Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik egy válás?
ha anyukád ilyeneket mond, akkor nem miattatok nem vált el eddig.
Amit közösen szereztek a szüleid a házasság alatt az közös. És 2 gyerekkelaházbólse valószínű hogy kirakná bárki is.
A válás, ha megegyeznek egyszerűés 12.000 forintba kerül.
Szerintem anyukád nem akar válni,mert így kényelmesebb neki.
Szia.
Hát ez egy nehéz ügy. Az én szüleim is elváltak. Mit ne mondjak...hosszú procedúra volt. Nálunk is ment a mindennapos veszekedés, és volt, hogy nem is csak az. Aztán tavaly szeptemberben megelégeltük és nagyszüleimhez költöztünk édesanyámmal. (Ekkor már be volt adva a kereset kb 1 éve..pontosan nem tudom). Aztán november végén pont került az ügy végére.
Mivel nekem is vannak kiskorú testvéreim, és a szüleim több mint 20 éve házasok, a házat nekünk ítélték. (Természetesen úgy, hogy egy x összeget, ki kellett apánknak fizetni.) A bíróság igazság szerint úgy dönt, hogy a gyereknek minél jobb legyen. Ettől nem kell félni.
Meg aztán, nekünk az ügyvédünk is elég korrekt volt, sokat segített.
Lényeg a lényeg, ha Ti már nem bírjátok, nem érdemes várni vele, mert egyre csak rosszabb lesz.
kérdés: édesapátok nem akar megváltozni? Neki jó így? Nem beszéltetek vele? Mert ha ez megvolt és ennek ellenére nem hajlandó változtatni, akkor tényleg nincs min gondolkodni.
Fel a fejjel, kitartást kívánok Nektek!!
21/L
előző komment az első válaszolónak szólt.
Kedves második! De igen, beszéltünk már vele...sokszor..azt értük el vele hogy 2-3 hónapra abba hagyta de végül mindig újra kezdte. Igazából apa a szomszéddal iszik...pl átmegy 2-kor hogy "hegeszt" és este 11kor hazajön részegen. Azt mondja h nem szívesen iszik, és azért van az egész mert a szomszédtól nem lehet szabadulni míg nem iszik meg vele egy sört..de egy sörtől senki sem fog úgy hazajönni hogy alig tud járni. Ha apa bevallaná magának, hogy baj van az alkohollal, akkor talán tenne valamit amivel tényleg változik. De nem vallja be magának se..meg azt mondja hogy higgyem el, ő nem iszik..de csak észre veszem a saját apámon hogy mikor olyan. Majd még elválik az egész, tesómmal és anyával megbeszéljük, köszönöm szépen Kedves második!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!