjel nappal, tisztán hazavitt 150-200 ezret, plusz "feketén" még mellé ugyanennyit. Az utolsó fillérig leadta az asszonynak, nem nőzött, nem cigizett, még csak nem is ivott. Az asszony bár kilóban ütötte a 100-at, de ez sem érdekelte, szerette az asszonyt. Aztán az asszony elkezdett féltékenyxkedni, mert a huga megjegyezte: nem igaz hogy ilyen jóképű a férjed, és nem csal meg.....no, azóta az asszony behülyült. A srác 15 év után nyárig bírta. egy szál táskával ment el. Igen, csak amíg ő évekig ment míg a hülye, addig ugye anyuci volt a gyerekekkel, akiket teljesen magára hangolt,nem törődtek apjukkal csak ha segítség kellett....azóta azaz nyár óta a srác hiába hívja a a gyerekeket, lerázzák, vagy félválról válaszolnak neki. nem járnak hozzá, a mai napig is csak a pénze kell.

no ezen értetlenkedtem, hogy lehet egy anya ilyen....közben a gyerekeknek azt mondja hogy az apjuk qrvázik, és az ő elképzelése szerint már a második barátnőjét csinálta fel...persze gyerek sehol,igaz barátnő sincs!!! gedi be a lakásba a srácot, és csak a pénzt kéri tőle. Azt mondja a gyerekek félnek tőle, azért nem mennek hozzá, miközben a gyerek elárulta nem félnek, csak ha az anyjuk is ott van, mert akkor félnek a vitától, mivel az anyjuk mindig őrült veszekedést csinál.A gyerekek meg az anyjuk miatt nem mernek az apjukhoz menni.

szóval én sem értem hogy lehet aljas egy anya!!!!

2009. febr. 23. 09:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszírók!

Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon tanulságosak!

A kislány 14 éves lesz a nyáron. Nagyon okos, kitűnő tanuló. Minden este msm-en értekezik az apukájával a házi feladatokról. Az apuka minden meghibásodáshoz elmegy hozzájuk, megjavítja. Minden hónapban utalja a gyerektartást, és ezen kívül megveszi a ruhákat, a suliba szükséges dolgokat, a számítógéphez tartozó nem olcsó eszközöket, évente kétszer külföldre viszi.

nyaralni. Szóval nem csak hétvégi apuka, szerintem!

Az ex-feleséggel (hivatalosan még nem váltak el, mert nem tudnak megegyezni a vagyoni dolgokban) azért mentek szét, mert állandóan csak hajtotta a munkába, és semmilyen szeretetet, törődést nem kapott tőle. Soha nem bántotta, csak veszekedtek, mert mindig keveselte a pénzt. Nála a feleség szerep abban merül ki, hogy mos, főz, takarít, vasal. Szóval szerintem nagyon aljas játékot játszik!

Köszönöm mégegyszer!

2009. febr. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!