Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki tud ötletet adni bosszúra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud ötletet adni bosszúra? 1 hónapja elhagyott párom terhesen, nemrég ő maga mondta, ha terhes leszek, mindenképpen megtartjuk a babát, mert mindenkinél jobban szeret.

Figyelt kérdés
Azóta már a családját és barátait is ellenem fordította. Más életjelet nem ad. Minden vágyam egy gyerek volt tőle, álmomban sem gondoltam hogy elhagy, annyira szépen hazudozott együttlétünk alatt. De persze még a rezsibe sem szállt be, úgy élősködött a nyakamon. Gyerektartáson kívül mivel keseríthetném még meg az életét?
2011. febr. 4. 15:41
1 2 3 4 5
 31/41 tetris ***** válasza:
83%

Gyermekre vágytál, hát megkaptad. 32 évesen már ne vetesd el, próbáld meg egyedül felnevelni. Az élet majd nyújt valami megoldást. Vagy azt, hogy találsz egy igaz társat, vagy azt, hogy ő jön vissza hozzád térden csúszva, vagy ki tudja mi lesz. Sokat mostmár nem lehet tenni. Örülj a kicsi babádnak, vigyázz rá, szeresd. Ő az élet legnagyobb ajándéka.

Ezzel a linkóci alakkal pedig ne foglalkozz. Lépj túl rajta. A bosszú nem vezet sehova. Hidd el, majd megbünteti az élet, a sors. Próbálj megbékélni, a pici babádnak is ez lenne az érdeke, hogy anyukája - te - örömmel, nyugodtan, szeretettel várná, nem haraggal telve.

Nézd a dolog pozitív oldalát. Lesz egy imádnivaló édes kicsi gyermeked, és megszabadultál egy élősködő, link, italozó alaktól. Tanulj ebből az esetből, legközelebb okosabban tudsz majd társat választani. Ne keseredj el! Az életed legszebb időszaka következik most!

2011. febr. 4. 16:49
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat, nekem sokat segítettek. A negatív válaszokat is elfogadom, de önző soha nem voltam. Inkább az volt a legnagyobb hibám, hogy érte éltem, mindig a kedvét kerestem. De hiszem hogy tényleg jön valaki, akinek a becsületét kiérdemlem. És most természetesen a kisbabámon lesz a hangsúly, hisz ez a vágyam már teljesült. Igaz, nem úgy, hogy közben azzal oszthattam meg, akit szerettem. De hajrá, ennél minden csak szebb lesz, tudom, érzem és remélem.
2011. febr. 4. 16:57
 33/41 anonim ***** válasza:
46%

Szia! Ne foglalkozz az itt szolozo rosszindulatu emberekkel. Mind erzelmi roncs, csak ide jarnak eszt osztani. Mas szemeben a szalkat is, mig sajatunkban a gerendat sem veszik eszre.

A magyarok nagy resze (tisztelet a kivetelnek) irigy, fontoskodo, ketszinu, okoskodo es karorvendo.

Nekem nagyon ertelmese nonek tunsz, aki csak csaladra es biztonsagra vagyott. Sajnos, nem volt szerencsed ezzel a ferfival, de kaptal egy nagy ajandekot az elettol ( es tapasztalatot is).

Ugy allj bosszut, h talpra allsz es boldog leszel nelkule.

Sok boldogsagot neked, erot es egeszseget a kis csoppsegnek!

2011. febr. 4. 18:45
 34/41 anonim ***** válasza:
72%
Jaj, szegény! Ne figyelj a rosszindulatú válaszokra, tudod, ide tinik, meggondolatlan, tapasztalatlan emberek is írnak, szerintem ezek ők. Engem 3 gyerekkel hagyott itt a kedves. A szerelem vak! És sok jó ember sokáig hisz abban, hogy a társa igenis jó, és kitart mellette, bízik, amikor nem kellene.(Nálunk is ilyesmi történt, egyszer csak megváltozott,és már nem szeret. Megunta,és kész, mintha ezt lehetne, régen az ilyesmit büntették, jogosan, ma már mindenhonnan az folyik: Meguntad? Nem működik? Hagyd ott!) A bosszú tényleg felesleges, csak ront a lehetséges jövőn, de én aztán megértem! Szemét, önző alak volt, sajnos, te erről nem tehetsz, lesz még nála jobb is, hiszen nála jobbat nem nehéz találni! Ha ilyen ember, ugyan hogy lesz boldog? Sehogy, ez a büntetése.
2011. febr. 5. 17:08
 35/41 anonim ***** válasza:
52%

Fel a fejjel, nem Te leszel az első és az utolsó egyedülálló anyuka, remélhetőleg találsz majd társat, a sors meg majd őt is megbünteti, hidd el.

A gyerekedet semmiképpen ne vetesd el (főleg ne 32 évesen). (Komolyan aki ilyet ír, hogy menj abortuszra...áhh...hihetetlen...inkább nem is mondok semmi, 19-20 évesen sem vetettem volna el, nem ám 32 évesen.)

2011. febr. 5. 17:20
 36/41 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, ez az utóbbi 3 válasz jól esett komolyan:) Viszont most van az újabb probléma. Hétvégén írogatott hogy békülni szeretne és már utána is érdeklődött hogy a munkahelyén (honvédség) milyen támogatásokat tudna intézni a babának. Na szerintetek hogy legyek most okos?
2011. febr. 7. 11:33
 37/41 anonim válasza:

Nem a bosszún kell törni a fejed.

Először is egy csöppet naív vagy...ha azt mondja a pasi ugorj a kútba mert úgy szeretlek drágám...akkor beleugrassz?

most terhes lettél,nyakadon maradt egy gyerek,pasi sehol,segítság sehol.

hááát nem lesz könnyű...:(

2011. febr. 7. 13:04
 38/41 A kérdező kommentje:
De hát most írtam hogy békülni szeretne...
2011. febr. 7. 15:12
 39/41 anonim ***** válasza:
85%

Akármilyen is, ő a gyereked apja.

Ha nem lennék terhes, nem engedném vissza, de így adnék még egy lehetőséget, gondolom azért tanultál belőle és okosabb vagy, jobban nyitva van a szemed.

2011. febr. 7. 15:16
 40/41 anonim válasza:
Ne foglalkozz a rosszindulatú emverekkel, teljesen megértem, hogybosszút akarsz állni, mert megbántott, cserbenhagyott, amikor a legsebezhetőbb vagy. Ez a pasi egy szemét!!!!!!!! Azzal tudsz kicseszni vele, ha látja rajtad, hogy fájdalmat okozott, mutasd meg neki, hogy talpra állsz és boldogabb leszel nélküle!!!!!! Sok sikert!!
2011. febr. 9. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!