Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mogyoró76 kérdése:
Feleségem nem hajlandó válni, hány év bizonyított különélés kell ahhoz, hogy simán lemenjen a válás? A vagyonmegosztás is problémás lesz mindenképp, mivel egyáltalán semmiben nem akar nekem engedni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Évek óta köztudottan rosszul élünk, kb 1,5 éve el is költöztem. Huszonéves gyerekeink vannak.2011. febr. 7. 12:23
11/12 anonim válasza:
Add be a válópert.
Az én férjem sem akart válni, nem is jött el a tárgyalásra, elnapolták másfél évre, aztán nélküle is szétszedtek.
A harmadik kitűzött tárgyaláson mondták ki a válást.
Ha te nem akarsz a férje lenni, nem kötelezhet rá a bíróság, de azt neked kell eldöntened hogy mi legyen veled.
12/12 szacsiga válasza:
Hasonló ügyben kérdezném, hogy van-e arra mód, hogy ne kelljen válni, de a vagyonmegosztást mégis megejtsék? Édesanyám nem akar válni, mert ő vallásos és szerinte nem létezik a válás. Apum meg úgy van vele, hogy neki nem fontos, mert úgysem az lesz az első dolga, hogy újra házasodjon. Abban viszont mindketten egyetértenek, hogy a "piszkos anyagiakat" rendezni kell. Lehetséges úgy ügyvéd előtt ellenjegyzet vagonmegosztást készíteni, vagy valamiféle dokumentumot, hogy a vagyoni közösséget és az együttélést meg kívánják szakítani és xy dátumtól nincs közös vagyon, ami volt azt így és így megosztják? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!