Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden férfi egyforma és csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi egyforma és csak azt akarja?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, férjezett. házasságom rég rossz. nem léptem félre, férjem sem.kalitkában élek 20 éve. tudom az én hibám is. nem mehetek sehova, barátaim alig vannak, nem tűr meg mellettem senkit. azt mondja akkor mehetek szórakozni, ha a szexuális életünk rendben lesz. ha neki nem jó, nekem se legyen az.

a hiba pedig a következő. ismerek egy férfit sok éve, soha nem akartam tőle semmit, az ő szemében nem ezt láttam. találkoztunk, párszor,szex nem volt, azt mondta ilyen nővel szeretné leélni az életét. szerintetek ez kamu? vagy csak dugni akar? de akkor miért tesz valaki ilyen kijelentést? tele vagyok kétséggel, nem tudom mi lenne a jó. tudom, ti sem mondhatjátok meg, én csak szeretnék boldog lenni. ezért mindenki válaszát szívesen várom, de elsősorban a férfiakét. létezik hogy egy férfi azt mondja egy nőnek akit nem is ismer szinte: ilyen nőre vágytam egész életemben, veled akarok élni?köszönöm a válaszokat előre is

2011. febr. 14. 12:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Te ezek szerint szabadságra vágysz mellette, nem véletlenül és ilyen módon akar megtartani? Ez már régen rossz, mindkét fél részéről!
2011. febr. 14. 12:55
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy 38 éves vagy, úgy gondolkozol, mint egy tini. Azok még hisznek a mesékben, és ők tesznek fel ilyen kérdéseket, hogy "azt" akarják-e a férfiak.

Egy nő nem azért szexel, hogy a pasinak jó legyen, hanem szabad akaratából, kölcsönös örömszerzés érdekében. Onnantól fogva meg kb. mindegy, mit akar a férfi, mert a nő is megkapja, amit akar.

2011. febr. 14. 12:55
 23/31 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat, igazatok van mindahányatoknak, tényleg. kedvenc mesém gyerekkoromból? ara sajnos nem emlékszem, olyan rég volt:)talán a speibl és hurvinyek:)

12:46nak: pár éve bejött a melóhelyemre, beszélgettünk pár szót, aztán ha hiszed ha nem a piacon néha összefutottam vele. megvolt a telószámunk egymásnak, néha felhívott , beszélgettünk aztán ennyi. de most elhívott egy találkozóra, tehát ez egy régi- új ismeretség:))

2011. febr. 14. 12:57
 24/31 A kérdező kommentje:
12:55: valószínű igazad van, de nincs tapasztalatom a férfiak terén, ezért mertem feltenni hosszas vívódás után a kérdést. a férfiakat csak hallomásból ismerem...
2011. febr. 14. 12:59
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
Ha azt mondta, ilyen nővel szeretné leélni az életét, akkor nem azt mondta, hogy Veled szeretné leélni az életét. Tehát még csak nem is hazudott. De azt Te is tudod, hogy ezt a mondatot már minden nő hallotta, ez csak egy kis lélekmelengetés. Ne is várj tőle többet, arra pont jó, hogy szerezzen egy bizsergető pillanatot. Ha a házasságodban nem vagy boldog, akkor először ott kell döntést hozni, vagy rendbetenni, vagy lezárni. Utána legyél egy darabig egyedül, ez esetben ritkán jó az azonnali kapcsolat, mert nem marad időd gondolkodni. Semmiképp ne ettől (vagy egy másik) a férfitól várd a megoldást.
2011. febr. 14. 13:02
 26/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.szép napot Nektek:)
2011. febr. 14. 13:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan tudom,hogy mit élsz át.Mert ugyan ebben éltem én is..

Én is 38 éves vagyok,és a férjem mellett kalitkában éltem..

Nem voltak barátaim,nem jártunk sehová(mondván hogy egész héten bejárok dolgozni,örülök ha hétvégén otthon pihenhetek)

Nem voltunk nyaralni,moziba,sehol..Annyira el voltam zárva a világtól (pedig Budapest mellett laktunk,szóval nem is tanyán) hogy 27 évesen döbbentem rá,hogy JÉÉÉÉ van olyan,hogy mobil telefon..vagy számítógép!!Nekünk a férjem elmondása szerint ezekre nincs szükségünk,így ezek sem voltak..

