Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki tud ötletet adni bosszúra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud ötletet adni bosszúra? 1 hónapja elhagyott párom terhesen, nemrég ő maga mondta, ha terhes leszek, mindenképpen megtartjuk a babát, mert mindenkinél jobban szeret.

Figyelt kérdés
Azóta már a családját és barátait is ellenem fordította. Más életjelet nem ad. Minden vágyam egy gyerek volt tőle, álmomban sem gondoltam hogy elhagy, annyira szépen hazudozott együttlétünk alatt. De persze még a rezsibe sem szállt be, úgy élősködött a nyakamon. Gyerektartáson kívül mivel keseríthetném még meg az életét?
2011. febr. 4. 15:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%

HA tudtad,hogy ilyen link akkor minek szülsz neki gyereket.Te ugyanolyan hibás vagy mint ő..HA meg bosszúszomjas is,akkor nem csoda hogy lelépett...Elég szánalmas viselkedés a bosszú..

De hogy válaszoljak a kérdésedre.Nagyon nem tudod megkeseríteni az életét.Fizeti a gyerektartást ,és kész.HA esetleg nem fizetné,akkor te leszel anyagi gondban egy kisgyerekkel,mert akkor csak pereskedhetsz vele,ami nem 2 hónap lesz..HA ennyire ki nem áll,valószínű,hogy a gyerekre sem fog ránézni,és nem lesz gondod avval sem,hogy miért nem látogatja az apja néha..Komolyan,a gyereket sajnálom a legjobban..

2011. febr. 4. 15:51
 12/41 A kérdező kommentje:
Igen, én is csodálkozom mennyi rossz indulatú negatív reakció jött hirtelen. Nem hiszem hogy a gyereket meg tudná szerezni, a sporttáskáján kívül nincs semmije, az anyja is egy lepukkant vityillóban él. Csak egy picikét akarom hogy szenvedjen, csak negyed annyit mint amennyit most én szenvedek miatta. Mert a csillagokat is leigérte az égről, meg így úgy szeret, velem akar megöregedni stb. Sok mindenről lemondtam a kedvéért, idomultam hozzá, vele terveztem a jövőt. Főztem-mostam rá, a szex tökéletes volt, annyi hogy nem szerettem hogy állandóan iszik és egész nap a számítógép előtt ül. Ezt tettem szóvá. Emiatt szerinte nem lehet velem együtt élni. De ha jól belegondolunk, előttem sem tudott együtt élni senkivel. Mindenkit elhagyott és erre nagyon büszke. Fura hogy szikrányi érzelem sincs benne hirtelen, még a jövendő gyereke sem hatja meg. Nem tudom elhinni hogy egy gépet szerettem.
2011. febr. 4. 15:52
 13/41 anonim ***** válasza:
72%
Az a kitolás, ha nem fizeti a gyerektartást, mert a gyerekét semmibe veszi ezzel a húzással.
2011. febr. 4. 15:52
 14/41 anonim ***** válasza:
39%
Vetesd el!Ilyen embernek ne szülj gyermeket! Ez semmi jót nem érdemel. A gyerek egy ajándék, és aki nem értékeli, nem is érdemli.Feltudnád nevelni egyedül?
2011. febr. 4. 15:55
 15/41 A kérdező kommentje:
Mellesleg 32 évesen nem fogom elvetetni a gyerekem, hisz tombol bennem az anyai ösztön, vágyok egy babára. Nála éreztem azt először, hogy tőle igenis szeretnék babát. És tényleg nagy színész higyjétek el, majdnem könnyek között elérzékenyülve mondta azt pár hónappal ezelőtt hogy gyereket akar, megtartjuk ha teherbe esek és hogy mennyire szeret. Most már szikrája sincs benne semmi ilyen. És igenis levezethető a múltja. Minden nőt elhagyott, senkihez nem tudott alkalmazkodni. Egy kapcsolat nem arról szól hogy csak az egyik fél alkalmazkodik és még ki is nyalja a másik seggét. Ő viszont semmit nem tett ezért a kapcsolatért.
2011. febr. 4. 15:57
 16/41 anonim ***** válasza:
69%

De könyörgöm! Csak rosszakat írsz róla! Akkor miért is akartál neki gyereket szülni! Mondd azt, hogy vágytál egy gyerekre, összejött, csak sajnos az apuka épp nem a legideálisabb!

Egy ilyen embert szerinted érdekel, ha bármit is csinálsz! Nem hinném, hogy annyira érzelmes, ha terhesen ott tudott hagyni!

2011. febr. 4. 16:05
 17/41 Noja82 válasza:
79%

Megdöbbentem attól, amit itt olvastam!

Hihetetlen milyen emberek vannak, és képesek ilyen véleményüknek hangot adni!

Sajnálom, ami veled történt, de lehet még mindig időben. A gyermeket ne vetesd el, hiszen jár neki az élet, és ha meg akart születni, akkor meg is kell neki. A bosszú tényleg nem biztos, hogy jó megoldás. Hidd el a sors mindent el fog rendezni. Évek alatt megtanultam, hogy aki velem kibabrált, az többszörösen kapta vissza a fájdalmat. Ha bármiféle érdeklődést mutat irányodba, akkor azzal tudsz neki fájdalmat okozni, ha tudomást sem veszel róla. Kezd újra az életet! Fogsz találni egy társat, aki szeretni fog a gyermekeddel együtt! Találd meg, és élj vele boldogan. Ez lenne neki a legnagyobb gonoszság. Ha látja, hogy nem törtél össze, nélküle még boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagy!! Kitartás és fel a fejjel!

2011. febr. 4. 16:07
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi,de én tuti nem akarnék egy alkoholista,számítógépfüggő csődtömegnek gyereket szülni,több eszed is lehetett volna.Most már hiába keseregsz,voltak előjelei,észre kellett volna venni őket...24/N
2011. febr. 4. 16:08
 19/41 anonim ***** válasza:
68%

Most miért rosszindulatú, az aki leírja az igazat?

Nem miatta szenvedsz, saját magadnak köszönheted, hogy ilyen helyzetben vagy. Iszik, egész nap gépezik, nem tud alkalmazkodni, élősködik, de te mégis gyereket akarsz neki szülni? Na meg persze egyik percről a másikra változik, semmi jele, mert egy Jászai Mari díjas színész?! Az meg, hogy bosszún gondolkozol, elég sokat elárul a személyiségedről!

2011. febr. 4. 16:09
 20/41 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, a gyereket talán jobban akartam mint őt. De ettől függetlenül a tettei és szavai nem állnak egyáltalán hangsúlyban, hanem totál ellentétesek. Ettől függetlenül szerettem, tiszteltem, mindent megtettem érte. Valahogy az ember nem ezt érzi megérdemeltnek. Fura, soha nem bíztam a férfiakban, pont korábbi csalódásaim miatt, és most 32 évesen végre bízni kezdtem, amikor is életem legnagyobb szélhámosába botlottam. Azért remélem az élet picit kompenzál és nem lesz boldog.
2011. febr. 4. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!