Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Minden férfi egyforma és csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi egyforma és csak azt akarja?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, férjezett. házasságom rég rossz. nem léptem félre, férjem sem.kalitkában élek 20 éve. tudom az én hibám is. nem mehetek sehova, barátaim alig vannak, nem tűr meg mellettem senkit. azt mondja akkor mehetek szórakozni, ha a szexuális életünk rendben lesz. ha neki nem jó, nekem se legyen az.

a hiba pedig a következő. ismerek egy férfit sok éve, soha nem akartam tőle semmit, az ő szemében nem ezt láttam. találkoztunk, párszor,szex nem volt, azt mondta ilyen nővel szeretné leélni az életét. szerintetek ez kamu? vagy csak dugni akar? de akkor miért tesz valaki ilyen kijelentést? tele vagyok kétséggel, nem tudom mi lenne a jó. tudom, ti sem mondhatjátok meg, én csak szeretnék boldog lenni. ezért mindenki válaszát szívesen várom, de elsősorban a férfiakét. létezik hogy egy férfi azt mondja egy nőnek akit nem is ismer szinte: ilyen nőre vágytam egész életemben, veled akarok élni?köszönöm a válaszokat előre is

2011. febr. 14. 12:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%

33 évesen még simán megkaphat bárkit, akit ismer is.

Egyébként miért nem hozod helyre a szexuális életed a férjeddel, ahelyett,hogy másfelé kacsingatsz? A szex forrása lehet minden ellenségeskedésnek és veszekedésnek.

2011. febr. 14. 12:42
 12/31 anonim ***** válasza:
83%

A te életedet te alakítod.

Ezt a házasságot te válazstottad, te élesz benne. Ha nem tetszik már, neked kell kilépned belőle.

Ez csak rajtad múlik. Nme hibáztathatod a férjedet. A te életed, a te felelősséged.

Az a másik férfi vagy igazat mond, vagy hazudik. De miért tenné?

Manapság annyi nőt vihet mindenki az ágyába, amennyit akar, inkább az elhessegetéssel van gond.

Minden estre ő nem fog téged megmenteni. Ezt senkitől sem várhatod. Állj a saját lábadra! Alakítsd az életedet a saját kedvedre. Ha ezután párra fogsz ágyni, akkor nézz majd körül. Tudni fogod, ki az , akit igazán szeretsz, és viszontszeret téged.

Nem várhatod ettől aférfitől, hoyg ő legyen a királyfi fehér lovon, aki megment asárkány karmaiból.

Ő csak egy férfi, nem mesehős.

Elárulod nekem, mi volt gyerekkorodban a kedvenc meséd? Nagyon érdekel, tényleg.

2011. febr. 14. 12:45
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Elválhatsz, de nem a másik férfi kedvéért.
2011. febr. 14. 12:46
 14/31 anonim ***** válasza:
22%

" ismerek egy férfit sok éve" akkor most ismered, vagy nem?

"szerintetek ez kamu? vagy csak *** akar? de akkor miért tesz valaki ilyen "

a *** kifejezést mi nők nem használjuk

15/31 anonim ***** válasza:
83%
Valami azért van benne sokszor, hogy a szerelem egy döntés kérdése, onnantól már szinte mindegy sokminden.
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

1. Elöször gondold át, hogy a házasságod jelent-e neked valamit, mert az, hogy a férjed ennyire bezár, nem sok jót jelent.

2. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzet, akkor ELÖSZÖR válj el, és kezdj új életet egyedül.

3. Ha már saját magaddal egyenesben vagy, akkor kezdjél valakit keresgetni.

4. Ha nem mehetsz sehová, akkor honnan ismered ezt a férfit?

5. Azt, hogy az emlitett férfi mit gondol, senki sem fogja tudni igy megmondani, hogy se téged, se a férfit nem ismeri senki.

2011. febr. 14. 12:48
 17/31 anonim ***** válasza:
67%
Inkàbb próbàld meg rendbehozni a férjeddel a kapcsolatodat.Hiszen fiatal vagy még,élned kell.Engem az is zavarna,hogy 5évvel idõsebb lennék nàla.
2011. febr. 14. 12:49
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Mi mást akarna? Ha feleséget akarna, akkor nem férjes asszonynál kopogtatna. Vagy mire gondolsz? Beszélgetőpartner? Üzlettárs? Élettárs?

Hogy akar veled élni? Beköltözik harmadiknak? Azt akarja, hogy válj el a kedvéért? Akkor csak ismer valamannyire :)

Ha vele fogsz élni, akkor szerintem dugni is kell ;)

2011. febr. 14. 12:49
 19/31 anonim ***** válasza:
Dehàt miért élsz kalitkàban?
2011. febr. 14. 12:50
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

Te nem akarod "AZT"?

Ha nem akkor egyik férfival se leszel boldog. Előbb tedd rendbe a szexuális életedet. Lehet, hoyg a férjed is normálisab lenne, ha az övé rendben lenne.

Van szakrendelés. Ingyen.

2011. febr. 14. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!