A kalitkát ahogy te is,én is magamnak köszönhetem..Pár év házasság után az önbizalmam a béka segge alatt volt,és mivel éveken át nem voltam más,csak az ő felesége így nőként is megszűntem létezni..(gondolom te is) 27 évesen végre kiharcoltam magamnak,hogy legalább dolgozni tudjak menni( a férjem elve az volt,hogy ő nagyon jól keres,így az asszonynak otthon kell maradni gyereket nevelni,és háztartást vezetni..na azóta is utálom a konyhát!)Szóval én 27 évesen elmentem dolgozni,és hirtelen kitárult a világ! Minden új és szép volt,mintha most ébredtem volna fel..Persze a vidámságom a naivitásom miatt hirtelen udvarlóim is akadtak akik mind velem képzelték el az életüket,akik a boldogságot akarták adni nekem..De valamiért tudtam,hogy ez csak egy jó kis udvarlós szöveg..Arra már rég rájöttem,hogy egy férfi csak baráti hangulatban nem fog nekem örök hűséget esküdni..(pedig még ma is naiv vagyok)

De végül is kalitka,a bezártság,és a férjem rögeszmés ragaszkodása,felfogása,hogy a tulajdonának tekintett megtette a hatását..Rájöttem,hogy már évek óta csak egymás mellett élünk,de nem egymásért! És ez nem mindegy!!!

Így egy nap elhatározásra jutottam.Túl értékes volt a pillanatnyi szabadság ezért úgy döntöttem lépni fogok,de nem a kalitkába vissza,hanem új életet kezdek..Elköltöztem,majd hosszas beszélgetés után közösen,barátsággal elváltunk.. (a volt férjem is rájött,hogy már csak birtokolni akart,de nem akar így élni tovább) Friss elvált nőként hirtelen elmaradtak a hódolok,hiszen már nem voltam tiltott gyümölcs..KIVÉVE egy 20 éves kollégám..20 évesen nem mondott hős szavakat csak mellettem állt..Ha rossz kedvem volt megnevetettet,ha szükségem volt egy sofőrre ,ő eljött,és furikázott engem..Mindig kéznél volt,még éjszaka is felhívhattam ha beszélgetni akartam valakivel..28 évesen nem akart birtokolni,csak azt akarta,hogy élvezem az életet,és éljek..28 évesen a válóperem után 1 hónappal megkérte e kezem,mert szerinte mi tökéletesen kiegészítjük egymást..Akkor vallott először a szerelemről,akkor mondta először hogy tudna velem élni..Igent mondtam.Újra férjhez mentem..Ennek 10 éve.Azóta is boldog házasságban élek,és nem tartom nyűgnek,börtönnek a házasságot..Van egy fiatal férjem aki mellett fiatal nő vagyok,és szabad..

Szóval én tudom mit élsz át..(csak én hamarabb kiléptem a kalitkából)

A válasz a kérdésedre.Van olyan férfi aki komolyan gondolja amit mond..Van olyan férfi aki az első perctől kezdve tudja,hogy neki ez a nő kell..De akár igazat mond a pasas,akár egy kegyes hazugság akkor is tiszta lappal kell belevágnod egy új kapcsolatba...Ha ki akarsz repülni a kalitkából,akkor tedd meg..Kezdj új életet,és észre fogod venni,hogy szép a világ,és sok új dolog van amit tudni /érezni/tenni akarsz..De ne úgy csináld,hogy tönkreteszel 1-2 embert beleértve magadat is..

38/N

2011. febr. 14. 13:10
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gond az,hogy kevés a tapasztalatod. Mert nem az a lényeg, hogy a férfi mit mond, hanem, hogy TE mit érzel. Ha igazán közötök lenne egymáshoz, azt éreznéd. Ezért mindegy is, h csak izélni akar-e.Nehéz ebből a helyzetből kijönni, amiben vagy. Váláson gondolkodtál már? egyik kapcsolatból a másikba, ha így is alakul-nem hinném, h ez a te jelenlegi boldogságod kulcsa.
2011. febr. 14. 13:39
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
Ezt nem tudom, de az biztos, hogy ilyen házasságban akkor sem maradnék, ha utána egyedül lennék. Még az is jobb!
2011. febr. 14. 14:02
 30/31 anonim ***** válasza:
50%

Nos abból, hogy a férjed azt szeretné, hogy a szexuális életetek legyen rendben, arra lehet következtetni, hogy most nincs. Szerintem teljesen normális igény egy férj részéről a rendszeres szexuális élet.

Szerintem a fő probléma ott van, hogy te nem akarod a szexet sem a férjedtől, sem mástól.

Ha olyan férfit akarsz, aki azt nem akarja, akkor azzal a férfivel nagyon rá fogsz faragni, mert az nem férfi! És más dologban sem lesz az.

Úgyhogy ezzel a hozzáállással talán az lenne a legjobb ha apácának állnál.

2011. febr. 14. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!