Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulfoldon elo apuka vagyok. Valas eseten hogy oldhato meg a gyermeklathatas? Elore koszonom a tanacsokat
szia!
az én férjem exneje él külföldön, a gyerekük a férjemnél van elhelyezve. nálunk úgy van, hogy iskolaszünetben megy az anyukájához, illetve amikor ő jön a szüleihez Magyarországra, akkor szokta látogatni. van, hogy el is viszi pár napra a nagyszüleihez. sajnos a nagy távolság miatt ez nem túl gyakori, köztes időben marad a kapcsolattartásra az internet, telefon stb.
mekkora a gyerek?
Alapvetően minden a volt pár megállapodásán múlik.
Ha Nickelsdorfban vagy, akkor akár két hetente elviheted, és mivel (egyenlőre még)EU-s ország vagyunk , elviheted magaddal külföldre.
De ha pl.Portoba vezérelt a sors akkor ez nem fog menni, ekkor jöhet, amit előttem is írt a sorstárs, mármint h. nyári-téli szünet. Ha megengedheted magadnak, és megegyeztek, akkor jobb, ha 3 alkalommal egy-egy hónapra megy ki, akár iskolába is járhat majd ott pár hetet évente.Nem fog neki ártani +1 nyelv sem.
Tehát akármi lehet, amit együtt aláírtok, vagy a bíróság megítél - e helyett.A határokon legyen nálad a határozat, és annak hiteles angol, és célorszégnyelvi fordítása továbbá a gyermek hollétéről napi szinten van joga tudni a másik félnek, tehát hivatalos papír kell, hogy ő hol lakik, és miért, meddig lesz ott.
ma 10:00
Jó nagy hülyeséget írtál!
Elengedik 3 évesen az az apjához ha meg tud egyezni a gyermek anyjával! Egyébként nagyon sokan vagyunk akik születésünktől kezdve anya nélkül nőttünk fel,és apa nevelt minket.Egy apa is lehet jó szülő,Sőt néha sokkal jobb mint egy anya...
ne hagyd, a láthatáshoz jogos van! ha nem tartod vele folyamatosan a kapcsolatot, később idegennek fog tekinteni, nehezen tudjátok megtalálni a közös hangot. bocsánat, de az exnejed vagy rosszindulatú, vagy nagyon buta (ha tényleg elhiszi, amit mond).
a váláskor miben állapodtatok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!