Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gonoszkodnak mindig az elhagyott felek? Miért kell erőltetni ami nem megy?
Figyelt kérdés
A párom már 3 éve elvált mert nem működött a házassága,most már az én férjem de az exe(akivel van közös gyerek) állandóan gonoszkodik,próbálja megkeseríteni az életünket amennyire csak lehet,mert ő még mindig szereti a férjem és vagy vele vagy senkivel alapon arra tette fel az életét hogy minnél több problémát kreáljon nekünk.
Nem tud tovább lépni egyszerűen.
Milyen ember az ilyen?és mivel lehetne rá hatni?Találkoztatok már ilyennel?
2011. febr. 15. 14:16
11/17 anonim válasza:
Válásunk után tizenöt évig napi rendszerességgel molesztált.Elköltöztem vidékre, ott is hetente megjelent cirkuszolni, lejáratni.Ennek az állapotnak csak az exnejem halála vetett véget.Ő adta be a válópert, de nem tudta megemészteni, hogy nem omlottam össze.
12/17 anonim válasza:
Kommunikáció függvénye. A férjed valaha volt hajlandó vele leülni és beszélgetni vagy csak fogta a cókmókót és lelépett...mert kettőn múlik a vásár, soha nem 1-en.
13/17 anonim válasza:
Mesélek egy érdekeset. Engem a férjem egy 6 hónapos babával hagyott el, persze volt 3. fél is. Mikor látta, hogy bár jól nem esett, de nem roppantam bele, akkor elkezdett szemétkedni. A mai napig minden ismerőse meg van győződve róla, hogy elepedek utána, holott már nagyon rég óta bottal sem piszkálnám meg. :-) Vannak emberek, akik szeretik nélkülözhetetlennek hinni, láttatni magukat. Mindent sérelemként állítanak be. Függetlenül attól, hogy ők léptek, vagy őket léptették le.
14/17 anonim válasza:
Három gyerekkel egyedül maradni nem kellemes én is az exen tölteném ki a dühömet ne csak én szendvegyek aki lelépet az is.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy lelépett,sokszor próbálták megoldani de nem ment!
A gyerek már akkor felnőtt volt.
2011. febr. 17. 07:47
16/17 anonim válasza:
A gyerekek felnötek a férje meg lelép gondolom egy fiatalabb pár kedvért. Nem téged vádolak de ez is szar élethelyzet és nem biztos hogy jó szemmel nézzném hogy az ex boldogan éldegéljen.
17/17 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Miért ne mehetne el a férj?Miért ne válhatna el?Éljen boldogtalanul egy nővel csak azért mert van felnőtt gyerek és X év házasság?A nő is kiléphetett volna a házasságból nem?
2011. febr. 19. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!