Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek több az olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több az olyan nő van, aki betart a volt párjának a közös gyerekkel a válás, szétköltözés után?

Figyelt kérdés
Mert ahogy olvasgattam, nekem úgy tűnik, több az, aki normálisan kezeli a dolgot. Sajnos én nem így jártam. 38F
2011. febr. 12. 13:54
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocs a kérdésben a "van" nem kell.
2011. febr. 12. 13:55
 2/21 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos nekem nem ez a tapasztalatom. Az én környezetemben gyakorlatilag senkit nem tudnék mondani ahol a nő jól kezelte volna ezt a helyzetet és ne próbált volna keresztbetenni az exének. Egyesek elég undorító módszereket is bevetettek.

Remélem azért vannak kivételek.

21/L

2011. febr. 12. 13:58
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem több. Ez leginkább attól függ, hogy mi vezetett el a váláshoz. Ha túl sok a sérelem és a megalázás, akkor könnyen megesik.
2011. febr. 12. 13:59
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, ahol a feleség 7 évig folyamatosan csalta a férjét... Azt hitte, a pasi sohasem fog lépni a gyerekek miatt, neki ez kényelmes volt.. Megvolt mindene, lakás, nyaraló, autó, nyaralások, + még a szeretője is... A pasi most megelégelte, rájött, h sokadszori próbálkozásra sem működik már a dolog, a gyerekek miatt próbája a jó viszonyt megtartani a feleségével emberi módon elválni, de a feleség ott és úgy rúg bele, ahogy csak tud... :(
2011. febr. 12. 14:05
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ tényleg, hogy mi vezetett el a válásig. Ha úgy jutnánk el a válásig, hogy rájövök, hogy többször megcsalt és megalázott, akkor egészen biztosan csúnya válás lenne. A gyerekkel akkor sem zsarolnám, mert az a saját gyerekemmel szemben nem lenne igazságos, de egészen biztosan nem tudnék 5 percig sem egy levegőt szívni az exférjjel.
2011. febr. 12. 14:09
 6/21 Cory Rose ***** válasza:
100%
Anyámék vagy 10+ éve elváltak de a mai napig jó barátok. Anyámnak semmi baja nem volt apámmal, azon kívül hogy kiderült, nem való férjnek (legalábbis nem neki). Sosem tettek keresztbe egymásnak, én is szinte ugyanolyan gyakran látom mindkettőjüket. Ilyen is van.
2011. febr. 12. 14:11
 7/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: szerencsés vagy... Az én szüleim úgy váltak el 8 éves koromban, hogy csak a bátyám esküvőjén találkoztak legközelebb... persze nem is szóltak egymáshoz.. Mondjuk az én apám amellett, hogy nőzött, folyamatosan verte anyámat és bátyámat is (engem szerencsére nem)...

Jobb volt így..

2011. febr. 12. 14:20
 8/21 anonim válasza:

Mi békében váltunk el!A Bíróságon egymás mellett ültünk.A bíró+mi ketten voltunk,nem voltak ügyvédek sem.A Bírónő több ízben kérdezte,hogy biztos,hogy válni szeretnénk?

Mindent lerendeztünk,megbeszéltünk.A gyerekeink viszonylag nagyok voltak már.Látogatta,támogatta őket.2 év múlva találkozott a jelenlegi barátnőjével.Azóta ritkán érdeklődik,nem ad a gyerekekre.A barátnő gyerekeivel ment nyaralni,ez nekem is rosszul esett.A fiunknak fellépése volt,nem jött el,hívtam,azt mondta a bnő lányának táncbemutatója van és egyébként is a gyerek nem szólt.De én IGEN!Előtte már 2 héttel!Most a lányunknak volt egy estje.Eljött.A fiunk későn ért haza,de mire az est véget ért már otthon volt.Kértem,hogy jöjjön be.Azt mondta tartja a kapcsolatot és nemrég találkoztak!Nagyon fáj,hogy így megváltozott,fáj,hogy a gyerekeknek jobban fáj!

38/N

2011. febr. 12. 14:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben is inkább "betartós" elvált anyukák vannak. Magam is az elvált anyák táborához tartozok. Engem azért szoktak lehülyézni, hogy miért veszem figyelembe a volt férjem érdekeit, miért nem szipolyozom ki, miért nem szívatom, és teszek neki keresztbe..Nálunk nincs előre kialkudott láthatás, az, hogy mikor adja a gyerektartást is csak azért lett leírva, mert mondta a bírónő, hogy meg kell valami dátumot megjelölni. Ha úgy alakul, és pl. simán elviszem hozzá a gyerekeket, nem ragaszkodok ahhoz sem, hogy ő jöjjön értük. De még ettől "gonoszabb" dolgot is művelek: Ott aludhat nála akár egész hétvégén a csöpp, alig kétéves kislányunk is.

Összességében nem akarom tovább fényezni magam, de szerintem én egy normális elvált anyuka vagyok. (pedig nem semmi pasas a férjem. De csak férjként bukott meg, apaként nem, és én mindig támogatni fogom, hogy apaként ne is bukjon el soha.)

2011. febr. 12. 16:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az apuka viselkedése is kiváltja bosszúvágyat, mert sok az olyan apuka aki a vállásal minden felelőség alól ki akkarja húzzni magát.
2011. febr. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!