Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázunk le valakit, (egy nöt) aki nem hagy nekünk
békét?
Egyáltalán mit akar? Miért zaklat? Dugni akar, vagy pasit akar vagy pénzt vagy mit?
2009. febr. 15. 20:24
A férjednek kéne, de ha nem csinálja, én arra is gyanakodnék, hogy ez a kedves uradnak baromira kényelmes helyzet valamiért, amit neked nem mond el.
2009. febr. 15. 21:52
Ugy kell lerazni, hogy egyaltalan, abszolut semmi, de semmi valaszt soha nem kap toletek! Se a ferjedtol, se toled! Had kuldje a leveleket, e-mailt, had telefonaljon. Ha hiv, nem kell felvenni, ha sms-t kuld, ki kell torolni, ha szol a telefon es tiltott szamon, vagy mas szamon hiv, felveszitek, es nem szoltok neki vissza. Had mondja a magaet a vonal masik felen, megunja egyszer, hiszen fogy a penze.
De arra jol vigyazz, nehogy a ferjed lefekudjon vele, es a no mindjart teherbe essen, akkor lesz csak kutyavilag nalatok!!!!
Szeresd a ferjed, mondd meg neki, soha ne beszeljen a novel, elobb-utobb megfogja unni!!!
2009. febr. 15. 23:54
14/30 A kérdező kommentje:
De nem beszél vele !Csak hivogat ,márt cseréltünk számot is irtam is!De nem értem mit akar annyiszor elletneki magyarázval minden,de nem érti!Éjszaka hivogat pl.mostanábban csak engemet,mivel rájött a csaj ,hogy a férjem abszolult szóba sem áll vele!
Itt valami nem stimmel,mert egyik szolgáltató sem ad ki titkos számot és feltöltőset sem (nincs nyilvántartva)még a rendőrség kérésére sem!!!
2009. febr. 16. 13:03
16/30 A kérdező kommentje:
De rendör akármikor megnézheti ha olyan!Amugy meg nekem is volt mobil szolgáltatonál ismerösöm!Innen tudtam meg ,hogy kiis ez a nö!A szám alapján megmondta!Hiába volt titkos szám!Csaj ott dologozot igy megtudta nekem nézni!Hiába titkos egy rendörnek,illetvel aki a távközlési cégnél dolgozik(vodafone,pannon stb)az akármikor megnézheti!Elviekben nem szabadna csak birósági engedélyel!De a gyakorlatban másképpen van!
Nézd, én tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy itt valami van a háttérben, amiről te nem tudsz.
2009. febr. 16. 16:02
18/30 A kérdező kommentje:
Semmi nincs!Ezt onnan tudom ,hogy küldött egy levelet tértivevényesen ajálval ugy hogy csak a párom veheti fel sajátkézbe vagy minek nevezik!Azt azt elolvastam a párom átsem akarta venni!De engem érdekelt mit is akar!Hát érdekes dolgogkat tudtam meg!Hogy nagyon szerelmes a férjembe,de neki csalodás volt ,hogy a párom azaz a férjem nem öt válaszototta,azaz nem hagyta el a családját érte,mivel a férjem nem volt szerelmes belé!Amugy ez a levél a mai napig megvan!
19/30 A kérdező kommentje:
Miért nem érti meg ,hogy nem kell a férjemnek?
Nem hiszem el, szetrohogom magamat! A masikon mar nem folytatod, most ezzel a kerdessel szenvedsz kedves kerdezo? Mar megirtam a masikra is neked, hogy ne irjal valaszt, mert mindenki csak szorakozik rajtad.
Figyelj, ha visszament hozzatok a ferjed, akkor mitol felsz? Ne feljel, titeket valasztott, nekem ugy jon le, hogy te felsz, hogy a ferjed megiscsak leseget a no fele.
Kulonben mikorra varod a kisbabadat, fiu lesz vagy kislany?
2009. febr. 16. 17:25
Kapcsolódó kérdések: