Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a válás mihamarabbi kimondá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a válás mihamarabbi kimondása érdekében belemegyek a kétheti láthatásba, mikor fellebbezhetek leghamarabb?

Figyelt kérdés
Munkarendem miatt sajnos nekem ez eléggé szerencsétlen megoldás,(szinte nem is látom a lányom)de egyszerűen képtelenség megegyezni a feleségemmel...
2009. febr. 11. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ne menj bele. Miért hagyod magad? Én a helyedben nemhogy megelédgednék a kevesebb, de minél több láthatást szeretnék. És miért ilyen lehetetlen a feleséged?
2009. febr. 11. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Menj bele, és azt írjátok bele a papírba, hogy a láthatás az általános szabályoknak megfelelően. Ez jelenti a 2 hetet, meg a többit. A bíróságon meg ugyis megfogják újra kérdezni és ott előhozhatod a munkarendedet. Szerintem ott nem fogják ebben az esetben meghagyni a 2 hetet. Lehet, hogy a feleségednek nem lesz már ott akkora szája. Szerintem a fellebbezés leghamarabb a válás kimondása után 2 évvel lehetséges.
2009. febr. 11. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Igen a két évet hallottam én is. (első vagyok) de két év nem sok egy kicsit? Két hetenteakarod látni a gyereked két évig? :( Ha ilyen a feleséged, azt ajánlom, tegyél keresztbe neki vmi jó ügyvéddel.
2009. febr. 11. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtobb gyerek 2 hetente talalkozik csak a masik szulojevel egy hosszu hetvegere. Pentek delutantol vasarnap estig. Ez igy teljesen normalis.

Ha meglesz a hatarozat a birosagon, 2 evig nem tamadhato meg, ugy tudom.

De a feleseged megis hogyan gondolta, 2 hetente fel orara adja oda a gyereket, vagy mennyi idore?

A birosagon mondd el mikor tudod elhozni a gyereket magadhoz, es akkor mennyi idot tudsz vele lenni. A birosag nagyon orul amikor az apa "rendes"!!!!

2009. febr. 12. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!