Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hog eljutottunk idáig? Kéthetente veszekedések, beszólogatások, sértődés, és válás lehet a vége?!
Kíváncsi lettem, ő mit mondana rólad.Az sem szép ám, hogy itt agyonfikázod száémunkra ismeretlenűl.
Nekem unszimpatikus ez a hozzáállás.
Lassan kezdem azt érezni zsák a foltját vagytok.
Istenem, megint két gyerek, akinek még gyereke is van. Szomorú ezt látni, hogy egymásnak feszültök és mindketten a saját igazatokat nyomjátok. Hát persze, itt mindenki okos és szép is egyszerre, akit a másik nem ért meg. Mindketten ilyen meg nem értett géniuszok vagytok és a másik a h"lye, hogy nem éri fel ésszel, hogy ti milyen okosakat mondtok. Harmadik van a háttérben? :D Persze, fogjátok a harmadikra, hogy disznó mód elcsábította a párotokat! Könnyebb a harmadik félre mutogatni, mint belátni, hogy ti nem csináltok valamit jól.
Nézd, nem jó a helyzet. Ez mindenképp fájni fog. Egy utat látok, ami szintén fájni fog, de a lehető legemberibb módon hozza el a megoldást. Egyszerűen leültök BESZÉLGETNI. Nem vitázni, beszélgetni, megismerni a másik álláspontját és keresni a közös nevezőt. Ezután mindketten el tudjátok dönteni, hogy merre tovább. Ez ilyen egyszerű. Érzelmileg persze egyáltalán nem az, de indulatból semmit nem fogtok megoldani.
Mondjuk azon gondolkodom, hogy annak, aki eddig így élt, így gondolkodott, annak ez nem biztos, hogy érthető. Nem baj, pár pofon még az élettől, hosszas szenvedések a mostani helyzetben és a következőkben el fogják hozni a megvilágosodást. Vagy nem. Ez rajtatok múlik.
A lényeg,hogy mindenhez 2 ember kell,létezik,hogy eljutottatok idáig és lehet válás a vége.
A 72%os kurv@ anyázósnak meg annyit mondanék,hogy primitív és nem csoda,hogy a barátnőjének nem volt jó. :D :D
Némelyik hozzászóló igencsak ingerült,olyan durvákat írtam?
Másképp jellemzni nemtudom a problémám,minthogy leirom mire mit reagált,cselekedett stb..Ez nem fikázás,de így tapasztaltabbak mint én jobban átlátják a gondom.Főleg ha férfi is az illető.Lehet e valakije ilyen történések ,reakciók tudatában?
Ha ebbe a rovatba írok hogy "válás",és ő válni akar ilyen számomra piti indokkal hogy sokat veszekszünk,miközben számtalan más hazugságon rajtakaptam őt-ami számomra más okra ad feltételezést mint válóok-akkor nem dicsérhetem őt?!?Joggal merülhet fel bennem a kérdés hogy létezik hogy sok veszekés miatt válnak el manapság emberek?Vagy ilyen esetekben már ott van a harmadik és ez csak ürügy?!
Tényleg én látom ennyire másképp a dolgot,hog ennyien lefikáztok?
Ti,feleségek nektek nem indulna meg a fantáziátok,hogy nem őszinte a férjetek,külön alszik,belétek köt hogy ma nem mostatok fel,vagy hogy nem így kell tanulni a gyerekkel,stb...és előáll hogy válni akar.Ilyen csippcsupp veszekedések miatt?Ez csak nekem bizarr?????
"Lehet, csak bebeszélem magamnak,de olyan,mintha nemtudná mit akar.Időről időre (és ez kb 2hét)megváltozik,családi programok,főz,takarít,érzem hogy szeret stb.,aztán pitiáner dolog miatt balhé,két hét sértődés.Nem hív egész nap,nem szól ha hazajön.Csak akkor ne erre fogja,hogy én vagyok a rossz,velem takaródzzon.De akkor miért nem a másikkal van?A gyerekek miatt?Vagy a másik is családos lehet?Próbál az utolsó szalmaszálba kapaszkodni,háhtha együtt maradunk,de időről időre nem tud a szivének parancsolni?"
Aki volt megcsalva, vagy ő maga volt a megcsaló, az tudja, miről beszélsz. Ez az eset olyankor áll fenn, mikor már bekerült a képbe valaki, jutnak egyre messzebb ketten, de hát mivel a pasi családos, ezért összezavarodik. Egyre jobban elmélyül a másikkal való kapcsolata, ott megértik, kipanaszkodhatja az otthoni sérelmeit, az új kedves olyan megértő... De néha feltör a feleség iránti tisztelet, megbánás, amivel meg nem tud mit kezdeni... Ilyenkor próbál otthon minta férj és apa lenni, de egy rossz szó és megint úgy érzi, itt nem értik meg. Végül keresi a rossz szót, hogy mondhassa, őt itt nem értik meg. Csak az új kedves, ő bezzeg... Egyszer eljut az új kedvessel való kapcsolata egy döntési pontra: ez igy nem mehet tovább. A család, vagy a kedves. És akkor sajnos dönteni kell.
Én voltam már minden ebben a sztoriban: a harmadik fél, a megcsaló, a megcsalt. Szóval pontosan tudom, ki min megy át ilyenkor. Ha nem tudod sarokba szoritani, akkor a végtelenségig mehet a dolog, amig nincs bizonyiték, addig tagad. Vagy amig birják az idegei cérnával és a harmadik fél idegei is... Lehet, hogy a harmadik fél akár örökre hajlnadó erre igy, ebben a formában, ismerek olyat is... ehet, hogy ő kattan be előbb és elmegy hozzád, hátha boritod a bilit és a pasi végre csak az övé lesz. Lehet, hogy annyira összegabalyodnak, hogy végül a csajt választja és egyszer csak összepakol.
És az is lehet (1%), hogy nincs senkije...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!