Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használja fel sok elvált nő a gyereket hogy bántsák az apát?
Szerintem ez nagyon aljas dolog. Ez 2 felnőtt! emberre tartozik, és nem értem, hogy hogyan képes egy ANYA bántani a saját gyerekét!
Sajnos közvetlen közelemben történik ez, 3 éve nem élnek már együtt és állandóan bántja a saját lányát, azért mert az apánál jól érzi magát. Mit lehetne tenni, hogy ez a kislány ne sérüljön?
első vagyok, és ez amit leírtál teljesen jogos, de akkor sem az a megoldás, hogy emiatt a gyereket bántod, nem??? gondolom te sem ezt tennéd, hanem picit beszélgetnél az apukával, hogy mondjuk ott is tanuljon valamit vagy segítsen pl a főzésben (pl pakolgatni vagy a hűtőből kivenni a dolgokat, ha mondjuk még pici, ha nagyobb akkor értelem szerűen többet). Nem az a megoldás, hogy a gyereket bántjuk ezért, hanem apuka meg anyuka üljön le és beszéljék meg.
Viszont abba is gondolj bele, ha a volt párod nevelné a gyereked és te lennél az aki csak kéthetene látja, szerintem azt az időt te is arra használnád fel, hogy körül ugráld a gyereket és hogy állandóan vele legyél és játszatok. Tehát azért valamennyire a másik oldalt is meg lehet érteni!
Előfordul olyan, hogy az anya annyira megutálja a volt párját, hogy a gyereket IS szándékosan ellene neveli (mint ahogy minden mást is azért tesz, hogy a másiknak minél rosszabb legyen) - és csak eszköznek tekinti a bosszúhoz.
Abszolút nem érdekli, hogy közben a gyerekkel mi lesz.
Az ilyet szerintem irtani kéne.
Hát nem tudom, nagyon meg kell gondolni, kivel vállal az ember gyereket, mert én is nehezen viselném, ha pl. a férjem ütött-vert volna, és azt látom, hogy a gyerekem meg szereti őt, mert mézesmázosan behízelgi magát nála. A gyerek egy életre összeköt, akkor is, ha nem sikerült a házasság.
Mármint ha az apa nem lép le. Apám egy szemétláda volt, nem is óhajtott részt venni az életemben a válás után. Amikor később megkerestem, kiderültek dolgok, de Anyukám soha nem szidta, - pedig lett volna miért - mindig tárgyilagos volt, és nem azért nem látogatott az apám, mert Anyukám tiltotta volna. Na jó, azért ott nem volt ütés-verés. Azt a helyzetet nem tudom, utána hogy kezelném. MInden vasárnap mosolyogni az ajtóban annak, aki megalázott... Szörnyű lehet. De valahol akkor is azt mondom, ne szegény gyerek igya már meg a levét.
A válasz meglepően egyszerű hölgyeim!(Gondolom azért hölgyek vagyunk itt többségben...)
Azért mert az ilyen "nők" önző,nagyon önző,és még annál is önzőbb,buta,szellemileg hajléktalan idióták,akik játszák a sértődött hercegkisasszonyt,mert teszem azt az ex megcsalta őket.
Namármost!Az ilyeneket vétek anyának nevezni,mert közel s távol semmi közük ehhez e szentséges tiszthez!
Attól,hogy egy kicsi élet anyakönyvi kivonatában szerepel valakinek a neve,még nem lesz anya!!!
Amelyik nő bosszúra használja a gyermekét,nem érdemli meg őt!!!
Számomra nem derül ki a posztból, hogy ez az anya lelkileg vagy testileg bántalmazza a lányát? Hogyan kapcsolódik ez a váláshoz? Az ilyen "anya" alapból pszichopatológiai eset, miért gondolod, hogy a válással áll ez kapcsolatban?
Szerintem minden eset más. A gyereket a volt házastárs ellen nevelni a legrosszabb dolog, amit egy szülő tehet, DE gondoljatok bele abba, hogy ha a válás oka az volt, hogy a férj csalta a feleségét vagy verte őt és a gyerekeit, akkor az a feleség milyen jót mondjon róla? Megeszi a keserűség és ez nem ellene nevelés, hanem az igazság elmondása a gyereknek.
Ha pedig más okból váltak el és az apa jól bánik a gyerekkel, akkor a gyereket semmiféleképp nem szabadna a másik ellen nevelni, de persze könnyű ezt mondani úgy, hogy mi nem mentünk át egy fájdalmas váláson...
Az én anyám lemondott rólam mikor 10éves voltam.4éve:S
De ezt jól megszívta mert legalább engem nem tud felhasználni.Még csak az kéne!Am sztem sem anya az aki ezt megteszi.Ezt sztem élvezi az ember!Nemértem...úgy láccik erre egyre többen rákatannak:SÉs még ezek szólnak le mást?pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!