Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy rázunk le valakit, (egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázunk le valakit, (egy nöt) aki nem hagy nekünk békét?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 17:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán mit akar? Miért zaklat? Dugni akar, vagy pasit akar vagy pénzt vagy mit?
2009. febr. 15. 20:24
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
A férjednek kéne, de ha nem csinálja, én arra is gyanakodnék, hogy ez a kedves uradnak baromira kényelmes helyzet valamiért, amit neked nem mond el.
2009. febr. 15. 21:52
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Ugy kell lerazni, hogy egyaltalan, abszolut semmi, de semmi valaszt soha nem kap toletek! Se a ferjedtol, se toled! Had kuldje a leveleket, e-mailt, had telefonaljon. Ha hiv, nem kell felvenni, ha sms-t kuld, ki kell torolni, ha szol a telefon es tiltott szamon, vagy mas szamon hiv, felveszitek, es nem szoltok neki vissza. Had mondja a magaet a vonal masik felen, megunja egyszer, hiszen fogy a penze.

De arra jol vigyazz, nehogy a ferjed lefekudjon vele, es a no mindjart teherbe essen, akkor lesz csak kutyavilag nalatok!!!!

Szeresd a ferjed, mondd meg neki, soha ne beszeljen a novel, elobb-utobb megfogja unni!!!

2009. febr. 15. 23:54
 14/30 A kérdező kommentje:
De nem beszél vele !Csak hivogat ,márt cseréltünk számot is irtam is!De nem értem mit akar annyiszor elletneki magyarázval minden,de nem érti!Éjszaka hivogat pl.mostanábban csak engemet,mivel rájött a csaj ,hogy a férjem abszolult szóba sem áll vele!
2009. febr. 16. 10:04
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Itt valami nem stimmel,mert egyik szolgáltató sem ad ki titkos számot és feltöltőset sem (nincs nyilvántartva)még a rendőrség kérésére sem!!!
2009. febr. 16. 13:03
 16/30 A kérdező kommentje:
De rendör akármikor megnézheti ha olyan!Amugy meg nekem is volt mobil szolgáltatonál ismerösöm!Innen tudtam meg ,hogy kiis ez a nö!A szám alapján megmondta!Hiába volt titkos szám!Csaj ott dologozot igy megtudta nekem nézni!Hiába titkos egy rendörnek,illetvel aki a távközlési cégnél dolgozik(vodafone,pannon stb)az akármikor megnézheti!Elviekben nem szabadna csak birósági engedélyel!De a gyakorlatban másképpen van!
2009. febr. 16. 13:27
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Nézd, én tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy itt valami van a háttérben, amiről te nem tudsz.
2009. febr. 16. 16:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Semmi nincs!Ezt onnan tudom ,hogy küldött egy levelet tértivevényesen ajálval ugy hogy csak a párom veheti fel sajátkézbe vagy minek nevezik!Azt azt elolvastam a párom átsem akarta venni!De engem érdekelt mit is akar!Hát érdekes dolgogkat tudtam meg!Hogy nagyon szerelmes a férjembe,de neki csalodás volt ,hogy a párom azaz a férjem nem öt válaszototta,azaz nem hagyta el a családját érte,mivel a férjem nem volt szerelmes belé!Amugy ez a levél a mai napig megvan!
2009. febr. 16. 16:07
 19/30 A kérdező kommentje:
Miért nem érti meg ,hogy nem kell a férjemnek?
2009. febr. 16. 16:50
 20/30 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszem el, szetrohogom magamat! A masikon mar nem folytatod, most ezzel a kerdessel szenvedsz kedves kerdezo? Mar megirtam a masikra is neked, hogy ne irjal valaszt, mert mindenki csak szorakozik rajtad.

Figyelj, ha visszament hozzatok a ferjed, akkor mitol felsz? Ne feljel, titeket valasztott, nekem ugy jon le, hogy te felsz, hogy a ferjed megiscsak leseget a no fele.

Kulonben mikorra varod a kisbabadat, fiu lesz vagy kislany?

2009. febr. 16. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!