Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan zajlik egy válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik egy válás?

Figyelt kérdés
Egészen az elhatározástól az utolsó pillanatig. A gyereket, vagy a pár szüleit, esetleg más hozzátartozókat belevonnak?
2009. febr. 12. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden válás más és más. Ez nagyban függ a válni akaró felektől (vagy féltől) illetve van e gyerekelhelyezési per.
2009. febr. 12. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Magát a folyamatot már megtaláltam itt. Most már csak a családtagok belevonására vagyok kíváncsi. A gyereket, vagy a pár szüleit, esetleg más hozzátartozókat belevonnak?
2009. febr. 12. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Ti mindenben meg tudtok egyezni nem vonnak bele senkit.Akkor kell tanúkat beidéztetni,ha valamit valamelyik fél bizonyítani akar,amit a másik tagad.

A rokonságot nem vonják bele,és senkit sem ha vagytok olyan kulturáltak,hogy nem háborúskodtok,hanem szépen megegyeztek mindenben.Egyébként ez lenne a legjobb mindkettőtöknek,és a gyereketeknek is.Akkor csak belefoglalják a bírósági határozatba,hogy miben egyeztetek meg.Ez csakis rajtatok múlik.Így a leggyorsabb és legegyszerűbb minden.

2009. febr. 12. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Hogy hogyan?Elösször a válás szerintem egy mocsok dolog.Megigéred hogy leéled az illetővel az életed akár rosszban is.(jóban ROSSZBAN míg a halál el nem választ).Akkor minek igéred meg?Nem kötelező.Hazug emberek.Miért nem lehet megoldani a problémákat?Hazug emberek akik tönkreteszik a gyerekek életét.röviden ennyi.100% hogy lepontoznak de nem érdekel.
2009. febr. 12. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolo,te miről beszélsz?Akkor tenné tönre a gyerek életét ha néznie kellenne két boldogtalan embert.Nem sikerült nekik ennyi.Tévedtek.A rosszban pedig szerintem olyasmire vonatkozik,hogy betegség,szegénység..nem pedig az egymástol elhidegülés.De ha templomban is megesküdtek akkor mindig házasok maradnak."Amit Isten egybekötött,ember szét nem választhat."Nincs igazad szerintem.
2009. febr. 12. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok,bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam.
2009. febr. 12. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
a lepontozott védelmében : egy tanulmány szerint a gyerekeknek még a "rossz" házasság is sokkal jobb, mint ha el vannak válva és új házasságban "boldogok" a szuleik, mert ok bizony nagyon is szenvednek ezekben az új kapcsolatokban
2009. febr. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!