Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek vele, vagy...

Összejönnétek vele, vagy inkább a családi békét választanátok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, nagyon szenvedek, mert jóban vagyok egy lánnyal és nagyon tetszik. Ő lenne az első barátnőm, de mikor odakerül a sor, hogy többet akar, akkor megrémülök, attól félek, hogy mi lesz, ha a szüleim megtudják. Nagyon lelkiismeretfurdalásom van már így is, hogy átverem őket. Tudom, hogy ezt akarom, de nem merek lépni. Mit tegyek?
2010. nov. 3. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az érzéseit nem válaszhatja meg az ember. Légy bátor, vágj bele, ha a családod szeret, majd elfogad így is.

Hány éves vagy? Amásik lány is így érez irántad?

2010. nov. 3. 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Ennyire félsz a szüleidtől, hogy ez leblokkol, amikor a lány közeledik? Nem a saját bizonytalanságodat leplezed?

2010. nov. 3. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Jogod van a szerelemhez, de megérteném a szüleid csalódottságát is, hogy a gyerekük homokos.

Szerintem úgyis tudod, mit kell tenned.

2010. nov. 3. 16:49
 4/14 A kérdező kommentje:
16, csaj 22
2010. nov. 3. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezt meg csinalhatod egy darabig,hogy a csaladodat ovod ettol,De ez hosszu tavon nem egeszseges azt gondolom,elobb utobb ugyis kibukik mert nem lehetsz egyedul allandoan,Megertelek hogy felsz mondani nekik de azt hiszem muszaly megtenned mert ugyis kiderul elobb utobb,es ki tudja meg az is lehet hogy nem azt kapod amire szamitasz es lehet ha ez csak egy kivancsisag a lanyok fele,ha meg tiszta hogy lezbikus vagy akkor megtanulnak idovel elfogadni ezzel egyutt a szuleid bar biztos nem lessz egyszeru.En sem orulnek neki ha a gyerekem ezzel allna elo,bar engem az zavarna leginkabb hogy emiatt sok bantodas erne az eletben ot,es nem az hogy lannyal van.De lebeszelni nem beszelnem le mert mindenki tudja mi jo neki.
2010. nov. 3. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Hallod azért jobban is kifejthetnéd a kérdést. A lány hogy áll a témához? Mit érez, mi a véleménye a dologról? te miért vagy bizonytalan magadban meg hogy alakultak így a dolgok?
2010. nov. 3. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon fiatal vagy még a végleges szexuális irányultság kialakításához. Ha gondolod, próbáld ki ezzel a lánnyal, de messzemenő következtetéseket még nem kell levonni, így nem is szükséges ilyen drasztikus bejelentést tenned a családodnak, hogy "apa, anya, leszbikus vagyok." A drámai coming out bőven ráér, ha leszel mondjuk 20 felett, és már megszilárdul az identitásod, ha már évek óta élsz egyértelműen leszbikusként, van tartós párkapcsolatod, és komoly indokod, pl. együtt szeretnétek élni. Addig hagyd meg magadnak a biztonságos "játszóteret", ne terheld magad családi botrányokkal, kifelé legyen a lány a barát-barátnőd - azt meg úgyse tudják meg, mi történik, ha becsukódik az ajtó, ha Te nem mondod, vagy zavart viselkedéseddel el nem árulod. Gondolkozz józanul, ne csapj magad körül cirkuszt, ne bonyolítsd az életed addig, míg nincs rá alapos okod!!!!!! Csak kísérletezd ki, mi a jó Neked. Ezzel nem "vered át" a szüleidet, hogy nem számolsz be nekik olyanról, amit esetleg nem értenének meg. Veszélybe nem sodrod magad ezzel (még kevesebb is a veszély, mint egy férfival való viszony esetén), ha nem ez a Te utad, úgyis rá fogsz jönni, és később férfiakkal fogsz ismerkedni. (De az is lehet, hogy "vegyes" lesz ebből a szempontból az életed.) Fölöslegesen jobb is, ha nem zavarod őket össze, amíg Te magad sem tudod, hogy mi a helyzet!

29/N (bi)

2010. nov. 3. 20:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Kár részleteznem, a lány akar engem, én is őt, csak félek. Nem az érzéseimtől, hanem attól, hogy ezzel a családomnak csalódást okozok.
2010. nov. 3. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondom: nem kötelező megtudniuk. Mindent az orrukra szoktál kötni? (és mindenáron meg akarod bonyolítani az életed??) Majd ha együtt lesztek min. 1-2 éve, esetleg akkor vedd elő újra ezt a témát. Vagy attól félsz, hogy valahogy az arcodra lenne írva? Esetleg köztudott, hogy ez a lány leszbikus? Vagy már gyanakodtak Rád korábban?
2010. nov. 3. 22:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy leszbikus, mert már utánanéztek itt-ott. Barátkozni sem engednek vele, nemhogy mást.
2010. nov. 3. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!