Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt az oka a válásotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka a válásotoknak?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy két emberen múlik.

Nálunk a volt férjem ivott, csavargott, lehet, hogy meg is csalt.

2009. febr. 26. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

nem hinném, hogy a női bántalmazások csak a férfiak hibásak .Mint sok minden másban , ez a kérdés is összetett . A nők ugyan nem tudnak /a nagy többségben/ "verni" , annál többet provokálni női mivoltulban . Néha felér egy veréssel . Addig nem oldódik meg ez a kérdés sem , mig tényleges tisztán körültekintően nem beszélünk, beszélnek a kérdésről. Férfi vagyok , soha nem bántottam egy nőt sem , holott két váláson is túl vagyok . Mindkét esetben az egyik vád az volt velem szemben , hogy konfliktus kerülő vagyok .

Kevés az az igazság hogy - verik a nőket ! - . Nem az öncélú , agresszív , esetleg piás pasikról beszélek . A világ megváltozott ,úgy nemcsak a férfiak hanem a nők is benne ."Fegyvertár" mindkét oldalon van , nemcsak az egyiken .

2010. márc. 27. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a testi és a lelki bántalmazást nem lehet összehasonlítani. Egy férfi el tud menekülni egy házsártos feleségtől, ott tudja hagyni, elmegy sétálni félórára vagy otthagyja örökre - ha netán fizikailag nekitámad, akkor is meg tudja védeni magát a feleségével szemben,elég, ha lefogja a kezét - egy nő viszont nem tud elmenekülni a rámért ütelgek elől, lefogni sem tudja, mert a férfi az esetek 99,9 százalékában fizikailag erősebb nála.
2010. márc. 27. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
alkohol nyugtatókkal kombinálva. ilyenkor nem tudta és nem is emlékezett rá mit tesz vagy mit mond volt , hogy bántott és nemcsak szóval. 2 éve váltam el , 16 év után:) Nem lehetetlen csak nagy bátorság és lelkierő kell hozzá:)
2010. ápr. 12. 00:51
 15/17 anonim ***** válasza:

nagyon furcsa mindig ez a téma .. Bár egyszerűnek tűnik .

nem az.. lelki vagy fizikai verés ? nehéz kérdés / ha a pszichiátriai osztályon levők számát nézzük és a látensek számáról nem is beszélve/ és persze hogy a fizikai sokkal egyszerűbb és egyértelműbb. De sztem ez így leegyszerűsített és félrevezető is.

2010. máj. 3. 09:35
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem minden idegesítőt agyon kéne ütni .. legyen az férfi vagy nő .

van már női karate , súlyemelés , box és még minden anyám kínja..

ha már annyira eManci -Pál, meg minden.. akkor csak rajtatok múlik hogy fejszét ragadjatok . Ne hogy mán ti válasszátok meg , hogy mikor nyafogtok , mikor hőzöngtök .

2010. júl. 2. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem aki ide beír hogy megcsalták , az vagy nem kefélt rendesen a férjével/ feleségével , vagy megunta a párjával a kefélést . Ennyi ..

A nők 3/4 -ével kb. az első hat hónapig "jó" , aztán amint a láng elmúlik , szinte úgy ahogy van mellette van , e ténylegesen otthagyja a párját. Naná , hogy elkezd utána nyafogni: megcsalt ! hüp hüp hüp..

2010. júl. 2. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!