Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud ötletet adni bosszúra? 1 hónapja elhagyott párom terhesen, nemrég ő maga mondta, ha terhes leszek, mindenképpen megtartjuk a babát, mert mindenkinél jobban szeret.
Mennyi ideje ismeritek egymást?
Mennyi ideje éltetek együtt?
Jól kijöttetek? Nem veszekedtetek sokat vagy komolyan?
Összeházasodtatok?
Mik voltak a közös terveitek?
Megbeszéltétek, hogy mikor jöjjön a gyerek?
Mikor "elkészítettétek" tudatában voltatok arról, hogy mit tesztek? Minden meg volt beszélve, vagy jobb lett volna védekezni?
Talán a srác mégsem akarta, és így akartad magadhoz láncolni?
Tegyük fel minden rendben volt, és számomra pozitív válaszokat adnál... (Amúgy légyszi sorban válaszold már meg ezeket, és adunk további tanácsokat!)
Szóval ha úgy érzed tiszta a lelkiismereted, akkor ne a bosszún gondolkodj, mert az sehova nem vezet!
Ha tényleg szemét volt, és az abortusz esetleg már nem jöhet szóba, akkor ha megszületett a kicsi, akkor add át neki, hisz az apja. Neki is el kell tudni látnia. Talán akkor eszébe jut, hogy együtt kellene felnevelni. Jobb ötletem nincs.
Nem értem az ilyen nőket,mint te. A pasas a nyakadon élősködött,ivott, soha egy kapcsolata sem tartott sokáig,de te mégis gyereket akartál tőle! Ha egy lány 16 éves,annak megbocsátható,ha elhiszi,hogy a férfi a kedvéért megváltozik,de 32 évesen már gondolkodhattál volna! Az OK,hogy tombol benned az anyai ösztön,de ez nem jelenti azt,hogy nem kellene felelősen gondolkodnod. Nem a te vágyaid a fontosak,hanem egy kisgyerek élete!
Milyen életet szánsz neki? Már a csecsemőkorban is sokba kerülnek,de az iskolás kor havonta legalább 50-60.000.-et elvisz. A beiskolázás is legalább 20-30.000.-Ft, a ruhákról,egyéb befizetni valókról nem is beszélve. Az érettségi pedig százezrekbe van. Tudod ezt neki biztosítani? Mert tartásdíjat jó esetben is 5-10.000.- Ft-ot kapsz egy ilyen link alaktól,ha kapsz egyáltalán.
Már az sem jó,hogy csonka családban nőne fel. De ha még el is kényezteted,mindig azt hallja majd tőled (ahogy sok egyedül álló anyától hallja a gyereke), hogy csak én vagyok neked,feláldozom magam érted stb. akkor tönkreteszed az életét. Soha nem tud normális párkapcsolatot kialakítani,te leszel a kibírhatatlan anyós stb. Ezt akarod?
Ez nem rosszindulat,ahogy a többi hozzászólás sem,csak tapasztalat alapján mondott vélemény.
Ne a bosszún gondolkozz,ne a saját vágyaidon,hanem CSAK a gyerek érdekén! Inkább vetesd el,mint hogy rossz életre kárhoztasd.
- pont 1 éve ismertük egymást, és pont az évfordulónkon fogant meg a baba (legalábbis fogantatási naptár szerint)
- ismeretségünk után 2 hónappal költöztünk össze, tehát 10 hónapja éltünk együtt
- az elején sokat veszekedtünk, mert mindketten hasonló habitusú emberek vagyunk vélemény kinyilvánítás terén (lehet ez nem fontos de Halak vagyunk mindketten), aztán én beláttam, ha ő nem enged, akkor kénytelen leszek én, a béke érdekében. okos enged… és így az utóbbi 3-4 hónapban már szinte nem is veszekedtünk. De amikor már túl szép volt minden, kiprovokálta, és ezt még el is mondta: feszült vagy? Nem? Majd akkor leszel mindjárt.
- Nem házasodtunk össze, de ahogy kábított jó párszor, engem akart feleségének. Mindig ezt vágta hozzám mikor összevesztünk
- Hirdettem a lakásom hogy másik városba költözve egy kis hitellel kiegészítve (ő nevére vettük volna fel a hitelt) családi házat vehessünk
- Mivel katona, októberben megy ki afganisztánba. Megbeszéltük hogy szeptemberben már elkezdünk próbálkozni a baba projekttel, így azt a fél évet míg ő távol van, könnyebben átvészelem, el leszek foglalva a terhességemmel (milyen fura hogy ugyanúgy védekeztünk mint eddig és mégis az évfordulónkon fogant meg a gyerek, ráadásul akkor születik meg, mikor az apja kimegy afganisztánba… olyan sorsszerűséget érzek ebben az egészben)
- Már korábban megbeszéltük hogyha esetleg besikerül a baba, semmiféleképpen nem vetetjük el
- Nem akartam magamhoz láncolni, eszem ágában sem volt. Tudatában vagyok annak, hogy egy kapcsolat, amit csak egy gyerek tart össze, mindkét félnek kényszer.
Nem akarom átadni neki a gyereket, mert érzéketlen robot ember. Aki nem tud senkihez idomulni, nem akar változni, nem akar felnőtt ember módjára élni és nincsenek céljai, csak egy sporttáskája, az nem kapja meg a gyerekem. És hiába jutna eszébe hogy együtt kéne felnevelni, már nem lenne gusztusom mellé feküdni az ágyba, sőt ránézni sem, inkább csak rosszra gondolnék vele kapcsolatban.
Nézzük csak, mit tudunk:
-32 éves vagy
-1 év után gyereket vállalsz egy pasinak, aki
-iszik
-nincs munkája, te tartod el
-komolytalan, link alak
-és egyébként is kimenne Afganisztánba és te egyedül maradnál, pont a legfontosabb időszakban
Edd meg amit főztél, max. a gyereket sajnálom, téged nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!