Összejönnétek vele, vagy inkább a családi békét választanátok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, nagyon szenvedek, mert jóban vagyok egy lánnyal és nagyon tetszik. Ő lenne az első barátnőm, de mikor odakerül a sor, hogy többet akar, akkor megrémülök, attól félek, hogy mi lesz, ha a szüleim megtudják. Nagyon lelkiismeretfurdalásom van már így is, hogy átverem őket. Tudom, hogy ezt akarom, de nem merek lépni. Mit tegyek?2010. nov. 3. 16:45
11/14 anonim válasza:
Küldtem privit, ha megkaptad jelezzél!
Köszi.
22/L
12/14 anonim válasza:
Azt tudnod kell hogy amit érzel az nem bűn. Nem mi döntsük el hogy kihez vonzódunk. Ha szüleid szeretnek márpedig szerintem biztosan akkor el fognak fogadni minden fenntartás nélkül. Sokkal rosszabb ha hazugságban élsz mintha elmondod az igazat és nyugott lelkiismerettel nézel szembe a helyszettel.
13/14 anonim válasza:
Az nemi hovatartozásodat is a génjeidben hordozod, tehát tőlük kaptad. Ez van, bár megjegyzem ennek egyik szülő sem örül és őket is meg lehet érteni. Én sem örülnék neki, de biztosan elfogadnám.
14/14 anonim válasza:
Ne rémüldözz, vágj bele! Egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy kihez van kedve. Nem kell szülői beleegyezés hozzá. Ők sem kértek ilyet a szüleiktől.
Sok sikert!
Üdv, HajDoktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!