Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek normalis, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis, hogy úgy gondolom, hogy akkorsem válnék el, ha félrelépne? Vélemények?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt a kérdéseket és elgondolkoztam, rájöttem, hogy én nem tudnám elhagyni a férjem, ha megcsalna. Annyira jó ember, annyira jó hozzám, és annyira jó vele minden, hogy egyszerűen úgy érzem, nem érné meg midnezt eldobni egy esetleges pillanatnyi botlás miatt. Nem csalna meg amúgy, csak elgondolkodtam, hogy mi lenne ha mégis megtenné. Elég sok csinos koleganoje van, aki koslat utána, megtörténhet, hogy egyszer bekattan, aztán meg is bánja. Emiatt úgy érzem nem tudnám elhagyni és felrúgni az egész életünket. Szerintetek ez nem normális? Tényleg megéri feladni, eldobni midnent egy botlásért?
2011. febr. 13. 12:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám ki vele tovább. Volt olyan, hogy valaki megcsalt és adtam neki egy esélyt (kb. fél évig bírtuk utána, előtte 1 évet voltunk együtt), de állandóan azon kattogott az agyam és idegileg majd szétmentem. Nekem az egészségem fontosabb, ki lehet heverni, ha elhagyom, de azt nem tudtam, hogy szeretett és mégis félrement...
2011. febr. 13. 13:27
 12/22 Jázmin anyucija válasza:
81%
Mindig azt mondom a páromnak, hogy ha egyszer megtudnám, hogy megcsalt, azonnal elhagynám. Mert ha megcsalt, akkor eszébe sem jutott hogy van egy felesége, aki abban a percben is rá vár. És ha valaki megcsalja a párját, akkor nem szereti igazán. Én így gondolom. De!!! Szerintem nem bírnám ki, hogy különváljunk...
2011. febr. 13. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

13:24-es vagyok és első 13:27-es.

Én hasonló helyzetben voltam. második 13:27-es leírta, ami még tök fontos sztem. Az elmélet, hogy átgondolni, megérteni nagyon fontos, de hogy ez hogy működika valóságban, az még fontosabb. Én csak hasonlóban voltam, de az állandó bizonytalanságot nem bírtam elviselni. enm lehetett tudni, megcsalt-e , ha igen akkor is csak csókkal, de én szerelmes voltam belé és istentelenül fájt. egyértelműen nem csalt meg, de többször hazudott és flörtölt. mindig könyörögtem neki, h csak legyen őszinte, és menni fog bíznom benne, de a mai napig úgy érzem, ő képtelen őszintének lenni.SZóval én tönkrementem ebben a bizonytalanságban. Ugyanakkor azt gondolom, az empátia, a megértés, az, hogy emberént tekintek magamra és a másikra, így megértem, mit miért csinál, hihetetelenül fontos személyiségfejlesztő. De ehhez partnar is kell, ha ő nem partner abban, h megértsük egymást, h elmagyarázza, az nem az empátia hiánya, egyszerűen csak időpocsékolás és össze nem illés.

2011. febr. 13. 14:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Hú ez nagyon bonyolult dolog. Azt gondolom, hogy én sem bírnám elhagyni sosem. Viszont...azt sem bírnám ki, hogy idönként ne hozzam fel neki, akkora keserüség maradna bennem. Nem tudom mi lenne a jobb, mert emiatt viszont idövel úgyis szétmennénk. De nagyon szeretem öt, az életemnél is jobban. Az adott helyzet döntené el, hogyan tovább. Szóval megértelek..
2011. febr. 13. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is elnézném, akkor a szememben rögtön nyitott házassággá minősítődne át a kapcsolatunk, és ezt meg is beszélném vele.
2011. febr. 13. 17:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát ez kényes kérdés. Ha egyszer történik meg, az más, mintha renszeresen. Ha nem voltak benne érzelmei, az más, mintha szerelmes. Ha elmondja az más, mintha mástól tudod meg...

Véleményem szerint egy párkapcsolatban nem a megcsalás a legnagyobb árulás, így vélhetőleg túl is élheti a kapcsolat.

2011. febr. 13. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Más az egyszeri félrekefe csak sexel és más ha hónapokig szerelmes másban és kapcsolatot tart fenn...
2011. febr. 14. 18:04
 18/22 anonim válasza:
Teljesen jól gondolkozol.Én már túl vagyok ezen,és üzenem mindenkinek,hogy annak is illik elgondolkodnia AKIT megcsalnak.Ugyanis 1 komoly kapcsolatban(házasságban)nem történik ilyen"csak úgy".És igenis túl lehet lenni rajta.Nem könnyű,de megy.
2011. febr. 18. 09:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Te voltál a hibás tök egyedül, a párod pedig a szegény áldozat, aki semmi mást nem tudott már tenni kínjában csakis a félrelépés volt az egyetlen megoldás és ő megadta magát neki, mert mást nem tehetett, csakis ezt, hisz ő nem tehetett semmiről?
2011. febr. 18. 12:33
 20/22 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy én voltam a hibás egyedül,hanem hogy a megcsalt fél IS gondolja át hogy miért történt ami történt.Minden eset más és más.Nyiván van olyan hogy megtörténik"véletlenül",meg olyan is hogy a folyton mással foglalkozó(piás drogos munkamániás akármilyen)egyik fél nem annyit nyújt amennyi elvárható lenne.
2011. febr. 18. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!